- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Kuzum bn doktora tez asamasndayim su an ve akademk anlamda hwp engeller cikio artk o kdr daraldm ki egolardan bencillijten cahillikten laf anlatmktan dikkate alinmamaktan. En son agladm enstitude herkdn ortasn biktim yeter die:))Noldu birgulum neyin var canim kim uzdu swni
Bazen olur oyle zamanLar sıkma canini dua et cnm ah ah sinavlar dersler bitmiyo bir turluKuzum bn doktora tez asamasndayim su an ve akademk anlamda hwp engeller cikio artk o kdr daraldm ki egolardan bencillijten cahillikten laf anlatmktan dikkate alinmamaktan. En son agladm enstitude herkdn ortasn biktim yeter die:))
Merhabalar oncelıkle bı haftadır gıremedım.. Gercekten dıkkat edıyorum kendımce spor dısında ama kılo vermem durdu resmen..
Buraya gırmek benı motıve edıyo ama bı bakıyorum bı ıkı sayfa yazılmıs bıkac kısı var sadece dıyorum sanırım herkes benım gıbı ama gerçekten toparlanmamız lazım artık gec bıle kaldık..
haftadan haftaya kılomu unutuyorum fılan.. Bıde kıs geldı resmen ıkı gun hastanede yattım ıyıce tuzu bıberı oldu gıremedıım..
kılom suan 74.1 gece hafta 73.8dı sanırım ıyıce sersemlestım.. bugunden sonra menu bıldırımıyle baslıyorum tekrar. Destek olalım bırbırımızeee.. Sımdı derse gıtmem lazım hepınızı opuyorum. kocaman sevılıyosunuz.
Canlarm ben de haftaya artiyla basladm malesef
85.1di cuma
Bgn 85.5 +400
Ustelik bi kac gndr ii gidiordum menulerde.
Dunku menum
Sabah
Klasik kreplermle yarm bardak nescafe
Bi kac ceviz
Oglen
Firinda kabak
Aksam
Balik salata
Buna ragmen nedn nedn ama neddnnn artiyiminsallah duraklama deil regl habercisidir.
Merhaba hanimlarrr ya gelemedm rahatsizim BiraZ ben ayniyim ya duzenim bozuldu kahvaktiyi kayinvalmde yapinca toparlanamiom :-(
Ayniyim ben hala ama zaten coj dikjat ettigin solenemz su aralar arti olmamam mucize yeni bir haftaya basdm die kendimi motive ettm inşallah toplarlanalim hep beraberrr
Merhabalarrr.. Odevıme ıyı calıstım ben geldım hemen menumu yazıcam. Aksam da sporuma baslıyorum canlar.
Sabah 10 gıbı bı dılım beyaz ekmek vardı maalesef ben ekmek yemıyorum normalde malum.. beyaz ekmek ustune krem peynır surdum kahvaltı yapmak ıcın..
Neyse okulda arkadasn dogum gunuunu kutladık 1 gıbı cok mınık bı dılım pasta yedım yanında kola ıcmedım tabıkı ıkısı bı arada aldım ıctım
Aksam yemegınde de bırazdan yanı 6 dıyelı bı tane karnıyarık bıraz erıste yıcem yanında kocaman bı kase yougrtla. Spor olarakta aksam leslıe 3 yapıcam..suyum maalesef 1 lıtre anca oldu.. Gercekten ınanılmaz soguk hava bogazım acıyo bısey ıcerken ozellıkle.. Suyumu ıhmal ettım ama yatana kadar 2ye tamamlıcam ıns daha bı yıgın saat var onumde
Hızlı bı gırıs yaptım bugun. Devamı gelıcek umarım.. Zuhal abla 20sınde gelıcegını soylemıs. o gelene kadar 72.9 ları ucundan da olsa görmek ıstıyorum..Bıraz zor ama belkı metom ozlemıstır zayıflamaya calısan Feyzosu ve bana karsı koymaz.. Bellı mı olur
Canlar moralim coook bozuk. Saka gibi egitim hayatimda hiiicbaey yolnda gtmio otrup aglicam artik yeteeer diepsikolojim bozuldu ciddi ciddi
Menum
Sabah
Kreplerimn buyuk bi kismi
Oglen yok malesef sacma sapan islerle ugrastm
Aksam firinda patatesli binerli yemek
Corba
Biraz kiyma ve incecik binlavas
Aksam dedgm 15:30du
So rasnda 2 cubuk kraker attm agzima bi tane de su portakal joleli biscolata o da 50 kalori filan glba
İsteeee menummm
KAHVALTİ 06.30 1kkb.peynir 1 zeytin 2tbe tereyagli yumurta
SAAT 10.00 ½ avuc leblebi
SAAT 11.30 1 Armut
SAAT 13.10 2 k.kayisi 2 sb su
OGLE 13.40 5 zeytin 3yk kapyali mantar sote 2 tbe 1 kkb.peynir 2 catal tulum peyniri
SAAT 16.30 ½ elma
AKSAM 20.00 3 kepce cacik 8 yk patlican salata
SU 2.5 lt olur
Itiraf ediorm minik bi kiymali durum yedm
Bnm menu gelsin
Sabah tarçinli sut
Oglen 500 gr kayisili yogurt
Aksam 3 kasik mantar 1 kase cacik 7 sarma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?