Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam ekmek yememen iyi olmuşOnce menumu yaz kalayim
11:002dl ekmek domates salca peynir 5 zeytin 1 cay bardagi sut
14:00 3yk kuru meyveli musli sutle
16:00 1 tabak taze fasulye 2dl ekmek domates bide sabahtan kalmis tavada yarim aucuklu yumurta vardi onuda yedim
20:00 sehriye corrbasi 2sinitzel yogurt
Disari cikcam birazdan yururum heralde su hic icmesim bugun hatta son gunlerde su icmeyi surakli unutuyorum niyese.
Bide bence carsamba gunu tartilalim ki bayramda neler degismis goruruz daha iyi
Listeyide bilemedim valla ben yapamam hic annemin telonden giriyom zaten yuzdeleri muzdeleri hesaplamayi bilen ve bilgosayardan girebolen biri yapabilir bence sanki
Kız ne var liste yapmakta isimleri yazıp kiloları yazcaksınızWalla zuhal abla sn olmasan bz liste miste hak getire dagilcaz heral:))
Matematigimiz kit herhalKız ne var liste yapmakta isimleri yazıp kiloları yazcaksınız
Ben hatta daha pratik olduğu için hep tlf dan giriyom sorun olmuyor
Bilmeyene yüzde hesaplamasınıda gösteririz, aslında zaten herkesin kendi hesaplaması lazım
Oh be nihayet bi babayiğit çıktı meydaneAbla kimse istemedi sanirim ben yapim istersen
Ben sana hesaplatiyodum hepOh be nihayet bi babayiğit çıktı meydane
Tmm cnm sen yaparsın yüzde hesaplamayı biliyonmu
Evet ya dün anladım, sağlıklı beslenmeye engel olan bahanelermiş. İnşaAllah unutmam :)
Maşallah maşallah. Çok az yiyorsun abla, normal sanırım vermen
Ay çok geçmiş olsun canım. Zor oluyor o
Cıslar için de yapcak bişey yok @smyr38 Emelin de senin de maşallah metonuz hızlı çalışıyor. Cıslar da olmasa acaip verirsiniz
Mşsafirlikte olunca sağlıklı tek şey haşlanmış içli köfteydi ablam. Evet akşam da sağlıkklı geçti şükür. Teşekkür ederim iyş dileklerin için :)
Kaç çıktın Emell :) verirsiniz cumaya kadar inşallah
Gunaydinlarrr hanimlarr. Ben bugun ne durumlarda olduguma bi bakiyim diye sabah tartildim ya benim tartimi bozuktur nedir anlamadim. Eski yerinde bi baktim cok degisken sonuclar cikiyo bi kac kere cikinca gordum .bugun sonra yerini degistirdim diger yerde cok hafif sallaniyodu baska yere koyup tartildim ilk ciktigimda 104.4 ciktim guvenemedim ikincisinde 105 ciktim bes alti kere arka arkaya tartilinca hepsi 105 cikti sonraneden boyle yapiyo ya . En son 104.8 dim
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.Ben sana hesaplatiyodum hepguvenim sonsuz sana nasil yapiyodun
Bugün okadar keyfim yok
Boğazlarım yanmaya başladı başım ağrıyor heralde hasta olacam inşallah fazlalaşmadan geçer
Bitki çayları içiyorum
Sağolasın tatlım şimdi taze zenciffle karışık bitki çayı yaptım onu içiyomgeçmiş olsun canım havalar çok değişken ondandır Birgülün dediği gibi zencefil yap içine bal kat boğazlara iyi gelir
Kızlar 2 konuda karar vermemiz lazım
1._bidahaki hafta perşembe bayram. İsterseniz bildirimler çarşamba yapılır yada hiç yapılmaz bi sonraki hafta yüzdeler ikiye bölünür
Çoğunluk nasıl isterse öyle yaparız
2._bildiğiniz gibi bayram ertesi 3 hafta izine gidiyorum. Ben yokken listeyi aranızdan biri yapması lazım. Kim gönüllü olacak
Fikirlerinizi bekliyorum
Anladim abla ayni islem bende 0.81 oluyo niyeÖrnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
Eğer sonuç 0.825 gibi 3.rakam 5 ve üzeriyse sonuç yuvarlanır 0.83 olur
Bugun bildirimimi verim simdiden
Sabah 10 gibi bi tane zeytinyagli dereotlu pogaca
1 tane kofte kucuk
Domates
Peynir
Oglen elma ve salatalik maydonoz limon karisimi icecegim
Aksam da havuc corbasi ve tavuk salata yiyecegim..
