💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Rüveydam takımının sana yazdıklarınıda okudum bak bu kadar insan emek verip zaman ayırıp sana destek olmuş
Artık sende kendine gel
Diyet demiyorum bu kelimeyi kafandan çıkar sağlıklı beslenmeye ara vermeden başla
Bahanelerimiz hiç bi zaman bitmez cnm ama kararlıysak bu bahaneler bize engel olamaz
Evet ya dün anladım, sağlıklı beslenmeye engel olan bahanelermiş. İnşaAllah unutmam :)
merhabalar kızlar ancak gelebildim
kilo bildirimi yapayım
cuma 58.9
bugün 57.7
fark 1.2
bu kadar hızlı kilo vermek istemiyorum :KK43: çünkü hızlı verilen kilolar çabuk alınır diye biliyorum 60 kiloya kadar yavaş yavaş kilo veriyordum şimdi birden hızlandı anlamıyorum
Maşallah maşallah. Çok az yiyorsun abla, normal sanırım vermen
Bn gne cislar yedim:KK43: tarti gunleri hep cozutuyorum
Sabah
Klasik muxku kreplerim. Bu sefer icne kabak ve kakao da koydm
1 haslanms ymrta
1 bardak sut

Oglen
Artan kreplerim
Iki dilim kizarms kpkli ekmek (haxir) uzerine cheddar peynri
Bir deeee cislar:KK43:
Bi kucuk dilim incecik kek
Bi tane minik serbetli kurabiye
Bi tane de kucuk borek

Ay yaznca daha cok gbi geldi hao_O Krnm tam doymadi bile oysa. Yedgmde 4 falandi. Aksam yogurt faln atistrirm sanrm

Gogsumde gne sut dugumlnmesi oldu:KK43: dpor ypinca hp ayni sy oluo artk spordan da korkar oldum:KK43: ustune pompam da bzldu. Smdi ynsni almya gdyrz.
Ay çok geçmiş olsun canım. Zor oluyor o
Cıslar için de yapcak bişey yok @smyr38 Emelin de senin de maşallah metonuz hızlı çalışıyor. Cıslar da olmasa acaip verirsiniz

Akşam çok güzel tatlım
Bak isteyince dışarda bile doğru şeyler yenebiliyormuş
Öğlene salata Yoğurt ekliyebilirdin
Sabahda mıhlama ve 1 dil ekmek olmasa olurmuş bana göre 2 dil yeterli

Eşin ve çocuklarınla daha Nice sağlıklı mutlu günlere cnm
Mşsafirlikte olunca sağlıklı tek şey haşlanmış içli köfteydi ablam. Evet akşam da sağlıkklı geçti şükür. Teşekkür ederim iyş dileklerin için :)
Hala migdem cok agriyorrrr :KK43:
2 gun gecti regl olamadim davul gibi hissdyorum kendimi

Bakim kac kg cikcammm borekler sarma makarna salatasi yaktiniz beni :KK43:
Kaç çıktın Emell :) verirsiniz cumaya kadar inşallah

Gunaydin canlarim dun gece dayanamadim esime kurdugum sofradan cislar yidim ya.ama uzulmeyin cezami verdim kendim spor yapip yattim yatakta uykum gelmedi esim uyuduktan sonra yatakta bilem spora devam ettim allahtan bizimki uyanip napiyon sen d3m3di :D

Gunaydinlarrr hanimlarr. Ben bugun ne durumlarda olduguma bi bakiyim diye sabah tartildim ya benim tartimi bozuktur nedir anlamadim. Eski yerinde bi baktim cok degisken sonuclar cikiyo bi kac kere cikinca gordum .bugun sonra yerini degistirdim diger yerde cok hafif sallaniyodu baska yere koyup tartildim ilk ciktigimda 104.4 ciktim guvenemedim ikincisinde 105 ciktim bes alti kere arka arkaya tartilinca hepsi 105 cikti sonra :( neden boyle yapiyo ya . En son 104.8 dim

