• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gunaydin arkadaslar beni de araniza alirmisiniz cok acil 7 kilo vermem lazim en iyi bildiyiniz diyetlerden bana onerirseniz cok mutlu olucam bu arada 75 kiloyum 68 e dusmek istiyorum daha sonra hamile kalmayi dusunuyorum hamilelikde ne kadar kilo alsamda 80 gecmek istemiyorum bunun icin cok acil zayiflamam lazim lutfennnnn yardim edin

Dunku menumcook kötü ama yaz
ssbah 2 yum haslama peynir domates salatalik çeyrek acma 2 dilim ekmek
Öğlen 3 gibi ssucuk ve 2 dilim ekmek.evden cikiyorfum.aceleye gelDi.
akşam 7 15 gibi 1 gözleme 5 kasik kuru fasulye 2 kasik pilav ,yarim kase pirinç çorbası
Karbinhidrat agrlikli olms canm. Bugn dengelersin:)

Kizlar ya oğlan gündüz uyumuyo yani baya sabah 8 den aksam 9-10 a kadar uyanik ders calisamiyorum spor yqpamiyorum nsabah 7 de kalkıp 8 e kadar ders calisiom e o kadar inanirnisinz sole sessiz stressiz 1 saat geciremedim izmir den geldiğimden beri kiloda veremedim yetisemiyorum irade gosteremiyorum :-(

Selam kızlar .
bebislerimizin hepsi toptan rahatsız mi ne.birbirimize mi bulastiriyoruz acaba:KK64:

kızlar benim annem yanık yanık ninni söyler.biz anne daha uyumaz boşuna çabalara derken uyuyakalir kerata.içli içli ninni soyleyın bebeklere:KK46:

kızlar beni de alın aranıza bende 78 kiloyum bebek tedavisine baaşlamak için dr a gittim dr ideal kiloma inersem kendiliğinden bebeğimin olabileceğini söyledi po var bende 87 kiloydum yaklaşık 1 yılda işte şu an ki kilom 78 dün tartıldım bebeğim olsun çok istiyorum benide alın aranıza hedefim ayda 6 kilo vermek en azından hamile kalabilmem için baya yol katetmiş olurummm
Hoşgeldin cnm tabiki duzenli paylasim yaparsan katilabilirsin inş hem kilo verir hemde bebegine hayirlisiyla kavusursun bizim topik bereketli zaten merak etme ya gelen hamile yada bebegi var :-)

Gunaydin arkadaslar beni de araniza alirmisiniz cok acil 7 kilo vermem lazim en iyi bildiyiniz diyetlerden bana onerirseniz cok mutlu olucam bu arada 75 kiloyum 68 e dusmek istiyorum daha sonra hamile kalmayi dusunuyorum hamilelikde ne kadar kilo alsamda 80 gecmek istemiyorum bunun icin cok acil zayiflamam lazim lutfennnnn yardim edin
Hosgeldin cnm sok diyetler yapmamaya calisiyoruz yapsakta 1 2 gun detoks olarak saglikli besleeye calisiyoruz

Hoşgeldin cnm tabiki duzenli paylasim yaparsan katilabilirsin inş hem kilo verir hemde bebegine hayirlisiyla kavusursun bizim topik bereketli zaten merak etme ya gelen hamile yada bebegi var :-)

akşama bugünkü menüyü paylaşıcam şimdi yürüyüş zamanı tam 1 saat :KK73:

Slm kızlar herkese rabbim şifa versin hava degisikligindende huysuz bebislerimiz kötü bu havalar dikkat etmek lazm yemegi birgün kacrsak bile fazla yarnsi kacrmams gibi evam ettigimizde yine işe yaryo ben bunu anladm nasl lsa kacrdm diyip brakrsak fazlasıyla geri alyoruzkilolari bu yüzden moral bozmak yok aynen tam gaz devam kurtulcaz bu ilolardan inşallah :-)

Slm kızlar herkese rabbim şifa versin hava degisikligindende huysuz bebislerimiz kötü bu havalar dikkat etmek lazm yemegi birgün kacrsak bile fazla yarnsi kacrmams gaibi evam ettigimizde yine işe yaryo ben bunu anladm nasl lsa kacrdm diyip brakrsak fazlasıyla geri alyoruzkilolari bu yüzden moral bozmak yok aynen tam gaz devam kurtulcaz bu ilolardan inşallah :-)
Evet yaa battı balik yan guder durumu...beni zorlayan psikoloji bu
...

Back