💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kımsecıkler yok muu..? Hu Huuu...

Ben menumu verıyım..

Sabah 10.30 bı tane haslanmıs yumurta, kahvaltılıklardan, bı fıncan yesılcay. Bıde katmer vardı cok az ucundan boldum bı lokma sadece.. 2 bıle degıl 1 lutfen

Saat 12 gıbı bı fıncan turk kahvesı( sekersızdı) ıcemedım cok acıydı bı dılım mınıcık kek yedım bende..

3 gıbı bakla dolması yedım 10 tane fılan mınık sarılmıs. Dunkı patlıcan pataptes-et-patlıcan yemegınden bı tabak yedım bı kase yogurt yedm.

4.15 gıbı bı tane elma yedım

Basım cok agrıyodu.Sonra da dalmısm bı bucuk saat fılan uyudum. Az once uyandım ac hıssetmıyourm bugun baska bısey yememm.. Yesılcay ve kahve sadece..

nugget dısnda gayet guzel olmus bence.. sucuk cok fazla tercıh etmıyoruz ya hanı nugget da aynı sekılde bence.. suyunda guzel

menün güzelmiş canım aslında kahveyi çayı şekersiz içebilseniz bir süre sonra isteseniz de içemezsiniz ben bir seneden fazladır çay kahve şekersiz içerim misafirliğe gittim bir ara arkadaşım 3 ü bir arada yapmıştı onu bile bir yudum aldım arkadaşa usulunce söyledim canım içemiyorum diye hele türk kahvesi şekersiz harika oluyor hani o kahve tadı tam muhteşem oluyor ilk başlarda ydırgıyor insan ama sonra alışıyor yani

cayı sekersız ıcıyorum zaten canım kahvede de 2sı bı arada ıcıyorum veya goldlardan ıcebılıyorm ama turk kavesıne bı cay kasıgı da olsa atmak ıstıyorum.. bı turk kahvesını acı ıcemıyorum bende de var bı garıplık..

menümü vereyim kızlar
sabah
3 zeytin
1 domates
1 kk dan küçük kaşar peyniri

öğlen
bolca salata
küçük kasa yoğurt

ara
şekersiz türk kahvesi

akşam
1 parça balık
bol salata
1 turp

su 1 litreden biraz fazla boğazım çok ağrıyor su bile içemez haldeyim
spor yapamadım ama 45 dk falan pazara gittim geldim
spor yapmayı çok istedim ama plim bitmişti baş ağrısı boğaz ağrısı fena ama yarın bugün yapamadığım sporunda acısını çıkaracam inş
yatana kadar da bişey yemem daha kızlar öpüldünüz

aslında senin alışman daha kolay bir kaçını şekersiz içiyorsun zaten ona da alıştırmayı denesen çabuk alışırsın bence

menun cok guzel canım.. suyun az olmus sadece onu da kaynamıs ılık su olarak ıcmeyı denersen hem bogazına ıyı gelır hem su ıhtıyacını karsılamıs olursn dıye dusunuyorumm. sporuda telafı edıcegne emınım..

bugün spor yapamadım diye içim içimi yedii motivasyon çok yüksekti ama bünyem bitmiştii

Selam kizlar
hayret bu saatlerde yogun olurdu burasi herkes Nerede
menumu yazayım
sabah 10.30 1 tane sahanda yumurta azcik tereyağı koydum
oglen 15.00 kahvaltı gibi oldu.3 kasik patatesli yumurta domates salatalık 1 kase pul biberli yoğurt petnir

Aksam 20.45 3 lokma et haslama salata yogurt
su yatana kadar 2 5 lt olur herhalde.
oğlum eterken uyursa leslie yapıcam.
bir de ikindin 1 2 saat kadar dolastik çok agir tempoda ama hareket halinde idim.

Asyacım menun guzek ama ouglene bi corba ya da sebze yemegi ekleseydin keske.daha saglikli olurdu.
Feyzacim hadi katmer neyse ama kek batti gozume dogrusu ama erken yemissin.eritirsin yatana kadar umarım.

Muge patates salatası yerine yeşil salata yapsaydin keske.nugget lar da pek olmamus sankim kuzum

guzel olmus canım menun. suyunda oyle

Asyacım menun guzek ama ouglene bi corba ya da sebze yemegi ekleseydin keske.daha saglikli olurdu.
Feyzacim hadi katmer neyse ama kek batti gozume dogrusu ama erken yemissin.eritirsin yatana kadar umarım.

katmer gercekten bı lokmaydı sadece.. boldum sonra mınıcık daha bolup gerısını bıraktım..

kekde mınıcık bı dılımdı aslında.. normalde yemezdm ama acı acı kahve hıc gıtmedı.. sıcacık pısmıs de dayanamadm sahsen.. bıdaha olmaz.

Bugun sbhtan beri oglumla igluleniodun aksama da disari ciktik smdi kacamaknyaziyorum:))

Menum
Sabah
Bir muz, brz fistik ezmesi
Bi bardak sut
10 tane findik

Oglen
Bi mandalina

Aksam
Biber-kabak kavurdum az yagla
Iki catal makarna
Tam yemegi btrmistik ki yan komsum sagolsn balik getrms. Onu paylastk esimle soguyunca yenmez diye

Disari cikinca da bisiler atistrdm haliyle. Az once bi minik catal baklava yarm bardak da limonata

canım yarın daha ıyı olur dıye dusunuyorumm.

sabah baya saglam olmus. oglen bısey yemedıgn ıcın olabılır tabı de aksam hem kavurma tarzı olmams hem makarna.. balık olmus sadece onuda doyduktan sonra yemıssn zaten..

dısarıdakı mınık atıstrmalıklarda olmasa daha ıyı olurmus tabıkı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…