• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Calismiyomusun canim

Ben evden 06.40 da cikiyorim gece uyumayan.bir bebekle ugrasiyorum kahvaltimi tam.yapamiyorum.ki bugun annemde atstrdm.bebisimi birakirken

canım benim ya sorumluluğun çok haklısın elinden geldiği kadar uyabildiğince uygulamaya çalış yok ben çalışmıyorum canım kpss ye hazırlanıyorum eşim şu sıralar çalışmama karşı geliyor sınava çalış daha önemli diyor bende öyle yapıyorum evden hazırlayıp işe götürebileceğin şeyler varsa onuda deneyebilirsin canım eğer iş yeri müsaitse

canım hemen kendini toplamalısın kararlı olmalısın arada gelgitlerde olur tabiki telafisini yaparsın ben cumadan cumaya tartılacam canım cuma günü tartıldığımda 78 dim bakalım bu cuma günü ne çıkıcak o_O
Gunaydin canlarim

Tatlim pazartesi gunudr bildirim yapiyoruz ama liste hazirlanmiyo sadece

Kizlar bu haftasonu cok yogun gecti gelemedim kusurabakmayin menu yazmaya bile firsat olmadi.aksamlari mecbur gec yiyoz almisim gene
Cuma 70.2
Bugun 70.5
+300 neyse fazla degil hallederim hafta ici azmimle yok ederim onu
Bu sene programim cok agir 3.kata in cik in cik yoruluyorum bide okul ters araba yok sartlar benden yana zayiflamami istiyo allahtan 3 gun cocugun servisiyle cıkiyom yokusu

anasinifi ogretmeniyim musaitim canim bbenim ipler hafta sonu kopuyor insallah hemen toparlarim ki kendimi biliyorum.birakirsam biterim devam edemem

sakın bırakma canım aslında zayıflamak için çok ta müsit işin bence bir program oturt kendine düzen gerekli sistemli gitmelisin yani

Gidcek insallah 102 den 80 e dustum hallederimmm azcik desrekle ben super oluyom valla :)

ya sen zaten asıl zorunu halletmissin canım o kadar vermişsin bundan sonraki daha basit gelir sana emin ol benim dr bana ne dedi biliyormusun yarım saat oturuyorsan 20 dk hareket et bişeyler yap yani evi topla falan kendine bir uğraş bul dedi günde 1 saat yürüyüş te yapıyorum cumadan bu yana bakalım neler olacak ayrıca zayıflayınca güzel olmaz mı insan ya lokum olur lokum :rolleyes:

Asya cok guzel enerjin var tatlim bizede yolla :-)

olur canım yollarım tabiki :KK15:ya ben bu haftalık cumaya kadar bekleyeyim tartım yok almam lazım cumaya kadar alırım cumada tartılırım kaçamak yapmadım zaten yahu gıdım gıdım yiyorum

şimdi sıra öğünlerimde kahvaltıyı yazmıştım kızlar geçiyorum
ara öğün
1 yeşil elme
1 fincan yeşil çay

öğlen 4 yemek kaşığı sebze yemeği
3 yk yoğurt
yarım turp
yarım domates

1 saatt yürüyüşümü de yaptımm ohh missss spordan sonra muhteşem bir rahatlama oluyor vucutta yaa acayip enerjik oluyor insan :rolleyes:

Kızlar ben regl oldum dun gecıktırıcıdenmıdır nedır bılmıyorm ama sımsıyah resmen rengı.. cok korktm dun ama bugun normale dogru donuyo gıbı gelıyo.. sabah tartıldm 74.3 geldım bu defa da.. Reglıden sanırm bılemedım. Ama bugun hafıf seyler yedım hep malum yarın Zuhal abla gelıyo.. Artık kacamak yapmadan yenı yıla 70ın altında gırmek ıstıyorumm. Menumu verıyımmm..

sabah 10 gıbı 1 fıncan kahve bı 2 tane ıkram bıskuvı( okuldaydm)

oglen 12.30 bı kase corba bı dılım ekmek

aksam 6.30da bı kase corba bı kase yogurt.. bıtane de mınıcık kek yedım..Gercekten reglıyken ınanılmaz cıkolata ıstegı fılan oluyo.. Bugun ıyı bastırdım duygularımı.. :KK53: suyum 1.5 ltre oldu ama 2yı gecer yatana kadar.. Maalesef spor yok

