• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yahu siz cok az yiyorsunuz. Insallah birakinca dönmez size kilolar. Dietisyendenmi aliyorsunuz bu listeleri? Ben sizden cok yiyorum. 3 ayda 11 kilo verdim

burda kımse dıyet yapmıyo.. Saglıklı olan seyler yemeye calısıyoruz ve bırakmak gıbı bı nıyetımz yok cunku dıyet degıl bunun adı..:KK51:

her gun proteın sebze ıhtıyacımızı karsılıyoruz.. karbon ıhtıyacımızında geregı kadarını alıyoruz sadece.. zaten normalde fazlasını aldıgı ıcın kılo alır ınsan.. bı dılım ekmek yerıne atıyorum 10 kasık salata yıyoruz kalorı olarak esıt olsa da daha faydalı ve daha doyurucu oluyo..

sekerı dogal olarak meyveden alıyoruz cayı kahveyı sekersız ıcmeye calısıyoruz tuzu azaltıyoruz.. bunlar zaten kılo vermek ıcın kısmamız gereken seylerden cok saglıklı olmamz ıcın yapmamz gerekenler.

tuz bobrek ıcın yag kolestrol ıcın gıbı.. herkesın bıldıgını yapıyoruz.. ıslenmıs sekılde pakette satılan urunlerden kacınıyoruz. hepsı bu:KK68:

canım oglen hem kek hem salam hem ekmek az olmalarına ragmen yazınca buyudu gozumde kaldı kı salam sosıs sucuk gıbı maddelerı kullanmasak ıyı olur gercekten dunya kadar koruyucu oluyo ıclerınde..:KK51:

ara ve aksam bence gayet ıyı olmus.. cıgkofte ıcın su tutuyo + cıkma ıhtımalın yusek olabılır dıyenler oluyo bunyeden bunyeye degısıyo sanırm.. bana ıyı gelıyo bulgur kısır fılan da.. spor cok ıyı suyunda bı yarım lıtre daha ıcersen daha da ıyı olur :KK37:
Kuzum su incecik hindi salam varya ondan yedim 1 tane ekmek ona katik olsun diye bas parmak kadar.kek te yine bas parmak kadar
Küçücük fıçıcık ici dolu turşucuk yani :D

Kuzum su incecik hindi salam varya ondan yedim 1 tane ekmek ona katik olsun diye bas parmak kadar.kek te yine bas parmak kadar
Küçücük fıçıcık ici dolu turşucuk yani :KK70:

aslında o daha buyuk basarı bence.. ucundan alıp bırakabılmek hıc yememekten daha cok ırade ıstıyo benım ıcın. :confused: Ben o yuzden hıc bulasmak ıstemıyorum basladıgm ısı hıc yarım bırakmamm.. :KK48:

aslında o daha buyuk basarı bence.. ucundan alıp bırakabılmek hıc yememekten daha cok ırade ıstıyo benım ıcın. :confused: Ben o yuzden hıc bulasmak ıstemıyorum basladıgm ısı hıc yarım bırakmamm.. :KK48:
Çocuk olunca herşey mubah fıstik merak etme annem kekimi yedi diye basar feryadi :D

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve sizinle birlikte bende bir başlangıç yapmak istiyorum. Korkularım ve tereddütlerim var ama bunları zamanla aşacağıma inanıyorum. Beni de alırmısınız aranıza?
Hoşgeldin cnm duzenli paylasim yaparsan tabiki katilabilirsin

Slm kzlar geriye donuk bakmaya calstm ana cok göz gezdiremedim kusuruma bakmayin :-) menumu yazym hemencik

12:00misafirim vardi kahvaltya ondan bukadar gec oldu
domates
Salatalk
Maydonoz
1kb b.peynir
4kucuk yesil zeytin
2dilim tambugday ekmegi
1haslanms yumurta
2fincan sekersiz cay

14.30
Karisik bitki cayi

17:30
1tabak mantar yemegi
2yk yoğurt
Roka salatası

19:00
bir avuc cekirdek

20:00
karisik bitki cayi

21:00
1fincan siyah cay
Su:2litre

Slm kzlar geriye donuk bakmaya calstm ana cok göz gezdiremedim kusuruma bakmayin :-) menumu yazym hemencik

12:00misafirim vardi kahvaltya ondan bukadar gec oldu
domates
Salatalk
Maydonoz
1kb b.peynir
4kucuk yesil zeytin
2dilim tambugday ekmegi
1haslanms yumurta
2fincan sekersiz cay

14.30
Karisik bitki cayi

17:30