- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
İyi aksamlar herkese bende menumu yaziyim
9:30 1 haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
Az peynir
12:00 sodali ayran
15:00 1 kase patates salatasi
3-4 nugget az yağda
1 kase yoğurt
18:00 ton balikli salata
Su 2 yi geçer
Spor su anda yok yaparsam yazarım
Kımsecıkler yok muu..? Hu Huuu...
Ben menumu verıyım..
Sabah 10.30 bı tane haslanmıs yumurta, kahvaltılıklardan, bı fıncan yesılcay. Bıde katmer vardı cok az ucundan boldum bı lokma sadece.. 2 bıle degıl 1 lutfen
Saat 12 gıbı bı fıncan turk kahvesı( sekersızdı) ıcemedım cok acıydı bı dılım mınıcık kek yedım bende..
3 gıbı bakla dolması yedım 10 tane fılan mınık sarılmıs. Dunkı patlıcan pataptes-et-patlıcan yemegınden bı tabak yedım bı kase yogurt yedm.
4.15 gıbı bı tane elma yedım
Basım cok agrıyodu.Sonra da dalmısm bı bucuk saat fılan uyudum. Az once uyandım ac hıssetmıyourm bugun baska bısey yememm.. Yesılcay ve kahve sadece..
menün güzelmiş canım aslında kahveyi çayı şekersiz içebilseniz bir süre sonra isteseniz de içemezsiniz ben bir seneden fazladır çay kahve şekersiz içerim misafirliğe gittim bir ara arkadaşım 3 ü bir arada yapmıştı onu bile bir yudum aldım arkadaşa usulunce söyledim canım içemiyorum diye hele türk kahvesi şekersiz harika oluyor hani o kahve tadı tam muhteşem oluyor ilk başlarda ydırgıyor insan ama sonra alışıyor yani
cayı sekersız ıcıyorum zaten canım kahvede de 2sı bı arada ıcıyorum veya goldlardan ıcebılıyorm ama turk kavesıne bı cay kasıgı da olsa atmak ıstıyorum.. bı turk kahvesını acı ıcemıyorum bende de var bı garıplık..
menümü vereyim kızlar
sabah
3 zeytin
1 domates
1 kk dan küçük kaşar peyniri
öğlen
bolca salata
küçük kasa yoğurt
ara
şekersiz türk kahvesi
akşam
1 parça balık
bol salata
1 turp
su 1 litreden biraz fazla boğazım çok ağrıyor su bile içemez haldeyim
spor yapamadım ama 45 dk falan pazara gittim geldim
spor yapmayı çok istedim ama plim bitmişti baş ağrısı boğaz ağrısı fena ama yarın bugün yapamadığım sporunda acısını çıkaracam inş
yatana kadar da bişey yemem daha kızlar öpüldünüz
menun cok guzel canım..suyun az olmus sadece onu da kaynamıs ılık su olarak ıcmeyı denersen hem bogazına ıyı gelır hem su ıhtıyacını karsılamıs olursn dıye dusunuyorumm. sporuda telafı edıcegne emınım..
Muge patates salatası yerine yeşil salata yapsaydin keske.nugget lar da pek olmamus sankim kuzumİyi aksamlar herkese bende menumu yaziyim
9:30 1 haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
Az peynir
12:00 sodali ayran
15:00 1 kase patates salatasi
3-4 nugget az yağda
1 kase yoğurt
18:00 ton balikli salata
Su 2 yi geçer
Spor su anda yok yaparsam yazarım
Selam kizlar
hayret bu saatlerde yogun olurdu burasi herkes Nerede
menumu yazayım
sabah 10.30 1 tane sahanda yumurta azcik tereyağı koydum
oglen 15.00 kahvaltı gibi oldu.3 kasik patatesli yumurta domates salatalık 1 kase pul biberli yoğurt petnir
Aksam 20.45 3 lokma et haslama salata yogurt
su yatana kadar 2 5 lt olur herhalde.
oğlum eterken uyursa leslie yapıcam.
bir de ikindin 1 2 saat kadar dolastik çok agir tempoda ama hareket halinde idim.
Asyacım menun guzek ama ouglene bi corba ya da sebze yemegi ekleseydin keske.daha saglikli olurdu.
Feyzacim hadi katmer neyse ama kek batti gozume dogrusu ama erken yemissin.eritirsin yatana kadar umarım.
Bugun sbhtan beri oglumla igluleniodun aksama da disari ciktik smdi kacamaknyaziyorum:))
Menum
Sabah
Bir muz, brz fistik ezmesi
Bi bardak sut
10 tane findik
Oglen
Bi mandalina
Aksam
Biber-kabak kavurdum az yagla
Iki catal makarna
Tam yemegi btrmistik ki yan komsum sagolsn balik getrms. Onu paylastk esimle soguyunca yenmez diye
Disari cikinca da bisiler atistrdm haliyle. Az once bi minik catal baklava yarm bardak da limonata
Zaten daha değilim Kızzzçitir zayif babannemi olurmus hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?