Gunaydinlarrr hanimlarr. Ben bugun ne durumlarda olduguma bi bakiyim diye sabah tartildim ya benim tartimi bozuktur nedir anlamadim. Eski yerinde bi baktim cok degisken sonuclar cikiyo bi kac kere cikinca gordum .bugun sonra yerini degistirdim diger yerde cok hafif sallaniyodu baska yere koyup tartildim ilk ciktigimda 104.4 ciktim guvenemedim ikincisinde 105 ciktim bes alti kere arka arkaya tartilinca hepsi 105 cikti sonra :KK43: neden boyle yapiyo ya . En son 104.8 dim
En azndan dudundgn gbi almamissn verdklerni cnm:) bnm de bzn dedgn gbi oluo ilk grmk istedgmi gsterio snra israrla daha fazla:)

Fit bir görünüme sahip olmayı kim istemez ki? hızlı zayıflama için yapılması gerekenler makalemizdeen çabuk kilo verme yöntemleri hakkında bilgiler verdik.Bildirdiklerimizi takip kısa sürede ideal kilonuza ulaşabilirsiniz.
Bol bol su için.
Su, midenizi dolu hissetmenizi sağlayıp, açlık krizleriyle savaşacaktır.
Suya biraz limon sıkıp alkali hale getirebilir, elektrolit düzeylerini dengede tutmaya yardımcı olabilirsiniz.
Günlük içmeniz gereken su miktarı 2-2,5 lt’dir, bu da 8 su bardağına tekabül eder.
Şayet her gün uzun süre spor yapıyorsanız 2,5- 3 lt su tüketmelisiniz.

Hızlı kilo vermeye çalışırken uzun süre spor yapmayın, ağır sporlardan kaçının.
Bu durum stres hormonlarını devreye sokup kilo vermenizi güçleştirir.

1 bardak ılık suya biraz limon sıkın ve bal ekleyip karıştırın. Her gün sabah erkenden aç karına bu karışım içilmelidir. Limonlu ballı su vücudunuzu toksinlerden temizler, bağırsakları çalıştırır ve kolay kilo vermenize yardımcı olur.

Yeşil çay
Yeşil çay antioksidan deposu bir içecektir, yapılan pek çok araştırma yeşilçayın zayıflama üzerinde çok etkili olduğunu, yağların eritilmesine yardımcı olduğunu gösteriyor. Yeşilçayın bu faydasından yararlanmak için aç karına ara öğünlerinizde günde 2-3 bardak yeşil çay için.

Karbonatla zayıflayanlar oldukça fazla! hatta diyet yapmadan aç kalmadan yalnızca karbonatlı su ile kilo verdiklerini iddia ediyorlar.
Siz de bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Şekerden ve işlenmiş gıdalardan uzak durun.
Şeker, kanser hücrelerini besleyen, kalori deposu bir yiyecektir, market raflarında satılan besinlerinde şekerle yağ oranı oldukça yüksektir, mümkün mertebe hayatınızdan bunları çıkarın.

Asla kahvaltı yapmadan güne başlamayın!
Diyetisyenlerinde onayladığı meşhur bir söz vardır, kahvaltıyı kral gibi, öğleyi prens gibi, akşam yemeğini ise fakir gibi yiyin.
Süt, yulaf ezmesi, yumurta gibi proteince zengin, sağlam bir kahvaltı yapmak, sizi uzun süre tok tutacak, çabuk acıkmanızı önleyecek böylece gereksiz kalori alımına set çekmiş olacaktır.

Spor yapın
Hızlı zayıflamanın olmazsa olmazı spordur.
Zayıflamak için aldığınızdan daha fazla kalori yakmalısınız, bunun için
yaptığınız sporların kaç kalori harcattığını bilmeli, yediğiniz yemeklerin kalorilerinden haberdar olmalısınız.
Bu yazının sonunda yiyeceklerin kalori miktarlarını ve hangi spor kaç kalori yaktırır linklerini bulabilirsiniz.

