Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu siz cok az yiyorsunuz. Insallah birakinca dönmez size kilolar. Dietisyendenmi aliyorsunuz bu listeleri? Ben sizden cok yiyorum. 3 ayda 11 kilo verdim
Hosgeldin canmMerhaba bende dün buraya üye oldum 23 yaşındayım 5 yıllık evliyim ve aynı zaamn da öğrenciyim kilom 80.500 bende diyet yapıyorum 79 kilo dan başlayan abla şu an kaç acaba
Kuzum su incecik hindi salam varya ondan yedim 1 tane ekmek ona katik olsun diye bas parmak kadar.kek te yine bas parmak kadarcanım oglen hem kek hem salam hem ekmek az olmalarına ragmen yazınca buyudu gozumde kaldı kı salam sosıs sucuk gıbı maddelerı kullanmasak ıyı olur gercekten dunya kadar koruyucu oluyo ıclerınde..
ara ve aksam bence gayet ıyı olmus.. cıgkofte ıcın su tutuyo + cıkma ıhtımalın yusek olabılır dıyenler oluyo bunyeden bunyeye degısıyo sanırm.. bana ıyı gelıyo bulgur kısır fılan da.. spor cok ıyı suyunda bı yarım lıtre daha ıcersen daha da ıyı olur![]()
Kuzum su incecik hindi salam varya ondan yedim 1 tane ekmek ona katik olsun diye bas parmak kadar.kek te yine bas parmak kadar
Küçücük fıçıcık ici dolu turşucuk yani![]()
Goz hakkiKuzum su incecik hindi salam varya ondan yedim 1 tane ekmek ona katik olsun diye bas parmak kadar.kek te yine bas parmak kadar
Küçücük fıçıcık ici dolu turşucuk yani![]()
Ayni benaslında o daha buyuk basarı bence.. ucundan alıp bırakabılmek hıc yememekten daha cok ırade ıstıyo benım ıcın.Ben o yuzden hıc bulasmak ıstemıyorum basladıgm ısı hıc yarım bırakmamm..
![]()
Çocuk olunca herşey mubah fıstik merak etme annem kekimi yedi diye basar feryadiaslında o daha buyuk basarı bence.. ucundan alıp bırakabılmek hıc yememekten daha cok ırade ıstıyo benım ıcın.Ben o yuzden hıc bulasmak ıstemıyorum basladıgm ısı hıc yarım bırakmamm..
![]()
Evet evet eveeeetttttGoz hakki![]()
Çocuk olunca herşey mubah fıstik merak etme annem kekimi yedi diye basar feryadi![]()
Hoşgeldin cnm duzenli paylasim yaparsan tabiki katilabilirsinMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve sizinle birlikte bende bir başlangıç yapmak istiyorum. Korkularım ve tereddütlerim var ama bunları zamanla aşacağıma inanıyorum. Beni de alırmısınız aranıza?
Karga nedemisayy cok tatlıymıs o oyle.. farketmesın dıye bı ısırıkla bırakmayı ogreıcem demek cocugm olunca..![]()
Slm kzlar geriye donuk bakmaya calstm ana cok göz gezdiremedim kusuruma bakmayinmenumu yazym hemencik
12:00misafirim vardi kahvaltya ondan bukadar gec oldu
domates
Salatalk
Maydonoz
1kb b.peynir
4kucuk yesil zeytin
2dilim tambugday ekmegi
1haslanms yumurta
2fincan sekersiz cay
14.30
Karisik bitki cayi
17:30
1tabak mantar yemegi
2yk yoğurt
Roka salatası
19:00
bir avuc cekirdek
20:00
karisik bitki cayi
21:00
1fincan siyah cay
Su:2litre
Ne mutlu sana o zaman sanslisinVallaha ben iyi karbonhidrat yiyorum. Sebze meyve yiyorum et tavuk izgarada yiyorum ama sizin menünüzden cok daha fazla yiyorum. Kalori ve yag sayiyorum ama yinede 3 ayda 10 kiloyu verdim.
Oglene kaldi ya canm oyuzden ole oldu cok ackmstm cekirdekte esim cok iyiyo canm cekti bir avuc iyiyim bari dedimcanım sabah yıne dıcem 1 dılım ekmekte yeterlıdır bence..
cekırdek dısnda guzel olmus bence canım. suyunda ıyı![]()
Hoşgeldin cnm duzenli paylasim yaparsan tabiki katilabilirsin