💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar evin işini bitirdim şimdi mutfağa girdim
Börekler tatlılar yapılacak (ayyy ne iğrenç hiç de sevmem hiç birini yemeyi )
Arada bakarım yine

Guzel yemeklere yenik dustum bugun bide tatliya.
Hic sevmem aslinda onlar beni seviyomus
Zuhal abla sen bugunku kilomu topla çarp zira
Yeni kilo pek iç aćicı olmayabilir

Selamlar ben de çok yoğundum temizlik yaprak sardim tatli yaptım çocuk derken yoruldum. Bugün biraz cozuttum ama zuhal ablanın dediği gibi disipline girmeye hazırım bayramdan sonra

Anammmmm bütün millet mutfakta
Biz Türkler için bayram eşittir yemek oluyor
Sanki çok formda milletiz
Bide kadınların canı çıkıyor
3 tepsi börek yaptım bide krem peynirli tatlımsı poğaça
Şimdi ay çöreği, baklava yapıcam çay molası verdim biraz
Aaa daha makarna salatası havuç salatası yapılacak
Biz her bayram birinde toplanıyoz. Geçen sefer ben çağırmıştım bu sefer Eltime gidecez
Herkes yaptıklarından götürüyor
O sofrayı düşünün artık

Kızlar bu bayram böreğinizi ,tatlınızı yediniz yediniz yoksa bayramdan sonra kimsenin menüsünde hamurişi tatlı görmek istemiyom
Kendi adıma kurbana kadar herikiside olmıcak
Yeterince sallandım .O zamana kadar en az 10 Kilo vermem lazım

oy oy bayram sonu tekrar 113 olmassin ins abla bende iftarda cok yemisim karnimi gezdiremiyorum ya

Reklamlardaki bayram sofraları gibi desene
Şimdiden afiyetler olsun

oy oy bayram sonu tekrar 113 olmassin ins abla bende iftarda cok yemisim karnimi gezdiremiyorum ya
Kendime 1-2 hamurişi izini verdim bide belki kendi baklavamdan 2 dil yerim. Ben küçük kesiyom
Gittiğim yerlerde hiç bişey yemeye niyetim yok

Ağzından yel al kız, Allah korusun

Oh maşallah zuhal abla .o sofrada olmak vardi

Selamlar ben deok yoğundum temizlik yaprak sardim tatli yaptım çocuk derken yoruldum. Bugün biraz cozuttum ama zuhal ablanın dediği gibi disipline girmeye hazırım bayramdan sonra
Sorma ozlem yaaaa.ben de cozuttum.bayramdan sonra artik.motivasyonum bozuldu.
eltine giseceksen neden bu kadar cok yaptin ki.merak ettim şimdi sana gelseler ne yapacaktin.hamarat insanin hali baska tabi.

selam kızlar herkese ıyı bayramlar sımdıden.. bayramınız musmutlu gecsın yanaklarınzdan opuyorum hepınızn bende tartıldm bugun 77.6 cıktm.. su sıralar bıraz zor gırerm bayramn yanı sıra dugunmzde var cumartesı gunu malum sımdıden yazıym dedıydm..

Herkese hayirli bayramlar yarin hariç denizde olcaz inş tatlilarin acisini yuze yuze cikaririm belki.bayram bize ugurlu gelsin gozumuz gonlumuz doysun inş pazartesi tam destek ☺☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…