💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Neyse cnm en azından bugün yapabilmişin Hem bu kargaşada yemeğinede dikkat ettiğin için tebrikler bu sabrının karşılığını alacaksın Kız ben gelinceye kadar sen beni geçip 69 û görecen Bende kıskançlıktan çatlıcam gelince

Valla 70 gtmek icin sabirsizlaniorum:))
Dugune kadar bi 3 kilo halletsydm elbse bakicam:) 4 ekime kadar hadi bakalim

Hayırlı sabahlar
Geçmişi birazdan okucam. Dün giremedim. Sabah 10a doğru hastaneye gittim. Aç karnıma kan verdim. Şeker yüklemesi yapıldı. Eve geldim, 12 30da tekrar kan vermek için çıktım ama bi de sonuç göstermek için gidicem diye annemle çarşıda dolaşırız dedik. O da geldi o yüzden. Neyse tam evden arabayla geri geri çıkiyodum. Annem kapıyı açıp geri kapatayım dedi. Duydum ama çarpcağım hiç aklıma gelmedi. Ve Açık kapı duvara çarptı :KK43: kapanmadı da biraz hasar var. Öyle hastaneye, ordan yemeğe, ordan çarşıya gittik :KK70: ay kızmadı eşim sağolsun ama diyo ki böyle çarşıya mı gittiniz bi de

Dün herşey ters gitti niyeyse. Çarşıdan hastaneye geri döndüm. Doktora sonuç göstercem. ALLAHIM bir sıra bir sıra. Bütün hastane boşaldı. Bizim doktorun kapısı yığılı hastalarla. Geç kalıyordum yemek hazırlamak için eve döndük sonuç göstermeden. Daha sonuçları göstericem perşembe gidebilirim heralde

Bu arada çocuklar ikisi de hastalar. Sabaha kadar uyumuyolar. Neyseki kız annemle yatıyor da bi de ona kalkmıyorum

Dünkü menüm Sabah
10. 30 da iki bardak bol şekerli su ıııyyk

13:00 tavuk ızgara
1 dilim ekmek
Ayran
Salata

17:00 2 nektarin

19:00 koşa koşa eve gelip, özenle az yağlı yaptığım yemeği fırında yaktım :KK43:
Annem kızartma yaptı

Ben yanmayanlardan biraz sebze yemeği ve yoğurt yedim ve salata

Su: 2 litre falan sanırım
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş(koşar adım)

Gecmis olsun ruveydecigim hem cocuklar icin hem basiniza gelenler icin.

ALLAH daha kotusunden saklasin canim.

Saglikli beslenmeye devam degilmi tatlimmm?

Ben bu hafta bi cozuttm.bugun sabah sukur + aldigim 300 gitti suan basa dondum bari 600 daha verebilsemde 81.9 u gorsem :)

İnsallaaaaaahhhh

KİZLARRRRRRRR GUNAYDİİİİİİİİNNNNNN

Zuhal abla baska bir topigede kayit olabilirmiyim

Bu topik cok guzel ama sanki motive.dustu gibi ama.burayada devam edicemm baska bir yerede

Günaydın kızlar

Hatice maşallah güzelim sabah sabah ne güzel enerji

Rüveyde geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun bütün olumsuzluklara rağmen menüyüde iyi kurtarmışın

Birgül ne şanslısın Kızzz yattığın yerden kalori harcıyon

Emel istediğin yere yazabilirsin cnm

Kızlar yaaa dün doğru dürüst bişey yemedim arada bikaç bisküvi Nutella yedim diye benim artılar ikiye katlanmış
Ne biçim bünyem var geleni hemen tutuyor
Bugün hiç sağlıklı menü beklemeyin yarına kadar atmam lazım

DSC_0306.JPG

Back