💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yok canım öyle kendi korunuyoda ben spralden kiloya etkisi olur diye korkuyorum ilk kızımda korunma iğnesi oldm grm kilo veremedim 1 yıl adet olmadım bilmiorm
Spralin kiloyla ilgisi yok Haticem
Sadece her vücut kabul etmeyebiliyor çok kanama oluyor Bide 100 de 100 garantisi yok

Cani
Canim Şu siralar bence işle ilgisi olabilir die dusnunuyorum yani psikolojisi duzgun olmayabilir sol e enerji verecek bitkisel karışımlar macunlar falan yap bence sorunun senle ilgisi yok sanmıyorum bide bi erkeğin bu konuda dr a gitmesi cok zor ama genel olarak bence zaten yaşadıkları kolay şeyler digil sende empati yap azcik bide eve geldignde ışte ole karışımlar hazırla üzülme hatice

Tabi oda stres yapar cnm
Herhangi bi korunma yöntemini deneyebilirsin
Seni sevmese, sen yanında silah zoruylamı tutuyon çeker gider yada direk söyler
Sevmiyorum istemiyorum diye
Haklısın abla seviyyorumda diyo ama işte bu sorunu başına gelmeyen bilemez allah göstermesinde.Sürekli kafamda bişeyler kuruyorum onla konuştuğumda bedensel yada psikolojik olduğuna ikna oluyorum bi beş on gün geçsin nası diyorum ya bi erkek nasıl durur bu kadar diyorum geri başa dönüyoruz

Canım hem ülke bu durumda çok yoğun çalışıyo hem gündüz hem gece nöbet bide aralarda da dinlenemiyo eve geliyo 1 gün dinleneceği zaman kocaları burda olmayan arkadaşların ihtiyaçları falan oluyo sürekli koşturuyo bana vakit kalmıyo sanırım

Bence de öyle cnm
Sen süslen püslen ama üstüne gitme yaklaşma bi süre

Evet canim ya insallahh psikolojik destek alabilir erkeklerde çocuk gibi nihayetinde eve geldiginde bi dizine yatır saçını oksa bilmiom yapiondur belkide yapmiosan tavsiye yatağa başına koyduğunda belki huzurla uyuyamiodur adamcağız ben bilmem de ben kendimi o askerlerin polislerin yerine koyduğunda arkadaşlarımın şehit haberlerini duydukça psikolojik alt üst olurdu sanirim sürekli diken üstünde yaşamak evden her çıktığında geri donememe ihtimali catismalar kurşun sesleri valla allah hepsine hepinize sabır versin çok zor çok inşallah tez vakitte biter bu terör olaylari

Cnm benim uzuldum boyle bir karr almana bazen oluyo tabiki boyle hissettigimiz anlar ama onemli olan bunuda atlatip zaman kaybetmeden odaklanabilmen.biz diyet yapmiyoruz ilk beyninin algilamasi gereken bu burda sohbet ediyoruz birlik oluyoruz destek oluyoruz ve en onemlisi zuhal ablanin dedigi gibi saglikli beslenmeye calisiyoruz .simdi bizi birakirsan vermeyi bir kenara birak kilo alcaksin belki ama burda olursan veremesende ayni kalirsin en kotusu.kimse mukemmel degilki herkes kacamak yapiyo yenik dusuyoruz

Evet tek çözümü var ve bundan kaçarak olmuyo ablam çok haklısın. Sıfır kaçamak sıfır cıslı 4 günüm var önümde. Gazam mübarek olsun İnşaAllah
Bende bir gün dikkat etmesem gerisin geri alıyorum verdiğimi ama mecburuz sabretmeye
Kuzum hepimz bunaliyoruz zaman zaman. Tamamen brakma. Ama bi iki gn kafani dinleyebilrsn. Bizleri birakma:)
Sağol tatlım inşallah bırakmıcam Birgülcüm
Ruveydeeeeee birakmaaaaak yooooook tamam bi iki gun ara verdinse toparla canim + bile olduysan cabuk gelen cabuk giderrrr hadiiiiii silkelennnnn cabim arkadasimmn
Canım benim sağolasın ya
Canım bide 102 den 91.7 ye düşmüşssün hiç az değil süper vermişsin yani niye bırakıyosun ki valla hemen geri alıyosun bak emeklerin boşa gitmedin

