- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen ki resme gore degerlendirebilir dedim.ama sanirim olmadi
Aslinda orijinalinde daha cok.belli vucudum da boyut yuzunden tam kabul etmedi fotoyu site
iyi geceler kizlar
dun giremedim cok yogundum kosusturmaca derken vaktim olmadi
menumu paylasayim
sabah
bir sey yemeye firsat bulamadim
15.00
1 pogaca 1 elmali kurabiye
aksam 18.30
2 kepce ezogelin corbasi
5 tane kofte
domates
biraz uzum su 2 litre olmustur
sabahı atlaman ıyı olmams..
oglen normalde kurabıye ve pogaca olmams ama sen bı tık daha yıyebılırsn bunları.. kı aksam yedıklern gayet ıyı..
keske oglen ıkısını yemek yerıne bırını tercıh etseydn ve sabahı atlamasaydn..![]()
ya kızlar pazara gittim gelldim eşyaları yerleştirdim kahvaltı bulaşı evi topladım banyoyu dezenfekte ettim ama benim spora hiç halim yok sanki başım çatlıyor sert bir türk kahvesi yaptım içtim geçer diye yine geçmedi napsam![]()
Hadı kural koyalım spor ıcınnnabla bu arada gercekten kahvaltılık dedıklerımn ıcınde peynır domates salatalık zeytın hep vardı kııı..
![]()
Ablam katilmak isterdm ama bnm spor durmu tamamen bebise bagli. O drmazsa spor hak getire:) uyutnca da hevesm kacio genelde:)) tbi bnlar hep bahane, bn gene de spor yapmaya calisicam her firsatta![]()
Merhaba bende dün buraya üye oldum 23 yaşındayım 5 yıllık evliyim ve aynı zaamn da öğrenciyim kilom 80.500 bende diyet yapıyorum 79 kilo dan başlayan abla şu an kaç acaba
Malesef saatlere uyamiyorum ama alt alta yazmaya dikkat etcemHelen diyeyim sana :)
Canim ysrin dikkat et artik olur mu? Bide menunu alt alta saatleriyle yaxarsan daha iyi olur :)
Hadi baalimmmm gorcezz birgulummm
![]()
Burda ben bide Füsun abla katogorisindeyiz cnm
Diğerleri pek o sınıfa girmiyor![]()
Deli yaValla canim bende burada 3 ayda 13 kg verdim dikkat etsem 20 bile olurdu cunku verdim aldim verdim.aldim.
Yarin yine + olup cuma ya vericem
Kizzz canan karga ne yer sanirim o olda gerek b.o.k sadece mantik yuruttum ben de bilmiyom da belkide yanlis
Ozlem aciklar ha ha
Kameralar onunde konusmaya alisik degilim lutfen baskilari kaldirin ustumdenHa ha ha
Özlem yalnız gercekleri yansıtan bir basın açıklaması bekliyoruz![]()