Yapılan bilimsel araştırmalar proteinli gıdaların kişiyi uzun süre tok tuttuğunu,
açlık krizlerini önlediğini, ve mideyi tatmin ettiğini gösteriyor. Proteinli yiyecekler, hızlı zayıflamak için en önemli silahlarınızdandır. Protein nelerde mi var? et, süt ve süt ürünleri, tavuk, yumurta gibi besinler önemli protein kaynaklarıdır.Protein ayrıca kas oluşumunu destekler, diyet sırasında kas kaybından sizi korur.

Ara öğünleriniz abur cubur yerine yoğurt, meyve, kuruyemiş gibi sağlıklı gıdalardan oluşsun. Bu yiyecekler sizi hem tok tutar, hem de sağlığınız için yararlıdır.

İştahı kapatan yiyecekler sofranızdan eksik olmasın. Kalorisi düşük yiyeceklerle beslenmenin yanında iştah hormonu üzerinde etkisi olan gıdalar tüketmek de
çabuk zayıflamanızda büyük rol oynayacaktır.
İşte tok tutan ve acıkmayı önleyen besinler
Greyfurt
Yulaf ezmesi
Elma
Yumurta
Zencefil
Kuruyemiş
yeşil yapraklı sebzeler
Patates
Bitter çikolata
baharatlı gıdalar

Gün boyu zayıflatan ve iştah kapatan çaylar içmek de kilo kaybında çok etkilidir.
Makalemizin sonunda bu çay tariflerini bulabilirsiniz.

Şok diyetlerden uzak durun!
3 günde 5 kilo, 2 günde 2 kilo tarzı hızlı zayıflatan diyetlerle yağ değil, su ve kas kaybına uğrarsınız, yapacağınız en doğru şey, işinin ehli olan bir diyetisyene başvurmak olmalıdır, hızlı zayıflamak istediğinizi bildirirseniz, dilediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde inmenizi sağlayacak bir diyet listesi hazırlatabilirsiniz.

Fit bir görünüme sahip olmayı kim istemez ki? hızlı zayıflama için yapılması gerekenler makalemizdeen çabuk kilo verme yöntemleri hakkında bilgiler verdik.Bildirdiklerimizi takip kısa sürede ideal kilonuza ulaşabilirsiniz.
Bol bol su için.
Suya biraz limon sıkıp alkali hale getirebilir, elektrolit düzeylerini dengede tutmaya yardımcı olabilirsiniz.
Günlük içmeniz gereken su miktarı 2-2,5 lt’dir, bu da 8 su bardağına tekabül eder.

1 bardak ılık suya biraz limon sıkın ve bal ekleyip karıştırın. Her gün sabah erkenden aç karına bu karışım içilmelidir. Limonlu ballı su vücudunuzu toksinlerden temizler, bağırsakları çalıştırır ve kolay kilo vermenize yardımcı olur.

Yeşil çay
Yeşil çay antioksidan deposu bir içecektir, yapılan pek çok araştırma yeşilçayın zayıflama üzerinde çok etkili olduğunu, yağların eritilmesine yardımcı olduğunu gösteriyor. Yeşilçayın bu faydasından yararlanmak için aç karına ara öğünlerinizde günde 2-3 bardak yeşil çay için.

Karbonatla zayıflayanlar oldukça fazla! hatta diyet yapmadan aç kalmadan yalnızca karbonatlı su ile kilo verdiklerini iddia ediyorlar.

Şeker, kanser hücrelerini besleyen, kalori deposu bir yiyecektir, market raflarında satılan besinlerinde şekerle yağ oranı oldukça yüksektir, mümkün mertebe hayatınızdan bunları çıkarın.

Diyetisyenlerinde onayladığı meşhur bir söz vardır, kahvaltıyı kral gibi, öğleyi prens gibi, akşam yemeğini ise fakir gibi yiyin.
Süt, yulaf ezmesi, yumurta gibi proteince zengin, sağlam bir kahvaltı yapmak, sizi uzun süre tok tutacak, çabuk acıkmanızı önleyecek böylece gereksiz kalori alımına set çekmiş olacaktır.

Spor yapın
yaptığınız sporların kaç kalori harcattığını bilmeli, yediğiniz yemeklerin kalorilerinden haberdar olmalısınız.
Bu yazının sonunda yiyeceklerin kalori miktarlarını ve hangi spor kaç kalori yaktırır linklerini bulabilirsiniz.

