💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizlar uyuklayip duruyorum cok haldizlestim bacagim sakat oldugu icin okula godip gelmek beni cok yoruyo anlatamam ya napcam bu sekilde bilmiyorum

Kizlarrr bana biseyler oldu yaaa bir turlu toparlayamiyorum acaba napsam ki birakmakta istemiyorum ama

Az evvel ½ ekmek 2 tb ekmegi goturdum kahvaltiliklarla nasil azmim yerle bir oldu offfff

canım ben de 2 haftadır o kadar hareket halinde olmama rağmen doğru dürüst kilo veremiyorum ama bırakırsam artıya geçeceğim biliyorum onun için devam ediyorum sen de o kadar kilo verdin , verdiğimiz kiloları almak daha kötü

menümü paylaşayım

sabah 11:00 2 dilim kepekli ekmek
birbuçuk kibrit kutusu kadar peynir
1 yumurta
domates

akşam 17:00
bir büyük elma

18:30 3 kepçe çorba

Canan canim yas gunu kutlu olsun allah uzun saglikli omurler nasip etsin

Valla tanissak olur du da hepimuz fakli illerdeyiz

Allah uzun guzel omurler versin canimmm:) aileck:) operim minigini:)

bebişin doğumgünü kutlu olsun canım
tesekkurler kizlar.
cok guzel oldu.esim kim gelecek kim gelecek diyody.ama sehir disindan kayinvalidem ve kayinbiraderim .merkezden teyzem , kizi ,2 torunu ve yakin dostlarimiz bir de annem geldi.ama cokb yoruldum.diyet de yapamadim uzgunum.sabah da tartilmadim.unuttum.67.2 idim dun .bugun cacik salara yiyim bari.dunu telafi etmeye çalışacağım.

Merhabalar oncelıkle bı haftadır gıremedım.. Gercekten dıkkat edıyorum kendımce spor dısında ama kılo vermem durdu resmen..

Buraya gırmek benı motıve edıyo ama bı bakıyorum bı ıkı sayfa yazılmıs bıkac kısı var sadece dıyorum sanırım herkes benım gıbı ama gerçekten toparlanmamız lazım artık gec bıle kaldık..

haftadan haftaya kılomu unutuyorum fılan.. Bıde kıs geldı resmen ıkı gun hastanede yattım ıyıce tuzu bıberı oldu gıremedıım..

kılom suan 74.1 gece hafta 73.8dı sanırım ıyıce sersemlestım.. bugunden sonra menu bıldırımıyle baslıyorum tekrar. Destek olalım bırbırımızeee.. Sımdı derse gıtmem lazım hepınızı opuyorum. kocaman sevılıyosunuz.

Canlarm ben de haftaya artiyla basladm malesef
85.1di cuma
Bgn 85.5 +400
Ustelik bi kac gndr ii gidiordum menulerde.
Dunku menum
Sabah
Klasik kreplermle yarm bardak nescafe
Bi kac ceviz

Oglen
Firinda kabak

Aksam
Balik salata

Buna ragmen nedn nedn ama neddnnn artiyim insallah duraklama deil regl habercisidir.

merhaba,motive olmak için başarı hikayelerini okurken sizin başlığınıza denk geldim.Tebrik ederim çok güzel kilo vermişsiniz ve yazınızdaki bi cümle beni gaza getirdi 'Ya istediğini ye, Ya istediğini giy'.emzirdiğim için diyet yapamıyorum ama boş yere aldığım kalorileri kesmeye çalışıyorum ve yürüyüşe başladım.gereksiz bişey yiyeceğim zaman hep o cümleyi aklıma getiriyorum yoksa bu gidişle iyice kilo alıcam

Merhaba hanimlarrr ya gelemedm rahatsizim BiraZ ben ayniyim ya duzenim bozuldu kahvaktiyi kayinvalmde yapinca toparlanamiom :-(

Ayniyim ben hala ama zaten coj dikjat ettigin solenemz su aralar arti olmamam mucize yeni bir haftaya basdm die kendimi motive ettm inşallah toplarlanalim hep beraberrr

Merhabalarrr.. Odevıme ıyı calıstım ben geldım hemen menumu yazıcam. Aksam da sporuma baslıyorum canlar.

Sabah 10 gıbı bı dılım beyaz ekmek vardı maalesef ben ekmek yemıyorum normalde malum.. beyaz ekmek ustune krem peynır surdum kahvaltı yapmak ıcın..

Neyse okulda arkadasn dogum gunuunu kutladık 1 gıbı cok mınık bı dılım pasta yedım yanında kola ıcmedım tabıkı ıkısı bı arada aldım ıctım

Aksam yemegınde de bırazdan yanı 6 dıyelı bı tane karnıyarık bıraz erıste yıcem yanında kocaman bı kase yougrtla. Spor olarakta aksam leslıe 3 yapıcam.. suyum maalesef 1 lıtre anca oldu.. Gercekten ınanılmaz soguk hava bogazım acıyo bısey ıcerken ozellıkle.. Suyumu ıhmal ettım ama yatana kadar 2ye tamamlıcam ıns daha bı yıgın saat var onumde

Hızlı bı gırıs yaptım bugun. Devamı gelıcek umarım.. Zuhal abla 20sınde gelıcegını soylemıs. o gelene kadar 72.9 ları ucundan da olsa görmek ıstıyorum..Bıraz zor ama belkı metom ozlemıstır zayıflamaya calısan Feyzosu ve bana karsı koymaz.. Bellı mı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…