💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizlar evet oksuruge iyi geliyo ama hemen degil once daha cok oksurturmus balgam temizlemek icin duzenli yiyincede geciyo.oksurugun sebebi zaten akciger refleksidir iltihabi disari atmak icin.
Oglum 1 kere fena yakalandi cocuk hisir oldu oksurmekten netten arastirdim kekikli karisimi buldum zuhal abla az az icirdim.aradan yarimsaat sonra öksurukle beraber istifar seklinde bir yigin balgam cikardi.yumusatti sanirim.oh be dedim cocuk bi nefes aldi ve gece rahat uyudu
Kekiği nasıl yapıyodun bidaha yazsana cnm

Slm kizlar esim araba bakiyo netten giremiyom bugun oglanin sporuda vardi
Neyse menumu yazayim

Kizlar sabah domates ezmesi yaptim ondan az yedim ekmeksiz yagsiz haliyle.oglen mangal yapcaz diye cok yigip doumak istemedim

2 gibi izgara tavuk kofte 2 dilim ekmek
Aksam mercimek corbasi
Dayanamadim bide eticin yedim neyse cisslamadim bayadir saglik olsun arti olmasin :-)
Su olcmedim
Spor 40 dk yuruyus ama spora gittigimuz yer yokus 1 saat diyelim efor harciyoz baya :-)
Menün eksik geldi bana cnm
Sabah peynir yumurta falan olsaydı
Diğer öğünlerde salata Yoğurt yada ayran yok
Öğlenki ekmeği sabah yesen daha iyiymiş

Menün eksik geldi bana cnm
Sabah peynir yumurta falan olsaydı
Diğer öğünlerde salata Yoğurt yada ayran yok
Öğlenki ekmeği sabah yesen daha iyiymiş
Abla sabah doysam mangali yiyemezdim
Yazmayi unuttum 750 ml ayrani tavukla ictim valla aksamada cok yedigim icin oglen corbayi anca ictim

Abla kekik bol koydum yanina evde olan seylerden ekledim ama sen sadece limonla kaynat azcik bal koy ic hem iyi gelio gelmedigini anlarsin

Abla ben ekmegi sevmem sadece kahvaltida yerdim diyetten oncede corba ve ana yemegi kesinlikle yavan yerim pilav ve makarnayi ve hamur isini seviyorum.bide suyu sevmedigim icin aliyorum.

Dukanla 65 olmustum 1 sene almadim hic kendime oyle kiziyorumki simdi ugras ugras ver sonra salak gibi yiyip eziyet et kendine

Cok sukur esim gunduze gecti yaz sezonu kapandi ins erken yatar erken kalkarim gece yemelerine yenilmem yada gozum kalmicak artik.sabahda esim ise giderken ins kalkar fistik gibi sporumuda yaparim hadi hayirlisi

Günaydınnnnn şekerler

Tuzaklarına düşmediğimiz güzel bir pazar diliyorum herkese

Benim kahvaltıya misafirim var oda öğleni bulur 11 den sonra gelecekler

Bende bugün tartılmadım yarın ne çıkacak hiç bi fikrim yok, 2 gündür artıdaydım ama içim rahat sonuçta yanlış bişey yemedim
Ne çıkarsa bahtımıza artık

Merhabalaaarr uzun bır aradan sonra ıste yıne geldım burdayımm.. :KK200:

Gecmısın hepsını okudum (100 sayfa) Beynım donuyo suan kıme ne yazıcagımı karıstrdım.. :confused:

20snde gelıcem dedım ve geldımmm. Bıldırım yapamadım cunku tartı yoktu gıttıgım yerde ustelık hıc nete gırmeye de vakıt ayıramadım.. denız kum gunes ınanılmaz ıyı geldı.. ayyy cok guzeldı :KK48:

Sızlerı ozledım tabıkı bolca..:KK68::KK68:

Dıkkat ettım desem yalan olur edemedım pek fazla.. Tartılmadım hala gıttıgm gunden berı.. Zuhal abla ne zaman ayrılıyosun tatıle tam hatırlamıyorum.. Bende menu paylasımıma yarın baslıcam bugun uyucam dırek ınanılmaz uykusuzummm.. kılo bıldırımımı de sız ne zaman yapıcaksanız o zaman yapalım baslangıc gıbı alalım dıye dusunuyorum son kılomu hatırlamıyorum cunku :KK23: ustelık kesın +'yım moral bozmaya gerek yok dıye dusunuyorum ve sıze soyle bı soz verıyorum bu yaptıgm tatılın telafısını bayramda yapıcam.. :KK39: Hepınızı kocaman opuyorummm.. :KK15:

Merhabalaaarr uzun bır aradan sonra ıste yıne geldım burdayımm.. :KK200:

Gecmısın hepsını okudum (100 sayfa) Beynım donuyo suan kıme ne yazıcagımı karıstrdım.. :confused:

20snde gelıcem dedım ve geldımmm. Bıldırım yapamadım cunku tartı yoktu gıttıgım yerde ustelık hıc nete gırmeye de vakıt ayıramadım.. denız kum gunes ınanılmaz ıyı geldı.. ayyy cok guzeldı :KK48:

Sızlerı ozledım tabıkı bolca..:KK68::KK68:

Dıkkat ettım desem yalan olur edemedım pek fazla.. Tartılmadım hala gıttıgm gunden berı.. Zuhal abla ne zaman ayrılıyosun tatıle tam hatırlamıyorum.. Bende menu paylasımıma yarın baslıcam bugun uyucam dırek ınanılmaz uykusuzummm.. kılo bıldırımımı de sız ne zaman yapıcaksanız o zaman yapalım baslangıc gıbı alalım dıye dusunuyorum son kılomu hatırlamıyorum cunku :KK23: ustelık kesın +'yım moral bozmaya gerek yok dıye dusunuyorum ve sıze soyle bı soz verıyorum bu yaptıgm tatılın telafısını bayramda yapıcam.. :KK39: Hepınızı kocaman opuyorummm.. :KK15:
Hoşgeldin feyzammmm
Tatilinin iyi geçmesine sevindim heralde hiç stresin kalmamıştır
Artı olsanda boşver cnm biraz vücudu dinlendirmiş oldun
Bu hafta liste için çarşamba bildirim yapılacak
Senin sadece kilonu yazarız sıralamaya girmezsin, haftaya farkı yazılır
Ben bayram ertesi gidiyom cnm 28 eylülde
3 hafta, ama vakit ve fırsat buldukça yine uğrarım buraya

Ya ben bi aydir 79.9 hayaliyle yasiyorum arkadas bi goremedim yahuuu

Cok kizginimmmmmm
Kendine çok stres yaparsan olmaz cnm
Son zamanlarda çok fazla hamurişi yedin
Dünkü tambuğday olsa bile yinede hamurdu
Çarşambada kadar hiç cıss yapma bakalım ne olacak

Hiç bahane bulma cnm
Ben bikere hayır dersem hayırdır
Sonuçta benim yediklerim başkasının midesinde gitmiyor
Belki okumuşundur bugün gittiğim yerde 17 çeşit tatlı vardı ve 1 lokma almadım ben
Şimdide çok mutluyum
Çünkü giderken beynimi asla yemicem diye kodladım ve yemedim
Yani herşey senin elinde, etraftakiler istediği kadar israr etsin
17 çeşit tatlı mu her birinin tadına baksan bile 2 kılı alır i san .insafsizlar:KK53:ama hız kadınlar yapıyor bunu yaaaa.çeşit çeşit yap yap sorsan herkes kılo vermeye çalışıyor.Tebrikler Zuhal abla.maşallah var..:nazar:

Back