• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Pazartesi ve cuma olur abla ben de varım aktif bir şekilde her gün yazıvam söz veriyorum ben abla ambulans ta paremetik olacağım bu yıl okul bitiyor ..çocuğum yok istanbul da yaşıyorum ..ve adım ayfer abla:)
Çok memnun oldum cnm
Bende Zühal 44 yaşındayım 3 çocuk annesiyim ve 2 gün önce babaanne oldum

Sizler benim gibi geç kalmayın genç yaşınızı heba etmeyin
Zayıflayınca duyduğun huzuru hiç bi yemek vermiyor insana

Senden de çok güzel bi enerji aldım
Eminim sende bırakıp vazgeçmezsen başaracaksın tatlım

Insallah ablacim ya 4 gun banada zor gelebilir ben gun asiri yapsam 3-4 duruma gore artikin nasil Denk gelirse :-)
Gün aşırı yaparsan zaten haftada 4 günü tamamlarsın
Bence senin için sorun olmaz
Sen zaten normalde bizden daha çok spor yapıyon
Önemli olan kendimizi biraz harekete geçirmek

Abla bende şok diyete karşıyım benim diyet listem şöyle .....sabah 9 da bazen daha erken 2 dilim ekmek kepekli 1 bardak yeşilçay 1 yumurta zeytin az pwynir domates salata biber karnımı bir güzel dıyuyorum bir daha ekmek yok şekersiz çay tüketiyorum saat 11 de 1 meyve tüketiyorum ayrıca sabah ilk uyandığım da 2 kayısı ve 500 ml su içiyırum bağırsaklarım çalışsın diye öğle 3 köfte salata ...yada tavuk elektrikli ızgarada yapsız tuzsuz salata yada sebze yemeği bir kase ekmek yok ikindi küçük bir kutu aktiva ya akşamda yine öğlene benzer yiyorum günde 2 lt su her gün 1 saat spır muhakak ve tilya kürüm var ona başladım işe yararsa yazarım akşamda limon yoğurt kürü .....abla bundan sonra her gün bende yazarım menümü ve tartı günlerinide kilomu yazarım allah yardımcımız olsun sizin yaşınız kaç bu arada

Çok memnun oldum cnm
Bende Zühal 44 yaşındayım 3 çocuk annesiyim ve 2 gün önce babaanne oldum

Sizler benim gibi geç kalmayın genç yaşınızı heba etmeyin
Zayıflayınca duyduğun huzuru hiç bi yemek vermiyor insana

Senden de çok güzel bi enerji aldım
Eminim sende bırakıp vazgeçmezsen başaracaksın tatlım
Abla çok teşekür ederim siz kaç kilo dan 74 indiniz acaba şimdilik iyi günler diliyorum tekrar teşekür ederim benide aranıza aldığınız için akşam menü için uprayıp yazıcam :)

Abla çok teşekür ederim siz kaç kilo dan 74 indiniz acaba şimdilik iyi günler diliyorum tekrar teşekür ederim benide aranıza aldığınız için akşam menü için uprayıp yazıcam :)
Ben bizamanlar 123 görmüştüm cnm
En son geçtiğimiz 1 ocakta 113.5 LA başladım

Sadece menü vermek için değil vaktin oldukça gel her konuda sohbet ederiz, kim varsa artık

Bende kahvaltı hazırlıcam bizim burda saat 10.25
Pazar olunca evdekiler geç kalkıyor

Ve abla baba anne olmuşsunuz gözünüz aydın ama 44 yaşında baba anne olmak biraz erkn olmuş sanırım genç yaşta evlendiniz :)
Ben hızlı bi geçiş dönemi yaşadım cnm
15 de nişanlandım 16 da evlendim
19 da 3 çocuk vardı
Belki evde kalırım diye acele ettim :KK48:
Allahtan çocuklar o kadar erkenci değildi
Oğlum geçen sene evlendi
27 yaşında baba oldu

Tamam abla gelirim her zaman siz galiba yurt dışında yaşıyorsunuz sizi çok tebrik ederim gerçekten harikasınınız 10 ayda 74 inmişsin çok büyük başarı ben tıpiğinizi en baştan okucam sizi daha iyi tanımak için bende de eliptik bsiklet var ayanta yapılan oda çok iyi bir kardio aleti şimdi bende onunla çalışmaya gidiyorum 10 ayda 40 kiloya yakın vermişsiniz çok büyük başarı :)

Ne nasil oluor canim? :)) uykusu mu? Oglumun 5 ayi bitti canim, gec yatip gec kalkiyor:) 10 bck gbi anca dalio derin uykusuna. Daha once uyduysa da mtlaka bi uyaniyo brz oyalanip tkrar uyuyo.
Yook sut dugumlenmsi nasil okuyor eemek istemistim canım.tas gibi oluyor o mu.
Önemli olan haftada en az 4 gün spor yapabilmek
Günü zamanı farketmez cnm onu herkes kendi ayarlasın
Cuma bildiriminde o hafta kaç gün spor yapıldığı belirtilsin
him tamam elimden geldihince.ama benim sipa yarimda uyuyor.her zaman yapamauyapamayabilim diye soz vermek istemiyorum.ama dikkat edeceğim zuhal abla.