Yapılan bilimsel araştırmalar proteinli gıdaların kişiyi uzun süre tok tuttuğunu,
açlık krizlerini önlediğini, ve mideyi tatmin ettiğini gösteriyor. Proteinli yiyecekler, hızlı zayıflamak için en önemli silahlarınızdandır. Protein nelerde mi var? et, süt ve süt ürünleri, tavuk, yumurta gibi besinler önemli protein kaynaklarıdır.Protein ayrıca kas oluşumunu destekler, diyet sırasında kas kaybından sizi korur.

Ara öğünleriniz abur cubur yerine yoğurt, meyve, kuruyemiş gibi sağlıklı gıdalardan oluşsun. Bu yiyecekler sizi hem tok tutar, hem de sağlığınız için yararlıdır.

İştahı kapatan yiyecekler sofranızdan eksik olmasın. Kalorisi düşük yiyeceklerle beslenmenin yanında iştah hormonu üzerinde etkisi olan gıdalar tüketmek de
Greyfurt
Yulaf ezmesi
Elma
Yumurta
Zencefil
Kuruyemiş
yeşil yapraklı sebzeler
Patates
Bitter çikolata
baharatlı gıdalar

Gün boyu zayıflatan ve iştah kapatan çaylar içmek de kilo kaybında çok etkilidir.

3 günde 5 kilo, 2 günde 2 kilo tarzı hızlı zayıflatan diyetlerle yağ değil, su ve kas kaybına uğrarsınız, yapacağınız en doğru şey, işinin ehli olan bir diyetisyene başvurmak olmalıdır, hızlı zayıflamak istediğinizi bildirirseniz, dilediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde inmenizi sağlayacak bir diyet listesi hazırlatabilirsiniz.
Guzel bir yazi paylasmak istedim sadece sonundaki diyetisyen olayi olmamis :-)

Gunaydinlarrr hanimlarr. Ben bugun ne durumlarda olduguma bi bakiyim diye sabah tartildim ya benim tartimi bozuktur nedir anlamadim. Eski yerinde bi baktim cok degisken sonuclar cikiyo bi kac kere cikinca gordum .bugun sonra yerini degistirdim diger yerde cok hafif sallaniyodu baska yere koyup tartildim ilk ciktigimda 104.4 ciktim guvenemedim ikincisinde 105 ciktim bes alti kere arka arkaya tartilinca hepsi 105 cikti sonra :KK43: neden boyle yapiyo ya . En son 104.8 dim
Canım parke yada fayansın üzerinde düz bir yerde dursun tartı hep orda tartıl

Demekki dikkat etmemene rağmen almamışın cnm bence bu iyi haber

Bol bol su için.

Yeşil çay

Spor yapın

Greyfurt
Yulaf ezmesi
Elma
Yumurta
Zencefil
Kuruyemiş
yeşil yapraklı sebzeler
Patates
Bitter çikolata
baharatlı gıdalar

Çok güzel paylaşım cnm teşekkürler
En güzelide son paragraf :KK66:

Bugün okadar keyfim yok
Boğazlarım yanmaya başladı başım ağrıyor heralde hasta olacam inşallah fazlalaşmadan geçer
Bitki çayları içiyorum

Kizlar ben pek giremiorum uzaktan misafirlerim var vs gez et derken yogun oluyorum olu gibi geliorum eve birde evde is guc.. menuyu takip edemiorum ama kesinlikle cis yemiorum kacirmiorum.. menu bldirimi yapamicam yediklerimi bile sayamiorum. Aklima gelmiyoor.. en son 75 teyim suan.. reglim yaklasti karin agrim flan var biraz skntliyim anlicagnz.. o yuzden kilo bildirimine gelrim ama menu isi zor. Cis yok ama iyi gidiorum o yonden.. sisligim ve gaz sancisi gibi belime kasiklarima vuran agrim her regl oncesi standart agrilarm beni rahatsiz ediuor yeterince..

Back