- 9 Ocak 2015
- 1.645
- 5.513
- 158
- 39
Benim oglan şu aralar yediği her şeyden banada yedirmeye calisiyorayy cok tatlıymıs o oyle.. farketmesın dıye bı ısırıkla bırakmayı ogreıcem demek cocugm olunca..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oglan şu aralar yediği her şeyden banada yedirmeye calisiyorayy cok tatlıymıs o oyle.. farketmesın dıye bı ısırıkla bırakmayı ogreıcem demek cocugm olunca..![]()
Ayfercim sen eşini boşver güzelim
O da kendince seni Motive etmeye çalışıyordur
Sen zaten zayıfladıkça kendini daha iyi hissedeceksin
Şekersiz içilen içeceklerin yazılmasına gerek yok cnmBen kahvalti sonrasi sade bir türk kahvesi içiyorum ama yazmıyorum gerek mi yazmam yani yasaklı diilse ictiklerimi pek yazmıyorum aslinda
Biliyorum tatlımvallahi kaçamak yok abla ağzıma aldığım lokmayı buraya yazıyorum hem sana söylemiştim ya abla 5 kilo verrmeyene kadar ödül yok ödülümü bile seçtim abla ya şu magnum double var ondan alıcam bir tane ama onun için 2 kilo daha gitmesi lazımm![]()
Bence güzel FeyzamBende verıym menumu..
sabah 10.30 domates peynır salatalık zeytın yesılcay.
12 gıbı bı tane kakaolu sut.
3 gıbı yarım elma.
6 gıbı bı kase corba(tavuklu mantarlı) bakla dolması bı kase yogurt cok az erıste.
suyum 2 ltyı gecer
Bence güzel Feyzam
Sadece, Biraz öğlen az gibi geldi
Bence olmaz güzelimZuhal abla çiğköftemi bol kivircik ve maydanozla sardim 1 sikma kofde ve lavasin yarisiyla paketledim sabah 8 gibi yesem cıss olurmu![]()
Yoksa buzluktaki kafileyemi katilsin![]()
Menülere yorumlar yapılmış çok güzel olmuş bende aynı şeyleri tekrarlamıyım
Ben hastaneden geç gelince akşam geçe kaldı
Aslında bişey yemicektim ama çok acıkmıştım
Aylar sonra maalesef bulgur pilavı yedim
Yarın en azından sabit kalma hayallerim suya düştü
Yine yarından başlayarak kemerleri sıkmam lazım
Aslında dün, bugün iyi gitmiştim ama akşam olmadıınsan ackende uyuyamıyo kı gercekten.. olsun abla sen telafı edersn merak etme ablacm..![]()
Aslında dün, bugün iyi gitmiştim ama akşam olmadı
Neyse artı çıkınca daha hırslanırım![]()
ben de bilmiyorum.ne var ki o noktali yerdeKarga nedemis
Çocuklarim oldu olali ıslak .... hasret kaldim
Tobe tobe esim cok der bunu cocuk yedirmeyince![]()
Vallaha ben iyi karbonhidrat yiyorum. Sebze meyve yiyorum et tavuk izgarada yiyorum ama sizin menünüzden cok daha fazla yiyorum. Kalori ve yag sayiyorum ama yinede 3 ayda 10 kiloyu verdim.