💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar 2 konuda karar vermemiz lazım

1._bidahaki hafta perşembe bayram. İsterseniz bildirimler çarşamba yapılır yada hiç yapılmaz bi sonraki hafta yüzdeler ikiye bölünür
Çoğunluk nasıl isterse öyle yaparız

2._bildiğiniz gibi bayram ertesi 3 hafta izine gidiyorum. Ben yokken listeyi aranızdan biri yapması lazım. Kim gönüllü olacak

Fikirlerinizi bekliyorum

Kizlar ben pek giremiorum uzaktan misafirlerim var vs gez et derken yogun oluyorum olu gibi geliorum eve birde evde is guc.. menuyu takip edemiorum ama kesinlikle cis yemiorum kacirmiorum.. menu bldirimi yapamicam yediklerimi bile sayamiorum. Aklima gelmiyoor.. en son 75 teyim suan.. reglim yaklasti karin agrim flan var biraz skntliyim anlicagnz.. o yuzden kilo bildirimine gelrim ama menu isi zor. Cis yok ama iyi gidiorum o yonden.. sisligim ve gaz sancisi gibi belime kasiklarima vuran agrim her regl oncesi standart agrilarm beni rahatsiz ediuor yeterince..
Misafirlerin ne kadar kalacak

Yok abla ben bu hafta bi ole olurum baslarim birakma dusuncem yok istiyorum devam etmek.. cuma gunu baslarim tekrar biri persembeye gidiyor digerleri belirsiz.. bayramda sorada dugun icin gelirler. Burda olmaya calisicam mumkun oldugunca

1._bidahaki hafta perşembe bayram. İsterseniz bildirimler çarşamba yapılır yada hiç yapılmaz bi sonraki hafta yüzdeler ikiye bölünür

2._bildiğiniz gibi bayram ertesi 3 hafta izine gidiyorum. Ben yokken listeyi aranızdan biri yapması lazım. Kim gönüllü olacak

Fikirlerinizi bekliyorum
1ncisi olabilir aslinda.. bide bilgisayardan giren biri de listeyi yapabilir

Hedefime 10 kilo kaldi :) ekimde insallah daha fiiiit

Valla hep cis yiyolar ben yemeynce zorluyorlar bnde hallediorum bi sekilde ama millet yee diye zorluyor ben nuh diorum peygamber demiorum tabi. :)

Bugun bildirimimi verim simdiden

Sabah 10 gibi bi tane zeytinyagli dereotlu pogaca
1 tane kofte kucuk
Domates
Peynir

Oglen elma ve salatalik maydonoz limon karisimi icecegim

Aksam da havuc corbasi ve tavuk salata yiyecegim..

45 dk yuruyus ve 1 saat plates

2lt suyum olur

1 tane kofte kucuk
Domates
Peynir

2lt suyum olur
Ki bu ne acele bildrm icin:)

Fikirlerinizi bekliyorum

Bence persembe sabah yapabilirrizzz yada carsamba olsun

Liste konusunda yrd olamayavilirimm ozlem daha deneyimli o yapsin yada feuza gelirse o :-)

Slm kizlar bende menumu yazayim oglani goturcem spora daha giremem hastaneye ugrayacaz vaktim olmaz gec gelirim
Sabah maydanoz ve dereotlarinin saplarini limonla kaynattim yillar once denemistim cok kotuydu.nasil iciyosunuz onu ya tadini duzeltsin diye bol limon sıktım ama damak tadim degismemis hala dem3kki gene 1 bardagi zor ictim

Neyse sabah acilisi onla yaptum sabah h.yum.
Klasik protein agirlikli kahvalti

Oglen gene zorla yarim bardak o sahistan ictim
Ogluma kek yaptim havuclu az onun tadina baktim cok azcik ama komsulara verdim o yuzden 3 gibide bol yogurtlu ispanak aksam bol yuruyecegiz gibi gorunuyo 2 saat falan toplam geldigimd3 sut icerim galiba

Su 1.5 falan olmustur sanirim daha erken
Opuldunyz

1 tane kofte kucuk
Domates
Peynir

2lt suyum olur
Misafir varkende ne güzel sporu bırakmamışın cnm

Slm kizlar bende menumu yazayim oglani goturcem spora daha giremem hastaneye ugrayacaz vaktim olmaz gec gelirim
Sabah maydanoz ve dereotlarinin saplarini limonla kaynattim yillar once denemistim cok kotuydu.nasil iciyosunuz onu ya tadini duzeltsin diye bol limon sıktım ama damak tadim degismemis hala dem3kki gene 1 bardagi zor ictim

Neyse sabah acilisi onla yaptum sabah h.yum.
Klasik protein agirlikli kahvalti

Oglen gene zorla yarim bardak o sahistan ictim
Ogluma kek yaptim havuclu az onun tadina baktim cok azcik ama komsulara verdim o yuzden 3 gibide bol yogurtlu ispanak aksam bol yuruyecegiz gibi gorunuyo 2 saat falan toplam geldigimd3 sut icerim galiba

Su 1.5 falan olmustur sanirim daha erken
Opuldunyz
Tatlım sevmiyosan kendine işkence yapmasına sevdiğin başka içecek yapabilirsin
Menü iyi görünüyor
Hastaneye niye gideceksiniz önemli bişey yoktur inşallah

Bende menümü yazayım
Bugün pek iyi olmadı
Kafamı kaldıramadım her kalktığımdada cnm tatlı bişeyler istedi

Aralarda 2-3 çk Nutella bikaçtane bisküvi hurma yedim

Kalkınca 1 dil ananas

9.30 2 yumurtalı peynirli omlet 1 zeytin

12.00 hindi sote ayran

Su 2.5 lt olur
Sporu halim olursa biraz yapmaya çalışıcam

Valla liste konusunda bişey diyemiyorum becerememde zaten izne gidicez bayramdan 3 hafta sonra dönücez
Menümü yazayım
Sabah 2 bardak limonlu su
KAHVALTI azcık yağ 2 dlm ekmek bol domates salatalık zeytin peynir
ÖĞLEN 1 tabak kısır
Akşam sadece yoğurt
Sporumu çocukları yatırınca yaparım yapınca yazarım suyumda 2.5 litre
O kısırı biliyorum canlar akşamı hafif tuttum sporuna yaparsam tamam diye düşünüyorum:)

Bende menümü yazayım
Bugün pek iyi olmadı
Kafamı kaldıramadım her kalktığımdada cnm tatlı bişeyler istedi

Aralarda 2-3 çk Nutella bikaçtane bisküvi hurma yedim

Kalkınca 1 dil ananas

9.30 2 yumurtalı peynirli omlet 1 zeytin

12.00 hindi sote ayran

Su 2.5 lt olur
Sporu halim olursa biraz yapmaya çalışıcam
Abla niye hepimiz böyle isteksizleştikki bikaç kişi dışında herkesde bi sorun var biri bizi toparlasın yaaa

Back