Slm kzlar bu hafta sonu bende yedimde yedim valla hemen farketmis bile bu hafta sonları bitiriyo beni ama hic kacamak yapmams gibi devam edicem tabiki cok kzgnm kendime okadar yedim diye bugunde gec kalktm oglndesadece kahvalt yaptm yeşil çay ictim dahada birsey yemiycem

merhaba kızlar bugünkü menüme kaldığım yerden yazıyorum ikindi ara öğün
1 yeşilçay

akşam
4 yemek kaşığı dolusu sebze yemeği
2 parça tavuk köfte
2 yemek kaşığı yoğurt
salata

bugünlük böyle menü yatana kadar da bişey yemem daha motivasyon kızlar motivasyon sağlam adımlarla gidicez veee sonuç çok güzel olacak sonucu düşününce bile insan mutluluktan uçuyor :KK9:

İSTE MENUM

KAHVALTİ 07.30 1kkb.peynir 3 zeytin 1 tbe 1h.yumurta

SAAT 10.30 cay tek isirimlik cikolata

OGLE 13.30 1.5 kase tavuklu corba

SAAT 16.00 ½ armut ½ elma tek sekerli t.kahvesi

AKSAM yumurtali salata 1.5 kkb.peynir 1 tbe 3 zeytin cok az orijinal tereyagi

ARA 19.30 y.cay

SU 2 lt

Kizlar regl olamadim heryanim agriyor menuler nerede yahuuu

İSTE MENUM

KAHVALTİ 07.30 1kkb.peynir 3 zeytin 1 tbe 1h.yumurta

SAAT 10.30 cay tek isirimlik cikolata

OGLE 13.30 1.5 kase tavuklu corba

SAAT 16.00 ½ armut ½ elma tek sekerli t.kahvesi

AKSAM yumurtali salata 1.5 kkb.peynir 1 tbe 3 zeytin cok az orijinal tereyagi

ARA 19.30 y.cay

SU 2 lt

Kizlar regl olamadim heryanim agriyor menuler nerede yahuuu

evet ya kızlar anlatın biraz menü dışında nasıl geçiyor gününüz spor yapıyormusunuz hedefiniz nedir çok hareketsiz buralar :KK35:

Selamlarrrrrr fıstık adayları
Yorucu bi yolculuktan sonra nihayet evimdeyim
Valizleri boşalttım ama daha ütüye başlıyamadım, kaç günde bitiririm Allah bilir
Tatilin ilk 2 Haftası beslenme açısından iyi gitmişti ama son hafta yemediğim içmediğim bişey kalmadı. Hiç tartılmadım, zaten bayramdan baya bi artıyla çıkmıştım şimdi kimbilir kaç olmuşumdur
Gözümde midemde doydu. Yarın itibariyle sağlıklı beslenmeme başlayıp hedefe odaklanacam

Sizlerdende hem katılım açısından hemde menü olarak birazdaha özenli olmanızı bekliyorum
Sonuçta burda bir amaç için bulunuyoruz
Motivasyonunuzu yüksek tutmak içinde birbirimize destek olmamız gerekiyor
Hadi kızlar kaldığımız yerden devam edelim

merhaba kızlar bugünkü menüme kaldığım yerden yazıyorum ikindi ara öğün
1 yeşilçay

akşam
4 yemek kaşığı dolusu sebze yemeği
2 parça tavuk köfte
2 yemek kaşığı yoğurt
salata

bugünlük böyle menü yatana kadar da bişey yemem daha motivasyon kızlar motivasyon sağlam adımlarla gidicez veee sonuç çok güzel olacak sonucu düşününce bile insan mutluluktan uçuyor :KK9:
Asyacım hoşgeldin tatlım
Ben 3 haftadır izindeydim yeni döndüm eminim sayfamız bundan sonra daha hareketli olur
Sende menünü, akşam hepsini birden bide saatleriyle yazarsan daha iyi olur

Ben kaçırmışım cnm biraz kendini tanıtırmısın

Back