• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Download.jpg

ben geldiimmm herkesin ramazan bayramı mübarek olsun :KK200::KK200:
çarşamba akşamı yaptıgım kilo bildirimi aç karnına 80.1 di. yeni ewe geldim tartıldım 81.5 im. karnım tok :kk77:

Kızlar bugün o muhteşem sofradan cıss olarak sadece 5 tane sarma yedim
Ne tatlı ne hamur işi hiç birinin tadına bile bakmadım
Millet benim baklavama bayıldı ben hiç tadmadım bile :KK71: :KK71: :KK71:

Ben dün sabah tartıldığımda 79.6 çıkmıştı
Dün doğru dürüst bişey yemediğim halde 80. 1 çıktım
Bence tüm gün ve gece hiç oturmadım, ve gece uyumadım muhtemelen yorgunluktan şişlik veya ödemdir
Ama adil olması açısından Bugünkü kilomu baz alıyorum

ben geldiimmm herkesin ramazan bayramı mübarek olsun :KK200::KK200:
çarşamba akşamı yaptıgım kilo bildirimi aç karnına 80.1 di. yeni ewe geldim tartıldım 81.5 im. karnım tok :kk77:
Tatlım tok karna tartılınmazki o senin asıl kilon değil

Bir arkadasi gordum mide ameliyati olmak icin kilosu 85 -90 civarlariydi ve migde ameliyati olcagim diye bol bol yiyodu kilo alayim ameliyat etsinler diye ameliyat olmus 1 ay olmus :-) 17 kilo vermis delilik ya

Arkideşleeeer.:KK31:
napyosunuz. :KK45:
GelSin baklavalar sekerler.:KK72:
öyle miii
bunlarin sonu yok kizlar unutmayın.:stop:
önümüzde ku r ban bayram i var.ozsman citircik olmak istemez midiniZ.:KK59:ayyy incecik olmuşsun falan :cool:
bayramlık fal a n da alırsınız ....:KK8:

Bir arkadasi gordum mide ameliyati olmak icin kilosu 85 -90 civarlariydi ve migde ameliyati olcagim diye bol bol yiyodu kilo alayim ameliyat etsinler diye ameliyat olmus 1 ay olmus :-) 17 kilo vermis delilik ya
Mide ameliyatı olanlar Sadece hiç bişey yemedikleri için veriyolar
Düşünsenize aylarca sadece sıvı, 2 kş çorbayı zor içiyolar. Aslında vücut ne kadar vitaminsiz kalıyor,
Bi ara bende araştırmıştım, bana göre hiç sağlıklı değil

Sabah yememiştim ama akşam evde başka yemek yoktu dayanamadım
Aslında bu işin bahanesi, bayram bugün benim için başladı ve bitti yarın kendime yemek yapıcam belki sırf Pro yaparım

Back