• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

menümü vereyim kızlar
sabah
3 zeytin
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
1 yeşil biber

ara
1 elma

öğlen
bol salata
5 yk yoğurt

ara
1 şekersiz türk kahvesi
1 yeşilçay

akşam
2 parça balık
salata
1 turp

su 2 lt
70 dk tempolu yürüyüş
yatana kadar da bişey yemem daha bugünde böyleydi kızlar:21:
Bence supersin dostum :KK54:

Tatlım hep diyorumya biz elimizden geleni yapalım gittiği kadar gitsin
Kaçamak yapmadıktan sonra için rahat olsun
vallahi kaçamak yok abla ağzıma aldığım lokmayı buraya yazıyorum hem sana söylemiştim ya abla 5 kilo verrmeyene kadar ödül yok ödülümü bile seçtim abla ya şu magnum double var ondan alıcam bir tane ama onun için 2 kilo daha gitmesi lazımm:KK76:

Menumu yaziyim ben
9:30 et kizartim esimin istegi üzerine 2 dilim aldim
2 minik dilim ekmek
3 zeytin
Az peynir

14:30 tavuk izgara
Ayran
2 yk pilav

18:00 1 kase yogurt
Salata
Azcik semiz kalmis onu isttim
30 ele yürüdüm
Su 2 civari

guzel bence menun.. sabah hem kızartma ve ekmek fazla olms sadece.. su spor da gayet ıyı :KK68:

menümü vereyim kızlar
sabah
3 zeytin
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
1 yeşil biber

ara
1 elma

öğlen
bol salata
5 yk yoğurt

ara
1 şekersiz türk kahvesi
1 yeşilçay

akşam
2 parça balık
salata
1 turp

su 2 lt
70 dk tempolu yürüyüş
yatana kadar da bişey yemem daha bugünde böyleydi kızlar:21:

gayet guzel menun yıne.. suyunda sporunda :KK68:

Mefkure abla menü bildirimi yapıyorum .ama bir saati varsa bundan sonra o saate göre yazarım ....sabah::eşim börek almış oy kullandıktan nsonra eve gekdik çay ve börek yedim yalnız 3 dilim yedim öğle: 12.30 1 saat eliptiğe bindim çok acıktım yemek yapmadım saat 2 de domates salata biber biraz peynir 3 tane zeytin ve iki etimekle geçiştirdim Akşam :ben salatayı biraz bol yaparıö nar ekşili salata ve 1 küçük az yağlı tuzsuz yeşil fasulye yedim ...1 lt su içtim 2 ye tamam lıcam ...börek dolayısıyla ara yapmadım ...akşam 50 tane mekik aletinde mekik çekeceğim ....ve uyumadan önce yoğurt kürüm var onu yapacağım ..benim böyle mefkure abla ayrıca abla benim eşim gündüz 12 de işe gidiyor gece 10 30 geliyor ve restarontta çalışıyor dolayısıyla yemek yapmıyorum ona kendime de elektrikli ızgarada et ve köfte ve düdüklüde sebze yemekleri pişiriyorum ...hem kpss ye hazırlanıyorum hemde üniversite gidiyorum dersler sınavlar dolayısıyla vaktim az bende o yüzden kendime 2 güne yeticek yemek yapıyorum bazen evde bende başka yemek yiyen yok ay ablam çok yazdım kusura bakma ☺

canım borek cok olmus 3 dılım onun dısında ıyı olmus ılk gun ıcın ozellıkle :KK68: bırde mefkurem yanı adı Zuhal ablacıgımz :KK37:

Yani şükür mutluyuz öyle bir sorun yok ama benim için kilo boşanmak için büyük bir sebeb diyor bakış açısı öyle onu takmıyorum ben kendim ve sağlığım için başarıcam
..
Anladim canim. Zaten kendin icin yapman cok dogru. Benim esim hic kilon umrunda degil duyordu ama ben cok rahatsiz oluyordum oyüzden kilo veriyorum.

Selam
menu yazayım hemen

sabah 07.00 3/4 muska.hamurisi birsey.esime yapmistim o yemeyince bana kaldı. Keş az zeytinyağlı,domates salatalik 2 tk bal.1 yumurta

oglen 1 kase yoğurt acili ve uulaf kepekli

Ara 2 si 1 arada

Aksam 19.15 1/2 kase yoğurt çorbası ,5 kasik makarna,pancar turşusu,5 kasik kereviz yemegi

Su 2 lt gecer yatana kadar
spor Leslie yapmaya çalışacagim birazdan.

Benim menu gorunsun uzaklardan:p

Sabah 10
Tost makinasinda biber patlican
Domates peynir

Ara kayisi cayi
Oglen 2
Oglumun kekten bi isirik hammm:-)
1 salam 1 isirik ekmek
Azcik yogurt 2 biber

Ara Yesilcay

Aksam 6
1 kse ayran corbasi
1 sıkma çigkoft
Su 1.5
Spor 1 saat dans
Yarim saat yuruyus

Sabah 10
Domates peynir

Ara kayisi cayi
Oglen 2
1 salam 1 isirik ekmek
Azcik yogurt 2 biber

Ara Yesilcay

Aksam 6
1 kse ayran corbasi
1 sıkma çigkoft
Su 1.5
Spor 1 saat dans
Yarim saat yuruyus

sakıncalı bir kaç şey var kek salam gibi ama yürüyüşünü dansını etmişsin enerji depolamışsın canım ohh missss:KK15:

Selam
menu yazayım hemen

sabah 07.00 3/4 muska.hamurisi birsey.esime yapmistim o yemeyince bana kaldı. Keş az zeytinyağlı,domates salatalik 2 tk bal.1 yumurta

oglen 1 kase yoğurt acili ve uulaf kepekli

Ara 2 si 1 arada

Aksam 19.15 1/2 kase yoğurt çorbası ,5 kasik makarna,pancar turşusu,5 kasik kereviz yemegi

Su 2 lt gecer yatana kadar
spor Leslie yapmaya çalışacagim birazdan.

bahsettıgn hamurısının nasıl bısey oldugnu tam olarak bılmeıdgm ıcın yorum yaapmıcam ama baya da erken yemıssn zaten.. :KK51: ben o saatte bılmemkacıncı uykumdayken sen kahvaltı mı yapıyodun yanı.. :confused:

aksam makarna fazla olms onun dısında tursu tuzlu oldugu ıcın ne kadar dogru bılmıyorumm. su guzel :KK37:

Sabah 10
Domates peynir

Ara kayisi cayi
Oglen 2
1 salam 1 isirik ekmek
Azcik yogurt 2 biber

Ara Yesilcay

Aksam 6
1 kse ayran corbasi
1 sıkma çigkoft
Su 1.5
Spor 1 saat dans
Yarim saat yuruyus

canım oglen hem kek hem salam hem ekmek az olmalarına ragmen yazınca buyudu gozumde kaldı kı salam sosıs sucuk gıbı maddelerı kullanmasak ıyı olur gercekten dunya kadar koruyucu oluyo ıclerınde..:KK51:

ara ve aksam bence gayet ıyı olmus.. cıgkofte ıcın su tutuyo + cıkma ıhtımalın yusek olabılır dıyenler oluyo bunyeden bunyeye degısıyo sanırm.. bana ıyı gelıyo bulgur kısır fılan da.. spor cok ıyı suyunda bı yarım lıtre daha ıcersen daha da ıyı olur :KK37:

Back
X