Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman güzelim sen ne bakıyon onlaraOff yalnis yerleri okudum sanirim moralim bozdular 100 uzerindekerin çoğu ameliyat olmuş :-(
Makarna cok cok azicikti kuzum ama yabi hc olmasa daha ii. Spor da yapamadmcanım yarın daha ıyı olur dıye dusunuyorumm.
sabah baya saglam olmus. oglen bısey yemedıgn ıcın olabılır tabı de aksam hem kavurma tarzı olmams hem makarna.. balık olmus sadece onuda doyduktan sonra yemıssn zaten..
dısarıdakı mınık atıstrmalıklarda olmasa daha ıyı olurmus tabıkı..![]()
Makarna cok cok azicikti kuzum ama yabi hc olmasa daha ii. Spor da yapamadm![]()
Feyzam bugün evde değilmiydin niye güzel sağlam bi kahvaltını yapmıyonKımsecıkler yok muu..? Hu Huuu...
Ben menumu verıyım..
Sabah 10.30 bı tane haslanmıs yumurta, kahvaltılıklardan, bı fıncan yesılcay. Bıde katmer vardı cok az ucundan boldum bı lokma sadece.. 2 bıle degıl 1 lutfen
Saat 12 gıbı bı fıncan turk kahvesı( sekersızdı) ıcemedım cok acıydı bı dılım mınıcık kek yedım bende..
3 gıbı bakla dolması yedım 10 tane fılan mınık sarılmıs. Dunkı patlıcan pataptes-et-patlıcan yemegınden bı tabak yedım bı kase yogurt yedm.
4.15 gıbı bı tane elma yedım
Basım cok agrıyodu.Sonra da dalmısm bı bucuk saat fılan uyudum. Az once uyandım ac hıssetmıyourm bugun baska bısey yememm.. Yesılcay ve kahve sadece..![]()
Tatlım bence sabahı birazdaha çeşitlendirİyi aksamlar herkese bende menumu yaziyim
9:30 1 haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
Az peynir
12:00 sodali ayran
15:00 1 kase patates salatasi
3-4 nugget az yağda
1 kase yoğurt
18:00 ton balikli salata
Su 2 yi geçer
Spor su anda yok yaparsam yazarım
Asyacım öncelikle zaten hastayken spor yapman doğru değil. Vücut iyice zayıf düşermenümü vereyim kızlar
sabah
3 zeytin
1 domates
1 kk dan küçük kaşar peyniri
öğlen
bolca salata
küçük kasa yoğurt
ara
şekersiz türk kahvesi
akşam
1 parça balık
bol salata
1 turp
su 1 litreden biraz fazla boğazım çok ağrıyor su bile içemez haldeyim
spor yapamadım ama 45 dk falan pazara gittim geldim
spor yapmayı çok istedim ama plim bitmişti baş ağrısı boğaz ağrısı fena ama yarın bugün yapamadığım sporunda acısını çıkaracam inş
yatana kadar da bişey yemem daha kızlar öpüldünüz![]()
Cananım seninde sabah az olmuşSelam kizlar
hayret bu saatlerde yogun olurdu burasi herkes Nerede
menumu yazayım
sabah 10.30 1 tane sahanda yumurta azcik tereyağı koydum
oglen 15.00 kahvaltı gibi oldu.3 kasik patatesli yumurta domates salatalık 1 kase pul biberli yoğurt petnir
Aksam 20.45 3 lokma et haslama salata yogurt
su yatana kadar 2 5 lt olur herhalde.
oğlum eterken uyursa leslie yapıcam.
bir de ikindin 1 2 saat kadar dolastik çok agir tempoda ama hareket halinde idim.
Senden bunları duymak çok güzel cananımAsyacım menun guzek ama ouglene bi corba ya da sebze yemegi ekleseydin keske.daha saglikli olurdu.
Feyzacim hadi katmer neyse ama kek batti gozume dogrusu ama erken yemissin.eritirsin yatana kadar umarım.![]()
Birgülüm geçen dediğim gibi aslında sende güzel veriyon ama birazdaha dikkatli olsan çok daha iyi olacakBugun sbhtan beri oglumla igluleniodun aksama da disari ciktik smdi kacamaknyaziyorum:))
Menum
Sabah
Bir muz, brz fistik ezmesi
Bi bardak sut
10 tane findik
Oglen
Bi mandalina
Aksam
Biber-kabak kavurdum az yagla
Iki catal makarna
Tam yemegi btrmistik ki yan komsum sagolsn balik getrms. Onu paylastk esimle soguyunca yenmez diye
Disari cikinca da bisiler atistrdm haliyle. Az once bi minik catal baklava yarm bardak da limonata
Aynennnnnbence pazartesnden ıtıbaren spor yasagı koyalım.. Bende pazartesı baslamayı dusunuyrum rahata fazla alıstık sporu bayadır yapmıyoruz topıc olarak.![]()
Kız daha şimdi yazdım bugün kaçamak yapmamışın diyeAyy 3 tatli kasiHı gullac yedim.tadina balacaktim ama 3 kasik oldu
Öyleyse iyi güzelimHadı kural koyalım spor ıcınnnabla bu arada gercekten kahvaltılık dedıklerımn ıcınde peynır domates salatalık zeytın hep vardı kııı..
![]()
Öyleyse iyi güzelim
Ama bidaha yazki bilelim
Pazartesi başlıyalım inşallah
Haftada 4 gün
Ben bayadır yapmadığım için 30 dak LA başlıyım diyorum
Pekiiipekı pekı pekııı... ceza da koyalım spor yapmayana haftalık 4 gunu doldurmayana..yoksa ben yıne kaytarırm bıraz dısıplın lutfeenn
![]()
Pekiii
Cumadan perşembeye 4 gün min.30 dak yapmayana ekstra 1 saat spor cezası gelsin
Tabi katılmak isteyenlere
Gününü herkes kendi belirlesin güzelimtamamm.. Ben varımmm
hangı gunler yapalm pekı.. pazartesı carsamba cuma cumartesı ıyı mı.? spor persembe pazar tartı oncesı salı da kafama gore..![]()
İyi geceler şekerBen cıkıyormm ıyı geceler herkese..![]()
Küstüm ben sanaAyy zuhal abla Özür dilerim.inan ku okusam yiyemezdim utancımdan.simdi gördüm.![]()