Bir gunlugun beyligi de beyliktir:) bole devam etmeyecgni bildgm icin oh ne de guzel yapmsn afiyet olsn dicem sadece:)menum gelsin
sabah 11.00
2 dilim tam bugday ekmegi
2kibrit kutusu kadar peynir
domates
1 pogaca
16.30
1 hamburger menu
patates kizartmasi kola ve hamburger vardi(hamburger avcumun ici kadardi patates kizartmasi azdi gibi bahaneler bulmayayim ben hiccis cisdir sonucta )
sinemadaydim 50 gram kadar patlamis misir yedim baskada bir sey yemedim zaten butun cislari goturdum
Bu hafta reglden dolayi yalan oldu kuzm tatli sorununu cozemedm. Ama yarindan itbrn donusm muhtesm olcak zuhal ablyi da sasirticam cissiz menulerle:))Kizzzz birgullll hedefi buyutmussun
Fusun abla benim taktigimi uyguluyonnn
Ye ic zayiflasaka saka
Hadi bakalım öyle olsunİr
Biraz tatli ihtiyacimi karsiliyim dedim ya ablacime bide bugün cuma
Helen hoşgeldin cnmMerhaba arkadaslar bugun sabah 4 badm 1 incir yanina buxuk brdakta limonlu su kahvaltida 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 dilim t.kasar 3 zeytn 1tat.k tahn pekmez domates salatalk bi brdak çay aralarda 1elma 5badm tarcinli su 1gevrek akşamda misafrm vardi 2 parça borek ve malesef şişinceye kadar aşure evimde tartm yok alincaya kadar anemdn getrttm yarn tartilip yazarm kilomu su 3 gundur aşure krizlerm olmasaydi fena gtmiyodum ama umarm kilo almamismdr
Bazen mesaj sayın belli bi oranı geçince ödül kazandın gibi bişeyler geliyorZuhal abla sana bisey sorcam bana siteyle alakali msj geliyo habire ya neyin nesi acaba beni atmazlar ins ya ezberleyip sana yazcaktim unuttum gitti gene basinca ekrandan
Aman kuzum çayı kahveyidemi yazıyontekrardan merhaba.. Ben menumu verdıkten sonra bı fıncan yesılcay ve bı fıncan kahve ıcttm.. sureklı bıseyler ıcmek ıstıyo canım..
Aman kuzum çayı kahveyidemi yazıyon
Ben içtiklrrimi yazmaya kalksam sayfa dolar
Hayir abla o tarz bisey degil onlari biliyorum dirrk kendisi gelip ekrani kapliyo galiba soyle yazoyodu tarayicinizda reklam engelleyici var falan gibi biseyBazen mesaj sayın belli bi oranı geçince ödül kazandın gibi bişeyler geliyor
Öyle bişeymiydi
İceceklere ogs var kis merak etme sana bayramdaki gibi beleşne bılıym sankı 6dan sonra su dısında gırıs yasak gıbı hıssedıyorum benıctıgm seyler hep kacamak gıbı gelıyo o saatten sonra.. helede o 75 rakamından sonra ne uzuldum bee.. daha bı vıcdan azabı ceker oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?