- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım reklam engelleyici program yüklemişsiniz çok iyi bişey ama kk reklamdan para kazandığı için bu uyarı sürekli geliyo geldimi kapat gitsin bişi değil oda çok güzel bi program yoksa bin tane reklam geliyo bilgsyarda bnmde vardı tele de yüklicemHayir abla o tarz bisey degil onlari biliyorum dirrk kendisi gelip ekrani kapliyo galiba soyle yazoyodu tarayicinizda reklam engelleyici var falan gibi bisey
Heh sorun tam bu nokta oyle bir programim yokki alt ust reklam dolu zaten reklam anlayislari ne bunlarinCanım reklam engelleyici program yüklemişsiniz çok iyi bişey ama kk reklamdan para kazandığı için bu uyarı sürekli geliyo geldimi kapat gitsin bişi değil oda çok güzel bi program yoksa bin tane reklam geliyo bilgsyarda bnmde vardı tele de yüklicem
Tam aradigim sey aylardir muzik dinl3yemedim yaGünaydın canlaryükses ses müzik güzel bi kahvalltı enerji dolu bi sabah
![]()
Tam aradigim sey aylardir muzik dinl3yemedim yakaynanamda var yanimda
Mugecim telden dinliyorum bir ara tel muzik doluydu bosalttim dahada yukleyemedim bilgisayar kafayi siyirdi muzuk atmiyo tele[/QUOTE
Benimde eski leptopumu satti beyim saolsun sarkilarimda hep gitti içinde :-( radyo dinliom telde bi kac muzik varda skldm aynilarini dinlemekten
O artık bir babaanne özlem isi vardırZuhal abla kayboldu gene eyyyy topigin gunesi nerdesin![]()
![]()
Canımsın yaaaZuhal abla kayboldu gene eyyyy topigin gunesi nerdesin![]()
![]()
Bildin vallaO artık bir babaanne özlem isi vardır
tuanasina gitmiştir![]()
Canımsın yaaa
Bende şöyle bi kk yı kolaçan ettim
Baktım kimler ne yapmış ne kadar Kilo vermiş[/QUOTE
Yok tatlım olurmuBende bi bakiyim basari öykülerine dedim sonra hemen çıktım ihanet ediyormusum hissine kapildim![]()
Bende bi bakiyim basari öykülerine dedim sonra hemen çıktım ihanet ediyormusum hissine kapildim![]()