Ben beğendimSagol hulyaaaa buldum sayende :)
Sizce nick nasil kizlar guzel mi?
Kuzum ndn bole oldu ya. Bi gun brakndyeti istersn kafana gore cok abartmadn ye. Snra tekrar baslarsin?Kızlar kilom sabit gene 91.7
Canm hamile hamile azmine bayildimm:) masallahdiorum:)Günaydın tatlı bayanlar korkuyorum tartida ama 500 gr vermisim geçen hafta 95 bugün 94.5 öptüm sizi toplantı var cikiyorum
Insallah
Emeeel kabakli omleti basil yapiyorsun canim
e
Evde kabak olsa hmn denicektm:)Kizlarrr omlet soyleee kabaklari rendeleyinn hafif z.yagda kizartin ben azcik yakiyorum daha lezzetli oluyorrr sonra yumurtayi cirpip kiriyorum az da tuzzzzz mmmmmm cok tatliiii
Masallh cnm da ters yazmissn galiba:))Kizlarrrr gecen haftaki + 1 kg ve 800 gr gitmis
Gecen hafta 86.3
Bugun 82.8
Fark -800
Cnm sn dkkt ediosn zatn kilin da az skma canini. Noldu ndn moraln bozuk?Kizlar ben ayniyim ya blmiorum niye boyle oldu buyuk ihtimal spordan diye dusunuyorum.. pazartesi kas olcumu filan ysptiricam belli olur o zaman.. moralimde bozuk baska seylereee en iyisimi bugun susayim ben.
Yok ya kiloma takmadim zaten ben fazla yemedm zaten de ya kaynimin dugunu varda yakin zamanda onunla ilgili seyler iste can skci.. spora geldm yapasm ble yok şu dügun olsada kurtulsamCnm sn dkkt ediosn zatn kilin da az skma canini. Noldu ndn moraln bozuk?
Walla dugunler gergnlikten baska bsey diil genelde:) allah kolaylik versn. Biter gecer takma kafana.Yok ya kiloma takmadim zaten ben fazla yemedm zaten de ya kaynimin dugunu varda yakin zamanda onunla ilgili seyler iste can skci.. spora geldm yapasm ble yok şu dügun olsada kurtulsam
Ooo masallah kiz naapptin:) kocaman bi oduku haketmissnHerkese gunaydin kizlar dun aksam oglumu spora goturdum geldim yemek yoktu gece 1 gibi girebildim ama gecmisi okurken uyyakalmisim.sabah beri gecmis okuyom simdi bitirdim.
Kilo bildirimimi yapip kahvalti hazirliycam oglan demin uyandi sonrada aksam aldigim odulumu yicem .
Kilo veren arkadaslari tebrik ederim hepiniz muthissiniz..
Cuma 73
Bugun 71.6
Fark 1.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?