💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bir gunlugun beyligi de beyliktir:) bole devam etmeyecgni bildgm icin oh ne de guzel yapmsn afiyet olsn dicem sadece:)

Merhaba arkadaslar bugun sabah 4 badm 1 incir yanina buxuk brdakta limonlu su kahvaltida 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 dilim t.kasar 3 zeytn 1tat.k tahn pekmez domates salatalk bi brdak çay aralarda 1elma 5badm tarcinli su 1gevrek akşamda misafrm vardi 2 parça borek ve malesef şişinceye kadar aşure evimde tartm yok alincaya kadar anemdn getrttm yarn tartilip yazarm kilomu su 3 gundur aşure krizlerm olmasaydi fena gtmiyodum ama umarm kilo almamismdr

Helennur tekrar hosgeldin
Menu karisik gorunuyo sabah ogle aksam seklinde tane tane alt alta yaz tatlim
Bide varsa su ve sporunu altina ekleyebilirsin

Bu arasa kendini tanitmadin bize anlat biraz bakalim

Zuhal abla sana bisey sorcam bana siteyle alakali msj geliyo habire ya neyin nesi acaba beni atmazlar ins ya ezberleyip sana yazcaktim unuttum gitti gene basinca ekrandan

İr

Biraz tatli ihtiyacimi karsiliyim dedim ya ablacime bide bugün cuma
Hadi bakalım öyle olsun
Tam hatırlayamadım bu hafta menünde muz
Helen hoşgeldin cnm
Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen katılabilirsin bize
Öncelikle kendini tanıtırsan seviniriz
Bende Zühal

Bu arada yarışmayada katılmışın bende 9.takımdayım

Zuhal abla sana bisey sorcam bana siteyle alakali msj geliyo habire ya neyin nesi acaba beni atmazlar ins ya ezberleyip sana yazcaktim unuttum gitti gene basinca ekrandan
Bazen mesaj sayın belli bi oranı geçince ödül kazandın gibi bişeyler geliyor
Öyle bişeymiydi

Selammmm güzellerim
Maşallah ne güzel sohbetler edilmiş çok sevindim
Herkes birbirine yorum yapmış
Zaten söylencekler söylenmiş menüler hakkında benim tekrarlamama gerek yok
Herzaman dediğim gibi hepimiz neyin iyi neyin hata olduğunu zaten biliyoruz

Haftalık hedefleride gördüm inşallah hepimiz hedefleri tuttururuz

Eeee başka ne var yok
Gelinde biraz dedikodu yapalım

bu arada ıctıgm kahveyı bıkac defa nette gormustum.. ılk defa denedım ve bayıldııımmmm..

1 tatlı kasıgı turk kahvesı bı cay kasıgı tarcın cok cok az seker(yarım cay kasıgı gıbı) ıcmek ıstedıgmz fıncanla yarım yaglu sut..

hazırlanısı normal kahve gıbı ama tadı aroması cok guzeldı.. Benım gıbı kahve tıryakısıysenz kesınlıkle denemenızı onerırım..

Aman kuzum çayı kahveyidemi yazıyon
Ben içtiklrrimi yazmaya kalksam sayfa dolar

ne bılıym sankı 6dan sonra su dısında gırıs yasak gıbı hıssedıyorum ben ıctıgm seyler hep kacamak gıbı gelıyo o saatten sonra.. helede o 75 rakamından sonra ne uzuldum bee.. daha bı vıcdan azabı ceker oldum

Bazen mesaj sayın belli bi oranı geçince ödül kazandın gibi bişeyler geliyor
Öyle bişeymiydi
Hayir abla o tarz bisey degil onlari biliyorum dirrk kendisi gelip ekrani kapliyo galiba soyle yazoyodu tarayicinizda reklam engelleyici var falan gibi bisey

İceceklere ogs var kis merak etme sana bayramdaki gibi beleş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…