• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizlar bana emanetsiniz cabuk toplanin kaybolmayın biryere valla zuhal abla geldimi döver beni.zaten türkiyeye geliyo gelir bulur valla :rolleyes:
:eek:nee saklanmaliyim.en cok ben korkmaliyim gali:KK17:ba

Tatlımmmm ellerine sağlık
Biraz sönük bi bildirim günü oldu bayram telaşı herkesde

Pazartesi tekrar normal hayata dönüp kaldığınız yerden hızlı bi start verin kızlar
Tabiki bayramda ufak tefek kaçamaklar olur ama abartmamaya çalışalım

Ben sabah kuafördeydim sonra alışveriş
Kendimi bi mutfağa attım halâ çıkamadım
10.30 da zaten işe gidecem
Tepsiler fırın sırası bekliyor
Niye biz kadınlar için bayram demek iş demekki acaba

Neyse yarına görüşürüz canlarım
iş bilenin işi bitmezmiş.baklavalar faslan ihhh maşallah.bi kemak pasa tatlisı bike kaynatamadım:KK14:

:eek:nee saklanmaliyim.en cok ben korkmaliyim gali:KK17:ba

iş bilenin işi bitmezmiş.baklavalar faslan ihhh maşallah.bi kemak pasa tatlisı bike kaynatamadım:KK14:
Ay sorma walla al benden de onkdr. Bi kek yapiym didim artk kayinvalidemler gelio die mi telas ettm naptm cikaramadm kaliptan ki hep yaptgm tarifti:) artk allem edip kallem edip sosladim da insan icine cikaricam:))

Yok abla işl3mez oyle seyler ya.bi abi var akrabamiz okadar esinin yanina gidiyorum hic kagit falan oynadigini gormedim dedi.milleti izliyo sohbet ediyo cay iciyo sadece.bide bilardo oynuyomus cok seviyo

oluruna bırak kuzum vakti gelince hatasını anlayıp kendi düzelecektir en azından ben öyle düşünüyorum

Bscilqr menu paylasmi yapiym hemen
Sbh
Yulaf kpkli kreplerim
Bir bardk sur
1 zeytn
3 kuguk incir

Oglen
1 incir

Sksam
Iki kasik frik bilgur pilavi
4 kofte
2-3 catal kavun

bence menün güzel canım

Bende iftarda haslanmis tavuk azcik pilav bide tatli yedim

tatlı ne tatlısı bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim canım ama tatlıyı çok yemediysen çok önemli değil tatlı dışında sağlıklı olmuş kuzum

Selam kızlar.:anneadayı:menumu yazayım.
sabah1 haşlanmış yumurta domates salatalık 2 dlm ekmek
ara muz
Öğlen 1 porsiyon türlü yuogurt 1 dln ekmek
aksam 19.15 3 kaşık bulgur pilavı salata yoğurt
gece o_O22.30 bi avuc fıstık 1 avuc cekirdek:110: ikisi de kavrulnamis.3 üzüm

sabah güzel canım öğlen bir dilim ekmek olmasaymış iyi olurmuş akşam da güzel ama gece fıstık ve çekirdek olmamış :( çünkü geç saatte yenmiş

Aaaa 3. Olmusum :-)

Ayyy ozlem kiz sen cok yasaaa

Zuhal abla kolay gelsinn

Fusun abla abin ne dedi yazarsan sevinirim pek merak ettim :-)

Kizlar benim menu soyleeee

KALKİNCA 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 10.00 2 yk menemen 2 ç.ekmegi
1.5 h.yumurta 1 kkb.peynir

ARA 11.30 tek aekerli sutlu t.kahvesi

OGLE 14.30 200 kalorilik special k

Veeeeeee cozuttugum an gelirrrr :-)

AKSAM 18.00 Kizlar ben bugun temizlik yapinca yemek yapamadim cok aciktim esimde sagolsun yarim ekmek arasi peynirli domatesli tost yapmis 2 sb ayran ictim

SU 2.5

canım sabah ara ve öğle iyi akşam tost pek olmamış ama temizlik yaptığın için bir şey demiyorum kalorisini yaktığını düşünüyorum

Mefkurem izinli

Storperde 73.8 pazartesiden sonra -300 yüzdesi haftaya hesaplancak

EMELin EMELİ 81.9 /81.6 /0,3 /% 0.37

Htc drg.

Ekim85 100.9 /100.5 / 0,4 / %0.40

BBD.

Uzum328.

Citirkiz

Mimoza1974. 57.5 / 57.2 /0.3 /0.52

Dunyadamisafir. 71.2

Canan456.