Ruveyde bak bende aynı oldum biraz dinlen ama genede tartıdan uzak durma canım +1 olmuşum geri geldim sınır koy şu kadar olunca başlıycam diye inşallah geri almazsın seni çok çok iyi anlıyorum canım
Ben bayadır içimde yaşıyordum su sorunu tam adapte olamıyordum. Yazınca rahatladım. Takımım da çok destek oldu. Geri başladım inşallah. Eşin konusunda geçerli bir tavsiye vermek isterim canım. O geldiğinde huzuru bulsun. Başka birşey istemiyordur şu ara. Çocuk gibi herşeyini düşünmek çok mutlu ediyor erkekleri. O konuyu hiç açma, beklenti içinde olduğunu hissederse, sen süslendikçe ters tepebilir diye düşünüyorum. İnşaAllah düzelir sorunlarınız
Zaten bu sefer de bırakırsam bir daha yapamam sanırım canım. Yazdıklarına katılıyorum. Çok teşekkür ederim

Hepinize çok teşekkür ederim

Seni seviyoruz cnm dogru karar vermissin.gonlunce olsun

Rüveydam takımının sana yazdıklarınıda okudum bak bu kadar insan emek verip zaman ayırıp sana destek olmuş
Artık sende kendine gel
Diyet demiyorum bu kelimeyi kafandan çıkar sağlıklı beslenmeye ara vermeden başla
Bahanelerimiz hiç bi zaman bitmez cnm ama kararlıysak bu bahaneler bize engel olamaz

Canım biçok arkadaşımdan duydum spralden sonra ya çok fazla adet oluyolar yada kesiliyo hiç olmuyolar dedimya 1 yıl olmadım oda baya şişlik yaptı bende ondan korkuyorum
Anladm canm evet olabilir. En yan etkisizi pre. Onn disindakilwr illaki kadinin uzerinde yuk malesef.

Tatlim azcik isim var halledeyim yazcam sana bu konuda tmmmi.cocuga okul kiyafeti falan alcaz opt seni uzulme ins cozum bulursun bunada unutmayin kadin isterse hersey hallolur yeterki istesin

Evettttt tarti bildirimiiiii gelsinnn
Cuma 82.8
Bugun 82.5
Fark -300

Super yaaaa

Hatice ruveyde canlarim bak eksildikce insan daha hirs yapiyo hadi bi bismillah cekin baslayin nolursunuz :)
Cnm tebrik ederim seni
Valla emelcim agzindan bidaha moralim bozuk diyeti birakcam yok boyle soyle laflari cidden duymayayim super bir bunyeye sahipsin daha ne istiyon kuzum tam gaz devam hadi bakalim

Şu ülke düzelsede yatak odam normale dönse artık yaaa
arkadasi bekliyorum giyindim cnm az isi varmis o sirada yazim sana.
Cok sukur 1 cocuk var biz 40 in cikmasini zor bekledik bu konu banada tuhaf geliyo kimseyi allah zor durumda birakmasin.samimi bir arkadas oyleydi sorunu cozuldu diye yaziyorum yoksa anlatmazdim asla.dogumdan sonra oldu o arkadas ta cok uzun cok kilolu ama cokta guzel neler atlatip zor kavustular neyse arkadas hep uzgun anlatti senin gibi en sonunda.tartismaya baslamislar nasil erkeksin falan diye.hatta bizim arkadas demiski deli ya.boyle yapiyosunuz sonra kadin sucuyla tupcuyle aldatinca kiziyosunuz demis o sinirle.kocasi delirmis.
Aylar gecti aradan arkadas nerden duydu bilmiyorum mahlep diye birsey var tozunu gosterdi bana onunla kurabiye ve puaca yapiyodu esine.bence bir dene bakalim esi enson sen bana ne yediriyon demis anlamis kendinde tuhaf seyler oldugunu.

Eger sana karsi bakisi sevgisi ilgisi degismediyse tatlim sorun sadede bu meseleyse soru sorup ustune gitme eger sorunu psilojikse eminol senden cok uzuluyodur.cunku erkeklerin en mutsuz oldugu konu budur.
Kendimden ornek vereyim ben biz esimle 8 yil oldu mektup yazariz mesrla ben daha cok bunun sebebi esimin sinirli olmasi mesela ama mektup yazarken lafim bolunmuyo daha duygusal ifade ediyorum kendimi.sende onu suclamadan sadece kend8ni ifade edecek mektup yaz belki hosuna gider hemde

merhabalar kızlar ancak gelebildim
kilo bildirimi yapayım
cuma 58.9
bugün 57.7
fark 1.2
bu kadar hızlı kilo vermek istemiyorum çünkü hızlı verilen kilolar çabuk alınır diye biliyorum 60 kiloya kadar yavaş yavaş kilo veriyordum şimdi birden hızlandı anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…