Olurmu kac gundur yapmiorum sporuma gidemiorum yarinda gidemicem.. isleri var dugunle ilgili ciktilar yaptm yoksaa nerde yapacam. Spoorda 5 gun geri kaldmMisafir varkende ne güzel sporu bırakmamışın cnm
Kısır ödem yaparsa bilemiyorum cnm bende yapıyor yanında salata ayran türüde olsa iyi olurduValla liste konusunda bişey diyemiyorum becerememde zaten izne gidicez bayramdan 3 hafta sonra dönücez
Menümü yazayım
Sabah 2 bardak limonlu su
KAHVALTI azcık yağ 2 dlm ekmek bol domates salatalık zeytin peynir
ÖĞLEN 1 tabak kısır
Akşam sadece yoğurt
Sporumu çocukları yatırınca yaparım yapınca yazarım suyumda 2.5 litre
O kısırı biliyorum canlar akşamı hafif tuttum sporuna yaparsam tamam diye düşünüyorum:)
Ben bugün hastayım cnm yoksa menüm sporum hep yerindeydiAbla niye hepimiz böyle isteksizleştikki bikaç kişi dışında herkesde bi sorun var biri bizi toparlasın yaaa
Neyse cnm en azından bugün yapabilmişinOlurmu kac gundur yapmiorum sporuma gidemiorum yarinda gidemicem.. isleri var dugunle ilgili ciktilar yaptm yoksaa nerde yapacam. Spoorda 5 gun geri kaldm
Sağolasın tatlımMerhaba kizlar nasilsiniz?
Zuhal ablamm allah sifa versin :)
Persembe yani bayram sabah kim tartilamaz kizlar yazin bilelim ona gore bi yol yururuz
Saat 8 de annemdeydim aksam 6 ya kadar da manti sıktık cok yorucuydu
KAHVALTİ 09.00 1 h.yumurta 1 kkb.peynir 1 kasik tulum.peynir domates salatalik 6-7 p.kizartmasi
ARA 14.30 t.kahvesi az sekerli
SAAT 17.00 tadimlik manti 2 yk var yada yoktu (sutum cekmesin diye)
AKSAM 19.30 tavuk salata ayran
Su 2.5 lt
Sevgileeeeerrrrr
Evet ya ona ayri bi sevindim zaten o ayri :) dusundugumden cok daha iydi .bidaha 2.ye cikmayacam tartiyaEn azndan dudundgn gbi almamissn verdklerni cnm:) bnm de bzn dedgn gbi oluo ilk grmk istedgmi gsterio snra israrla daha fazla:)
Yok abla kısırdanda önce vardı kendimi duba gibi hissediyorumKısır ödem yaparsa bilemiyorum cnm bende yapıyor yanında salata ayran türüde olsa iyi olurdu
Ben bugün hastayım cnm yoksa menüm sporum hep yerindeydi
Ne kadar çok burda paylaşım yapıp kiloyu dert edersek motivasyonda o oranda artar
Valla sana maşallah abla hasta bile olsan çok çok iyisinYok abla kısırdanda önce vardı kendimi duba gibi hissediyorum
Kisiri abartmamkValla liste konusunda bişey diyemiyorum becerememde zaten izne gidicez bayramdan 3 hafta sonra dönücez
Menümü yazayım
Sabah 2 bardak limonlu su
KAHVALTI azcık yağ 2 dlm ekmek bol domates salatalık zeytin peynir
ÖĞLEN 1 tabak kısır
Akşam sadece yoğurt
Sporumu çocukları yatırınca yaparım yapınca yazarım suyumda 2.5 litre
O kısırı biliyorum canlar akşamı hafif tuttum sporuna yaparsam tamam diye düşünüyorum:)
Valla oyle duz normal dijital tarti eskiden bole yapmiyodu sanki ya .simdi sadece tek kalebodur karesinin ustune koyuyom hani daha düzdür heralde dusuncesiyle .4 yillik falan tarti eskidimi acaba :)Tatlim tartin nasil senin benimki nere koysan hep ayni en iyisi sen fayansin ustune koy senin tarti kararsiz bir yapiya sahip sanirim.sahibimi uzmim az gosterim diyo sonra inanmayinca dogruyu mu soyluyo acaba
Tartiyida bi yere kaldiriyom surekli durabilcege bi yer yok tartilcagm zaman alip duz yere koymaya calisiyorum .oyle tartiliyomCanım parke yada fayansın üzerinde düz bir yerde dursun tartı hep orda tartıl
İşte kısırda üstüne tuz biber olur gülümYok abla kısırdanda önce vardı kendimi duba gibi hissediyorum
Sağol Tatlıcım aslında bugün yediğim Nutella çok huzursuz etti beni yarın çok dikkat etmem lazım malum benim tartı perşembeValla sana maşallah abla hasta bile olsan çok çok iyisin
Dijitallerde olabiliyor Cnm önemli olan fayans üstünde altı oynamasınValla oyle duz normal dijital tarti eskiden bole yapmiyodu sanki ya .simdi sadece tek kalebodur karesinin ustune koyuyom hani daha düzdür heralde dusuncesiyle .4 yillik falan tarti eskidimi acaba :)
Kumpir hazırmıydı cnm öyleyse baya kalorili ve Besin değeri yokBacilar bgn coook gc uyanabildk oglusunla:)
Kahvalti
Dukan krep- uzerine peynir
Bir yumrta
Domates
Bir bardak sut
3 incir
Ara
Bir kac findik
Aksam
Kumpir, ama yarsimimbile yiyemedm midem almdi:)
He bende oyle yapiyim madem abla. Yok pili var ekrani normal cunkuDijitallerde olabiliyor Cnm önemli olan fayans üstünde altı oynamasın
Eğer görüntüsü gidip geliyorsa pili zayıflamıştır
Ben 3 sefer çıkıyom 2 sinde ne çıkarsa onu baz alıyom
Iste nrmal patatesten yaptilar onmde. Disarda yedik eet. Bn peynrini boo yagni cok az koydrdumKumpir hazırmıydı cnm öyleyse baya kalorili ve Besin değeri yok
Yok abla merak etme sagol.oglumun spor hocasi saglik raporu istedi onu aile hekiminden hallettik te kan gurubunu ogrenmek icin gitcektik de gec kaldim gidemedikTatlım sevmiyosan kendine işkence yapmasına sevdiğin başka içecek yapabilirsin
Menü iyi görünüyor
Hastaneye niye gideceksiniz önemli bişey yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?