Tek_ben. 104.3

Brcstegul

Hulya li

BU HAFTA DERECEYE GİREN

___GÜZELLER ____

1.___mimoza1974 % 0.52

2.___ekim85 0.40

3.____ EMELin EMELİ %0.37

KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN BÜTÜN KIZLARIMIZA KOCAAAMANNN TEBRİKler
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Renklensin topik şöyle gene bi kasvet çöktü

tebrikler hepimize :KK9:

Aaaa 3. Olmusum :-)

Ayyy ozlem kiz sen cok yasaaa

Zuhal abla kolay gelsinn

Fusun abla abin ne dedi yazarsan sevinirim pek merak ettim :-)

Kizlar benim menu soyleeee

KALKİNCA 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 10.00 2 yk menemen 2 ç.ekmegi
1.5 h.yumurta 1 kkb.peynir

ARA 11.30 tek aekerli sutlu t.kahvesi

OGLE 14.30 200 kalorilik special k

Veeeeeee cozuttugum an gelirrrr :-)

AKSAM 18.00 Kizlar ben bugun temizlik yapinca yemek yapamadim cok aciktim esimde sagolsun yarim ekmek arasi peynirli domatesli tost yapmis 2 sb ayran ictim

SU 2.5
zayıfladığımı farketti canım :-) neredeyse en son diyete başladığım sıralarda görüşmüştük fark baya belliydi yani birazcıkta kızdı yeter iyisin böyle dedi çaylara hiç değilse yarım şeker at dedi ama ben çayı şekerli sevmiyorum vee hedefime ulaşmadan pes etmeyeceğim :KK37:

Ay sorma walla al benden de onkdr. Bi kek yapiym didim artk kayinvalidemler gelio die mi telas ettm naptm cikaramadm kaliptan ki hep yaptgm tarifti:) artk allem edip kallem edip sosladim da insan icine cikaricam:))
kek deyip geçme Birgül .kendi fırını değilse çok normal.ben kauinvalidemlerde kek yapam dedim geçen ay misafir de gelecekti.kek hiç ama hiç kabarma bisküvi gibi kaskatı oldu.çocuklar mutfağa dolustu mu kek yiycez diye.:KK53:misafirler 3 ken 7 oldu.e be mübarek kek madem olmayacaksınniye misler gibi kokarsin.:KK23:önlerine koydum koktu diye ama çok utandım yaa.kayınvalideciim tutturdu ben sana 2 tane kabartma toz koy dediğim diye.ay Hayır hep yaptığım klasik tarif.:KK57:

Selam kızlar.:anneadayı:menumu yazayım.
sabah1 haşlanmış yumurta domates salatalık 2 dlm ekmek
ara muz
Öğlen 1 porsiyon türlü yuogurt 1 dln ekmek
aksam 19.15 3 kaşık bulgur pilavı salata yoğurt
gece o_O22.30 bi avuc fıstık 1 avuc cekirdek:110: ikisi de kavrulnamis.3 üzüm
Menun iyi cnm kuruyemisleri fazla yeme ama onun yerinw meyve kokteyli oluyo kurutulmus onu deneyebilirsin

kek deyip geçme Birgül .kendi fırını değilse çok normal.ben kauinvalidemlerde kek yapam dedim geçen ay misafir de gelecekti.kek hiç ama hiç kabarma bisküvi gibi kaskatı oldu.çocuklar mutfağa dolustu mu kek yiycez diye.:KK53:misafirler 3 ken 7 oldu.e be mübarek kek madem olmayacaksınniye misler gibi kokarsin.:KK23:önlerine koydum koktu diye ama çok utandım yaa.kayınvalideciim tutturdu ben sana 2 tane kabartma toz koy dediğim diye.ay Hayır hep yaptığım klasik tarif.:KK57:
Kizlar birgul girmiyo kac gundur ama siz hep birgule cvp yaziyosunuz benmi msjlari goremiyorum acaba ya

Herkese hayirli bayramlar
:kk77: Asla kendinizi şu canavarlaşmıs açlık modunda bulmayin.aç kalmadan bol bol yoğurt turu saglikli seyler yiyelimki gözümuzun kaydıklarina saldırıp bayram sonu böyle olmayın:KK61::KK61:
Hatta 3 kiloyu geçip sizi dahada geri attiysa :mad::mad: bu halde de olabiliriz
O yüzden diyete uyalim uymayanlari uyaralim :KK4:sağlikli beslenmek hayat kurtarir
:KK9::KK9:Bayram sonu verdiginiz kilolar icin sizi alkislamak istiyorum hadi opuldunuz
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Son olarak benden bayramda spor tüyolari.misafirler geldi ve uzun koridor var mumkunse gorus alanindan ciktiktan sonra koridordan kosarak mutfaga gidin .:-)
Hepizinin aklinda olsun her mutfaga giriste 5 ziplama yapiyoruz.
Sonra misafirleri yolculadik
Bulasiga gectik bulasik yikarken belimizi kiviriyoruz
Ben birkere yakalandim esime napyon dedi belimi kitlatmaya calisiyom didim :-) ciddiyetten ödun vermiyoruz :D
Gece yataga yatnadan once mutlaka 50 ziplama uyurkende kalori yakalim diye kalbi hizlandiriyoruz veee yatakta 20 kere kollari ackapa 20 kere bacaklari indir kaldir tamamdir.:-)
Bu oneriler tatlilar icindi eksra yerseniz cislar cislar sayilari cogaltin hepinizi gonul gozumlr izliyor olacam ona gore :KK62:

Back