İlk koyduğun resimde pardüsü olunca tam belli değil hatların. Ama yüzünden belli verdiğinAy burda cok kilolu durmuşum aynada okadar görmüyorum sanki kendimi resim çekinince anliyorum ama gobek falan indi bnm baya belim ince olmadi hic belim incelsin istiyorum masaj aletim var onla masaj yapiyorum
Ay kizlar dalga geccek bizle saat kac oldu hala lak lak ediyom
Albümde resimleri tek tek ayarlamak gerekiyormuş ,
Evet ya karin bolgem daha cok aliyo boyda kisa ya cok kilolu duruyorum 55 olsam super olur demi storperde gibi baslim sormaya sence kac ayda olur
Uykun gelmedimi hala.
Sanada tatlım yarın son, ondan sonra normal düzene geçeriz heraldeAy senin msjla karismis noldu buna neyse sen anlarsin tecrubelisin neyse sana i.g abla boyle giderse bizim icin cok gece var daha tatli ruyalar
Sanada tatlım yarın son, ondan sonra normal düzene geçeriz heralde
Bende yoğurt yapıp yatacam
Orda 82 falandım şimdi biraz artıda olsa 79 diyelimBeyazli resim müthis en vermis halin galiba yuzunde daha genc duruyo esinin cerceveletmesine az kaldi seni merak etme.
Icten ice baslamistir kiskanmalar
Sanada günaydın tatlımGünaydın günaydııın günaydıınn!
Ya iki gündür filan benim dengeler karıştı bir de regl olduğumda çok kötü sancılı geçiyor bu yüzden gelemedim.
Sıcak su torbamda patlamasın mııı kaldım acılar içinde ağrı kesicilerleee
Ablacım dediğin gibi biz bayramdan sonra toplayacaz heralde kendimizi. Hem beslenme düzeni olsun hem spor olsun.
Tartı + gösteriyor, reglin etkisinden midir başka nedenden midir bilemem.
Bayram arefesi herkesssscikler yoğun sanırım
Bu arada kilo bildirimimi yapayım.. 85.8
Gunaydin bende şanssizim ıssız zamanlara denk geldimSanada günaydın tatlım
Kimilerinde regli zamanı çok ödem olabiliyor onunda etkisi belki vardır sıkma canını
Bayramı az zararla atlatalım pazartesi bomba gibi bi başlangıç yapıcaz
Günaydin cnm şanssizsin bugun desene benim kilom o dönemde hiç etkilenmez .inşallah bayramdan sonra - olmaya başlarsin hadi bakalimGünaydın günaydııın günaydıınn!
Ya iki gündür filan benim dengeler karıştı bir de regl olduğumda çok kötü sancılı geçiyor bu yüzden gelemedim.
Ablacım dediğin gibi biz bayramdan sonra toplayacaz heralde kendimizi. Hem beslenme düzeni olsun hem spor olsun.
Sanada günaydın cnmGunaydin bende şanssizim ıssız zamanlara denk geldim
Çok geçmiş olsun canımm..Günaydın günaydııın günaydıınn!
Ne oldu cnm niye moralin bozukÇok geçmiş olsun canımm..
Sıcak su torbası üzerinde falan patalamadı dimii :O
----
Ayrıca herkese Tünaydııınlar
Dün giremedim aslında hiç moralim yok bugünde dünü telafi etmek için gireyim dedim.. nasılsınız? bayram telaşı başladı mı?
Dün yediklerimi yazarsam: sabah 2 kızarmış yumurta, 1 salatalık, sanırım yaklaşık yarım domates yemiştim
öğlen: 1 peynirli kabak kayık
ara: küçücük kare fındıklı gofret
akşam: 4 tane parmak köfte + salata
yaklaşık 3 litre de su içtim
---
Bugün sabah: 1 haşlanmış yumurta + yarım salatalık
kahvaltıyı 10:30u geçe yaptım ama hala canım birşey istemedi yerim herhalde öğle yemeğini
simdi yazarkende 1 bardak sade kahve içiyorum.
Ayrıca sabah kalktığımda kahvaltıdan önce tartıldığımda 96.8 çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?