- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Evet sonunda haftaya 70 ins bakcaz attikinOoo masallah kiz naapptin:) kocaman bi oduku haketmissn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sonunda haftaya 70 ins bakcaz attikinOoo masallah kiz naapptin:) kocaman bi oduku haketmissn
bravo çok tebrik ederimgünaydin kizlar
kilo bildirimi yapayim
gecen hafta 60.2
bugun 58.9
fark 1.3
yuzde 2.16
Canm dugun evi bitek benm evim var istanbulda oturmuyolar o yuzden stres cok oluyorWalla dugunler gergnlikten baska bsey diil genelde:) allah kolaylik versn. Biter gecer takma kafana.
Sen beni görmedinmi tatlımAblanbb sni cok merak ediyorum:)
Çok kötü değildi tabi birazdaha yağlı olsa daha iyi olurdu ben normalden az yağ koydum ama beni tatmin ettiMefkurem
Bu arada kepekli bulgurla kofte normal lezzetni veriyr mu abla cesaret edip deneyemedm onu henuz:)
Benim de midem kaziniyor.sut bile icmedim.aciiim ac.ahh kahvaltida ne yesemEvet canim su anda midem kazınıyor bir de yanimda cikolata yediler cok ozendim zor tuttum kendimi bakalim yarin sonuc ne olacak
Tatlım spora çok yüklendiğin için kilonun düşmemesi normal benceSpor hocam vucudun tepki veriyor direniyor dedi.. yeme seklimi degistirmem gerektigni soyledi.. bnde degistirerek spora 2 gun ara vererek cumaya iyi bit sonuca varicagmi dusunuyorum..
Canan burdasın ama niye bildirim yapmadın güzelimBenim de midem kaziniyor.sut bile icmedim.aciiim ac.ahh kahvaltida ne yesem![]()
Bitanesin sen yaBu hafta genelde herkes çok güzel performans gösterdi
Tabi en büyük alkışı önce
mimoza1974 füsunum sonra
dunyadamisafir Özlemim hakediyor
Maşallah kızlar Size
Füsun az kilonla bizleri ezdin geçtin Kızzz
Özlem ben senle yarışmıyom anacım, ben başedemem seninle
Tabi artılardan kurtulup eksiye düşen emeli
Bütün hafta şişim deyip yinede 1 Kilo veren birgülü
Hamile olmasına rağmen dikkat elden bırakmayan hülyayı
Sporlarıyla bizleri kıskandıran hatice ve damlayı
Evinde olmasada kaçamaklara savaş açan mügeyi