💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kısır ödem yaparsa bilemiyorum cnm bende yapıyor yanında salata ayran türüde olsa iyi olurdu
Abla niye hepimiz böyle isteksizleştikki bikaç kişi dışında herkesde bi sorun var biri bizi toparlasın yaaa
Ben bugün hastayım cnm yoksa menüm sporum hep yerindeydi

Ne kadar çok burda paylaşım yapıp kiloyu dert edersek motivasyonda o oranda artar

Olurmu kac gundur yapmiorum sporuma gidemiorum yarinda gidemicem.. isleri var dugunle ilgili ciktilar yaptm yoksaa nerde yapacam. Spoorda 5 gun geri kaldm
Neyse cnm en azından bugün yapabilmişin
Hem bu kargaşada yemeğinede dikkat ettiğin için tebrikler bu sabrının karşılığını alacaksın
Kız ben gelinceye kadar sen beni geçip 69 û görecen
Bende kıskançlıktan çatlıcam gelince

Merhaba kizlar nasilsiniz?

Zuhal ablamm allah sifa versin :)

Persembe yani bayram sabah kim tartilamaz kizlar yazin bilelim ona gore bi yol yururuz

Saat 8 de annemdeydim aksam 6 ya kadar da manti sıktık cok yorucuydu

KAHVALTİ 09.00 1 h.yumurta 1 kkb.peynir 1 kasik tulum.peynir domates salatalik 6-7 p.kizartmasi

ARA 14.30 t.kahvesi az sekerli

SAAT 17.00 tadimlik manti 2 yk var yada yoktu (sutum cekmesin diye)

AKSAM 19.30 tavuk salata ayran

Su 2.5 lt

Sevgileeeeerrrrr

Sağolasın tatlım

Sabah ekmek yememişin ama patates kızartması yemişin
Akşamda güzel olmuş

Yok abla kısırdanda önce vardı kendimi duba gibi hissediyorum

Kisiri abartmamk
Lazm tbi ama gne de saglikli yani cis sayilmaz bnce:) hm spor da yapckmssn daha ne olsn

Tatlim tartin nasil senin benimki nere koysan hep ayni en iyisi sen fayansin ustune koy senin tarti kararsiz bir yapiya sahip sanirim.sahibimi uzmim az gosterim diyo sonra inanmayinca dogruyu mu soyluyo acaba
Valla oyle duz normal dijital tarti eskiden bole yapmiyodu sanki ya .simdi sadece tek kalebodur karesinin ustune koyuyom hani daha düzdür heralde dusuncesiyle .4 yillik falan tarti eskidimi acaba :)

Bacilar bgn coook gc uyanabildk oglusunla:)
Kahvalti
Dukan krep- uzerine peynir
Bir yumrta
Domates
Bir bardak sut
3 incir

Ara
Bir kac findik

Aksam
Kumpir, ama yarsimimbile yiyemedm midem almdi:)

Valla oyle duz normal dijital tarti eskiden bole yapmiyodu sanki ya .simdi sadece tek kalebodur karesinin ustune koyuyom hani daha düzdür heralde dusuncesiyle .4 yillik falan tarti eskidimi acaba :)
Dijitallerde olabiliyor Cnm önemli olan fayans üstünde altı oynamasın
Eğer görüntüsü gidip geliyorsa pili zayıflamıştır
Ben 3 sefer çıkıyom 2 sinde ne çıkarsa onu baz alıyom

Bacilar bgn coook gc uyanabildk oglusunla:)
Kahvalti
Dukan krep- uzerine peynir
Bir yumrta
Domates
Bir bardak sut
3 incir

Ara
Bir kac findik

Aksam
Kumpir, ama yarsimimbile yiyemedm midem almdi:)
Kumpir hazırmıydı cnm öyleyse baya kalorili ve Besin değeri yok

Tatlım sevmiyosan kendine işkence yapmasına sevdiğin başka içecek yapabilirsin
Menü iyi görünüyor
Hastaneye niye gideceksiniz önemli bişey yoktur inşallah
Yok abla merak etme sagol.oglumun spor hocasi saglik raporu istedi onu aile hekiminden hallettik te kan gurubunu ogrenmek icin gitcektik de gec kaldim gidemedik

Once menumu yaz kalayim
11:002dl ekmek domates salca peynir 5 zeytin 1 cay bardagi sut
14:00 3yk kuru meyveli musli sutle
16:00 1 tabak taze fasulye 2dl ekmek domates bide sabahtan kalmis tavada yarim aucuklu yumurta vardi onuda yedim
20:00 sehriye corrbasi 2sinitzel yogurt
Disari cikcam birazdan yururum heralde su hic icmesim bugun hatta son gunlerde su icmeyi surakli unutuyorum niyese.
Bide bence carsamba gunu tartilalim ki bayramda neler degismis goruruz daha iyi
Listeyide bilemedim valla ben yapamam hic annemin telonden giriyom zaten yuzdeleri muzdeleri hesaplamayi bilen ve bilgosayardan girebolen biri yapabilir bence sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…