45 dk yuruyus ve 1 saat plates
2lt suyum olur
Slm kizlar bende menumu yazayim oglani goturcem spora daha giremem hastaneye ugrayacaz vaktim olmaz gec gelirim
Sabah maydanoz ve dereotlarinin saplarini limonla kaynattim yillar once denemistim cok kotuydu.nasil iciyosunuz onu ya tadini duzeltsin diye bol limon sıktım ama damak tadim degismemis hala dem3kki gene 1 bardagi zor ictim
Neyse sabah acilisi onla yaptum sabah h.yum.
Klasik protein agirlikli kahvalti
Oglen gene zorla yarim bardak o sahistan ictim
Ogluma kek yaptim havuclu az onun tadina baktim cok azcik ama komsulara verdim o yuzden 3 gibide bol yogurtlu ispanak aksam bol yuruyecegiz gibi gorunuyo 2 saat falan toplam geldigimd3 sut icerim galiba
Su 1.5 falan olmustur sanirim daha erken
Opuldunyz
Bende menümü yazayım
Bugün pek iyi olmadı
Kafamı kaldıramadım her kalktığımdada cnm tatlı bişeyler istedi
Aralarda 2-3 çk Nutella bikaçtane bisküvi hurma yedim
Kalkınca 1 dil ananas
9.30 2 yumurtalı peynirli omlet 1 zeytin
12.00 hindi sote ayran
Su 2.5 lt olur
Sporu halim olursa biraz yapmaya çalışıcam
Valla liste konusunda bişey diyemiyorum becerememde zaten izne gidicez bayramdan 3 hafta sonra dönücez
Menümü yazayım
Sabah 2 bardak limonlu su
KAHVALTI azcık yağ 2 dlm ekmek bol domates salatalık zeytin peynir
ÖĞLEN 1 tabak kısır
Akşam sadece yoğurt
Sporumu çocukları yatırınca yaparım yapınca yazarım suyumda 2.5 litre
O kısırı biliyorum canlar akşamı hafif tuttum sporuna yaparsam tamam diye düşünüyorum:)
Merhaba kizlar nasilsiniz?
Zuhal ablamm allah sifa versin :)
Persembe yani bayram sabah kim tartilamaz kizlar yazin bilelim ona gore bi yol yururuz
Saat 8 de annemdeydim aksam 6 ya kadar da manti sıktık cok yorucuydu
KAHVALTİ 09.00 1 h.yumurta 1 kkb.peynir 1 kasik tulum.peynir domates salatalik 6-7 p.kizartmasi
ARA 14.30 t.kahvesi az sekerli
SAAT 17.00 tadimlik manti 2 yk var yada yoktu (sutum cekmesin diye)
AKSAM 19.30 tavuk salata ayran
Su 2.5 lt
Sevgileeeeerrrrr
menünde göze batan bir şey yok canımBacilar bgn coook gc uyanabildk oglusunla:)
Kahvalti
Dukan krep- uzerine peynir
Bir yumrta
Domates
Bir bardak sut
3 incir
Ara
Bir kac findik
Aksam
Kumpir, ama yarsimimbile yiyemedm midem almdi:)
Once menumu yaz kalayim
11:002dl ekmek domates salca peynir 5 zeytin 1 cay bardagi sut
14:00 3yk kuru meyveli musli sutle
16:00 1 tabak taze fasulye 2dl ekmek domates bide sabahtan kalmis tavada yarim aucuklu yumurta vardi onuda yedim
20:00 sehriye corrbasi 2sinitzel yogurt
Disari cikcam birazdan yururum heralde su hic icmesim bugun hatta son gunlerde su icmeyi surakli unutuyorum niyese.
Bide bence carsamba gunu tartilalim ki bayramda neler degismis goruruz daha iyi
Listeyide bilemedim valla ben yapamam hic annemin telonden giriyom zaten yuzdeleri muzdeleri hesaplamayi bilen ve bilgosayardan girebolen biri yapabilir bence sanki
Fusun abla cilegi nerden buldun:) bn bu sene hic cilek yiyemedm yamenüm gelsin
sabah 12.00
2 ince dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
yumurta
2 zeytin
domates salatalık
1 activia
1 bardak sütlü nescafe (şekersiz)
akşam 18.30
80 gram light ton balığıyla salata
5 çilek
19.30
5 küçük parça et
kızlar ben yarın giremeyebilirim öğleden sonra Balıkesire gideceğim sabahtan da burada işlerim var fırsat bulursam girmeye çalışacağım
Sonuç 0.819 çıkıyorAnladim abla ayni islem bende 0.81 oluyo niye
Fusun abla cilegi nerden buldun:) bn bu sene hic cilek yiyemedm yamemleketimize mi glmedi yoksa heryerde mi bi sknti vardi blmiorm. Olanlar mevdimnde bile cok kotuydu tatsiz.