💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Canlar moralim coook bozuk. Saka gibi egitim hayatimda hiiicbaey yolnda gtmio otrup aglicam artik yeteeer die psikolojim bozuldu ciddi ciddi
Menum
Sabah
Kreplerimn buyuk bi kismi
Oglen yok malesef sacma sapan islerle ugrastm
Aksam firinda patatesli binerli yemek
Corba
Biraz kiyma ve incecik binlavas

Aksam dedgm 15:30du

So rasnda 2 cubuk kraker attm agzima bi tane de su portakal joleli biscolata o da 50 kalori filan glba

İsteeee menummm

KAHVALTİ 06.30 1kkb.peynir 1 zeytin 2tbe tereyagli yumurta

SAAT 10.00 ½ avuc leblebi

SAAT 11.30 1 Armut

SAAT 13.10 2 k.kayisi 2 sb su

OGLE 13.40 5 zeytin 3yk kapyali mantar sote 2 tbe 1 kkb.peynir 2 catal tulum peyniri

SAAT 16.30 ½ elma

AKSAM 20.00 3 kepce cacik 8 yk patlican salata

SU 2.5 lt olur

Kuzum bn doktora tez asamasndayim su an ve akademk anlamda hwp engeller cikio artk o kdr daraldm ki egolardan bencillijten cahillikten laf anlatmktan dikkate alinmamaktan. En son agladm enstitude herkdn ortasn biktim yeter die:))
Bazen olur oyle zamanLar sıkma canini dua et cnm ah ah sinavlar dersler bitmiyo bir turlu

Msj imi okuyan herkes ayaga kalkip ziplasin ve butun irademizi vucudumuzu engelleyen negatif elektrik bizi terk etsin .haydi canlanin
Bnm bacak sakat ufak ufak tek ayak hopladim olur herhal siz iyice ziplayin
Cumaya herkesten en az -800 bekliyorum haydinnnnnnn

gecmis olsun kuzum

menun gayet saglikli ve guzel canim.oluyor bazen arti vucut su toplamistir canim

gecmis olsun canim

menun guzel gozukuyor canim oglen pasta yemissin ama baska bir sey yememissin kola icmedigin icinde tebrikler benimde bugunlerde ictigim su 2 litreyi pek gecmiyor

canim moralini bozma

menun iyi canim aksam yemegini erken yemen cok guzel

menun gayet saglikli canim ama oglen ekmegi hic olmazsa 1 dilim yeseydin daha iyi olurdu

ben de bugun tekrar balikesirden edremite geldim. bu ayin 18 inde nasip olursa buroyu balikesire tasiyorum sabah kilo bildirimi yapamadim 57 ciktim tartida cumaya gore eksi 400

menumu paylasayim

sabah 2 dilim kepekli ekmek
1 bucuk kibrit kutusu kadar peynir
1 haslanmis yumurta

ara bir bardak sut
1 activia

aksam
2 kase corba
1 elma
birde cis olarak bir dilim beyaz ekmegin kabuklarini yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…