• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben kahvalti sonrasi sade bir türk kahvesi içiyorum ama yazmıyorum gerek mi yazmam yani yasaklı diilse ictiklerimi pek yazmıyorum aslinda
Şekersiz içilen içeceklerin yazılmasına gerek yok cnm
Bende gün içinde çay kahve çok içiyorum

vallahi kaçamak yok abla ağzıma aldığım lokmayı buraya yazıyorum hem sana söylemiştim ya abla 5 kilo verrmeyene kadar ödül yok ödülümü bile seçtim abla ya şu magnum double var ondan alıcam bir tane ama onun için 2 kilo daha gitmesi lazımm:KK76:
Biliyorum tatlım
Senin içinin rahat olması için söyledim
Çünkü bazen elimizden geleni yapsakta sonuç umduğumuz gibi olmaz, böyle olursa canımızı sıkmayalım

Bende verıym menumu..:KK68:

sabah 10.30 domates peynır salatalık zeytın yesılcay.

12 gıbı bı tane kakaolu sut.

3 gıbı yarım elma.

6 gıbı bı kase corba(tavuklu mantarlı) bakla dolması bı kase yogurt cok az erıste.

suyum 2 ltyı gecer
Bence güzel Feyzam
Sadece, Biraz öğlen az gibi geldi

Zuhal abla çiğköftemi bol kivircik ve maydanozla sardim 1 sikma kofde ve lavasin yarisiyla paketledim sabah 8 gibi yesem cıss olurmu :-) :-)
Yoksa buzluktaki kafileyemi katilsin :KK70:
Bence olmaz güzelim
1 çiğ köfte yarım lavas hele sabah yersen akşama kadar erir

Menülere yorumlar yapılmış çok güzel olmuş bende aynı şeyleri tekrarlamıyım

Ben hastaneden geç gelince akşam geçe kaldı
Aslında bişey yemicektim ama çok acıkmıştım
Aylar sonra maalesef bulgur pilavı yedim
Yarın en azından sabit kalma hayallerim suya düştü
Yine yarından başlayarak kemerleri sıkmam lazım

Menülere yorumlar yapılmış çok güzel olmuş bende aynı şeyleri tekrarlamıyım

Ben hastaneden geç gelince akşam geçe kaldı
Aslında bişey yemicektim ama çok acıkmıştım
Aylar sonra maalesef bulgur pilavı yedim
Yarın en azından sabit kalma hayallerim suya düştü
Yine yarından başlayarak kemerleri sıkmam lazım

ınsan ackende uyuyamıyo kı gercekten.. olsun abla sen telafı edersn merak etme ablacm.. :KK39:

Vallaha ben iyi karbonhidrat yiyorum. Sebze meyve yiyorum et tavuk izgarada yiyorum ama sizin menünüzden cok daha fazla yiyorum. Kalori ve yag sayiyorum ama yinede 3 ayda 10 kiloyu verdim.

Valla canim bende burada 3 ayda 13 kg verdim dikkat etsem 20 bile olurdu cunku verdim aldim verdim.aldim.

Yarin yine + olup cuma ya vericem :-)

Kizzz canan karga ne yer sanirim o olda gerek b.o.k sadece mantik yuruttum ben de bilmiyom da belkide yanlis

Ozlem aciklar ha ha

Back
X