• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Senin tarti kıskanc olmasin kiz

bılemedım yanı -100u hemen telafı edıyo bı gun sonrasında.. neyse bakalım anlasıcaz bız onunla cuma gunu :KK37:

Bu arada burda yazanlardan sonra bende baktım sıtede bıkac topıc. Saat 5ten 6dan sonra yemek yememek yedıklerınden cok fazla kısmasan bıle aylık 3-4 kılo verılmesıne neden oluyomus..Hoppa yasayan bıkac kısı yazmıs.. lutfen aksam yemegın saatlerını one cekelım elımzden geldıgı kadar :KK68:

bılemedım yanı -100u hemen telafı edıyo bı gun sonrasında.. neyse bakalım anlasıcaz bız onunla cuma gunu :KK37:

Bu arada burda yazanlardan sonra bende baktım sıtede bıkac topıc. Saat 5ten 6dan sonra yemek yememek yedıklerınden cok fazla kısmasan bıle aylık 3-4 kılo verılmesıne neden oluyomus..Hoppa yasayan bıkac kısı yazmıs.. lutfen aksam yemegın saatlerını one cekelım elımzden geldıgı kadar :KK68:
Peki bnm gibi aksam 10 da sofraya anca oturabilenler icin bir oneri varmi

ben ani o günlük bir durum olmazsa en geç 6 da yiyorum canım yatana kadar bulaşık şu bu derken hazmediyor insan :KK19:

A
ya kızlar pazara gittim gelldim eşyaları yerleştirdim kahvaltı bulaşı evi topladım banyoyu dezenfekte ettim ama benim spora hiç halim yok sanki başım çatlıyor sert bir türk kahvesi yaptım içtim geçer diye yine geçmedi napsam:KK14:
Sporu gün asiri yapmak daha sağlıklı bence ama sen bilir sin eneerjin olursa akşam yaparsin

asya_01 asya_01 canım benımde ınanılmaz agrıyo basım.. Ilacta ıcmek ıstemedım mentollu bı krem var dogal ondan surdum hafıfledı bıraz.. sende elma yıyebılrsn canım elma da ıyı gelıyo..:KK51:

Ekim85 Ekim85 canım amelıyat bence en basıt cozum.. ustelık sen kılo veremıyo degılsn kı son care olan amelıyata basvurasın.. Zuhal abla da 123 kıloları gordugnu soylemıstı.. bak hıc bı operasyon gecırmeden ıncecık oldu bıle.. ınsanın beynınde bıtmelı once karar vermek.. :KK37:

asya_01 asya_01 canım benımde ınanılmaz agrıyo basım.. Ilacta ıcmek ıstemedım mentollu bı krem var dogal ondan surdum hafıfledı bıraz.. sende elma yıyebılrsn canım elma da ıyı gelıyo..:KK51:

Ekim85 Ekim85 canım amelıyat bence en basıt cozum.. ustelık sen kılo veremıyo degılsn kı son care olan amelıyata basvurasın.. Zuhal abla da 123 kıloları gordugnu soylemıstı.. bak hıc bı operasyon gecırmeden ıncecık oldu bıle.. ınsanın beynınde bıtmelı once karar vermek.. :KK37:

dökülüüyorummm:KK43:

Öyle canim ameliyat fikri bana hic bi zaman yakin gelmedi zuhal ablanin azmine hayran oldugum için burdayim zaten ben motive olmak için okuyordum :-) ama baktim ki kiloma yakin çoğu kişi ameliyat olmus moralim bozuldu acik o kadar :-)

Back
X