Esilay hoşgeldin :anneadayı:ben canan .

him tamam elimden geldihince.ama benim sipa yarimda uyuyor.her zaman yapamauyapamayabilim diye soz vermek istemiyorum.ama dikkat edeceğim zuhal abla.

Hoş bulduk ben de ayfer oraya yazdım ama ☺bu arada tanıştığımıza memnun oldum :)

Tamam abla gelirim her zaman siz galiba yurt dışında yaşıyorsunuz sizi çok tebrik ederim gerçekten harikasınınız 10 ayda 74 inmişsin çok büyük başarı ben tıpiğinizi en baştan okucam sizi daha iyi tanımak için bende de eliptik bsiklet var ayanta yapılan oda çok iyi bir kardio aleti şimdi bende onunla çalışmaya gidiyorum 10 ayda 40 kiloya yakın vermişsiniz çok büyük başarı :)
Teşekkür ederim tatlım
Benim herzaman dediğim
Benim gibi pis boğaz biri başarabildiyse herkes yapabilir

Eliptik çok iyi bi seçim
Ama baştan fazla yüklenme
Süreyi yavaş yavaş artır

Teşekkür ederim tatlım
Benim herzaman dediğim
Benim gibi pis boğaz biri başarabildiyse herkes yapabilir

Eliptik çok iyi bi seçim
Ama baştan fazla yüklenme
Süreyi yavaş yavaş artır
Günde 1 saat haftanın 4 günü eliptik bisiklet ayakta yapılan kalan 3 günüde yürüyüş günde 1 saat spor programım böyle nasıl mefkure abla sizce

Günde 1 saat haftanın 4 günü eliptik bisiklet ayakta yapılan kalan 3 günüde yürüyüş günde 1 saat spor programım böyle nasıl mefkure abla sizce
Canım bu programa başladınmı yoksa planın bumu
Böyle yaparsan 7 günün dolu oluyor
Haftada 1-2 gün mola versen iyi olur
Kasların dinlenmesi için

Hoşbulduk abla teşekür ederim ...şimdi abla 19 yaşında evlendim kilom 63 tü genellikle zaten en fazla 66 ya çıkmıştım o yaşlarda eşimle çok hızlı bir şekilde evlendik ilk evlendik demeye başladı zayıfla sen şişmansın ben kilolardan nefret ediyırum falan ben im boyum 160 herkes iyi duruyor dediği için bende pek dikkat et edim işte 20 yaşıma kadar en fazla 68 oldum sonra 22de aniden 74 ıldum rejim yapıp hemen 64 oldum tekrar 2 ayda ve 23 yaşıma girdim ben özel üniversitede sağlık okuyorum yaşadığım sıkıntılar okul kaynana muhabbeti derken eşim pizzada çalışıyordu çok aşırı pizza tüketmeye başladım bi baktım abla 84 olmuşum şimdi yazın 78 indim sürekli upraşuyorum şimdi tam olarak 80.500 ile yoluma devan ediyorum ..eşim sürekli anlatıyır ben bu haline çok üzülüyorum hep kilolu insanları kınadım başıma geldi adam aşırı takıntı yapıyor bu genç yaşta obezsin sen diyor bana ona inat ve vereceğim aslında eşim çok iyi onu çok seviyorum artık onu kırmak istemiyırum inşallah sizlerle başaracağım
Tatlim h.g ozlem bende.isin icin hayirlisi olsun
Eşin icinse tombis olup gorsun demiyim bari saglik onemli tabiki.bnm esimde kilo dusmani ins once kendimiz icin zayifliycaz

Cananim evet tas gibi oluo dokunnca agrio zaten. Pompa falan hak getire hc ise yaramio ole olnca. Bebemin emip acmasi lazm, o da sut gelmio die snrlenip agladi hep zor ser hallettik sorunu cok sukur.

Hosgeldin canm. Cok cok cok guEl bi program. Carcabuk ise yarayacagnfan eminim. Ama spora yeni baslicaksan gnde bi saat fazla. Yarm saatle baslayip arttirablrsn.

Back
X