- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelim zaten 58 Kilo birine ne denirkitamamdır2-3 gün önce çekindiğim bir fotoğraf
Abla resim cok yakin duruyo ya digerinden kilolu durmus bide kiyafetlerin renkli karisik ondanmi acaba senki gri tsortlu resim en zayif olani gib9tamamdır2-3 gün önce çekindiğim bir fotoğraf
Komik ama herkesin bir zaafi var abla bende bende hiç olmayan bel oyuntusuna hastayimGüzelim zaten 58 Kilo birine ne denirki
Boyun kemiklerin daha belirgenlişmiş sanki
Benim önceden hiç kemik falan gözükmüyodu
Biraz biraz ortaya çıkınca çok hoşuma gidiyor
Benimde taktığım yere bak![]()
Güzelim zaten 58 Kilo birine ne denirki
Boyun kemiklerin daha belirgenlişmiş sanki
Benim önceden hiç kemik falan gözükmüyodu
Biraz biraz ortaya çıkınca çok hoşuma gidiyor
Benimde taktığım yere bak![]()
Abla resim cok yakin duruyo ya digerinden kilolu durmus bide kiyafetlerin renkli karisik ondanmi acaba senki gri tsortlu resim en zayif olani gib9
Bence sendede var cnm birazdaha verince iyice belirginleşirKomik ama herkesin bir zaafi var abla bende bende hiç olmayan bel oyuntusuna hastayim
Bence yakın olduğu içindircanım pantolon 29 beden diğer pantolon 30 bedendi bu pantolon sıktırdı o yüzden kilolu gözüküyordur bir de yakın çekim ondandır
Yakindan oldugu icin ama fark etmwz ozlem.hatun bence an itibariyle fit kategorisinde :)
AynennnYakindan oldugu icin ama fark etmwz ozlem.hatun bence an itibariyle fit kategorisinde :)
Valla biz kendimize göre konuşuyoz bide kilon ortadabacaklarım ve basenlerim hiç öyle söylemiyor![]()
Aynennn
Biz kendi başımızı düşünelim
Kizlar bi soru sorucam simdi ben zeytinyagli ton.baligi aldim her.bir.paket 52 gr ve kalori degeri 177 .sizce kullanayimmi?
Sen zuhal ablayi dinle gene cnm ama dukan yaparken kullanilabiliyodu sanirim bir sey olmaz ama 1 sartla yagini iyice süzdurcenKizlar bi soru sorucam simdi ben zeytinyagli ton.baligi aldim her.bir.paket 52 gr ve kalori degeri 177 .sizce kullanayimmi?
Valla biz kendimize göre konuşuyoz bide kilon ortada
Görüntüdede abartı bişey yok
Hele öbür resimde zaten ince duruyon