Valla burası hala çok sıcak, dışarda kalsa kesin bozulur, mantıklı yaniHee aklima gelmediydi o:) disarda mi kaldi acepdie dusundum:)
Sağol bitanem, hep böyle olsa keşkeCok
Guzel menu cnm masallah:)
Iki catalcikta oluur ya.. aklin kalmasinOhh mis gbi hava:) keske hep bole gitse, kis gelmese bu sene:)
Menum:)
Sabah
Dunku kreplerimden yaptm. Iki kasik yulaf ezmesi, iki kasik yulaf kepegi, sut, yumurta, 1 muz ve kuru dutla yaban mersini karisimi:)
Aksam
1,5 tam bugdayli lavas
Kiyma
Salata
Bir bardak ayran
Bi kac tane leblebi
Iki catal yas pasta
Hemen kizmayinnnn aksam yemegi saat 4 gbi bitmisti. Pastayi da hemen ardndan yedim. Aksama belki bi kac kasik yogurt yerim:) hava guzel, yuruyuse gitmeyi dusunuyorum:)
Tatlim ögleden sonra cok bos seninde acikmassin onşMenum;
SABAH 07:00 de her zamanki Sütlü yulaf ezmem 1 kase.
12:00 de 1 adet elma / daha sora ispanak suyum
02:00 da Z.yagli Yesilmercimek salatam büyuk kasede ( dereotu, semizotu,reyhan, kivircik, salatalik, domates, az ceviz ve yesil mercimek 3 kasik)
04:00 da orta sekerli kahve ve 4 adet altinbasak sifir tatsiz biskuvisi
( aksam yemegini yaparken kokudan doydum yiyesim de olmadigi icin kapadim menuyu )
1 saat yuruyus / 1 saat step aerobik ve esneme dersim / 30 dk cesitli spor aletleriyle kol bacak karin calismasi )
Suyum bugunluk 2.5 lt
Olanı olmayanı zaten biliyosun Emelimkizkar bugun okulda kahvalti vardi ogleden sonrada oturmam biraz kacamak oldu ama sanirim saat ve aksamki menum telafi eder
KALKINCA 07.00 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTI 10.30 ( okulda ) 1/2 katmer 2 dlm peynirli pide domates salatalik peynir zeytin
OGLE ( misafirlik ) 15.30 patates salatasi ama patates coooook az aldim hep marol sectim yedim 3 y.sarma
SAAT 18.30 baharatli yogurt yiyecegim
su 3 olur
Akşam azda olsa salata Yoğurt falan ye cnmMenum;
SABAH 07:00 de her zamanki Sütlü yulaf ezmem 1 kase.
12:00 de 1 adet elma / daha sora ispanak suyum
02:00 da Z.yagli Yesilmercimek salatam büyuk kasede ( dereotu, semizotu,reyhan, kivircik, salatalik, domates, az ceviz ve yesil mercimek 3 kasik)
04:00 da orta sekerli kahve ve 4 adet altinbasak sifir tatsiz biskuvisi
( aksam yemegini yaparken kokudan doydum yiyesim de olmadigi icin kapadim menuyu )
1 saat yuruyus / 1 saat step aerobik ve esneme dersim / 30 dk cesitli spor aletleriyle kol bacak karin calismasi )
Suyum bugunluk 2.5 lt
Sabah çok güzelSabah limonlu su
Kahvaltı 2 yağsız peynirli yumurta,
3 zeytin, biraz peynir
2 dl ekmek domates salatalık
Ara 1 küçük kase yoğurt, 8 siyah üzüm, 5 fındık
Öğle 1 tabak yağsız kıymalı yumurta, 1 kase patlıcan, yoğurt
1 bardak ev yapımı vişne suyu
Öğlen in aynısı
Su 2. 5 litre
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
Menü güzel tatlımOhh mis gbi hava:) keske hep bole gitse, kis gelmese bu sene:)
Menum:)
Sabah
Dunku kreplerimden yaptm. Iki kasik yulaf ezmesi, iki kasik yulaf kepegi, sut, yumurta, 1 muz ve kuru dutla yaban mersini karisimi:)
Aksam
1,5 tam bugdayli lavas
Kiyma
Salata
Bir bardak ayran
Bi kac tane leblebi
Iki catal yas pasta
Hemen kizmayinnnn aksam yemegi saat 4 gbi bitmisti. Pastayi da hemen ardndan yedim. Aksama belki bi kac kasik yogurt yerim:) hava guzel, yuruyuse gitmeyi dusunuyorum:)
Neyse en azından olmuşun cnm şişliğin iner bariMerhaba hanimlar dun menumu yazamadim cok kotuydum cok agrim vardi bugunkunu yaziyim hemen
9:00 az biraz sucuklu yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
12:30 peynirli omlet
17:00 1 kase kisir
Su 3 olur
Spor yapamam sanirim bugunde agrim gecmedi bide regl oldum onun agrisi
Özlemim sende de salata sebze yoğurt türü bişey yokBende yazayim menumu
Sabah 1 dlm cavdara acili ezme surdum
1 bardak balli limonata
12.30 domatesli peynirli omlet
1 dlm çavdar
5.30 1 kase yayla corbasi 2 kofte
su 2 lt
spor 1 saat sabah parkta yaptim spor aletleri ve yuruyus
200 ziplama
aksamda ins cikarim 1 saat gene parka bakalim
olmadi gelsin muzik dans tv vardi full oryantel oynayip duruyodum kapanmis kanal galiba
Yiyesim yokki abla. Yoksa ispanakli yohurt bulgur pilavi tavuk yicektm su icince bide sistm ya. Yer kalmadi :)Akşam azda olsa salata Yoğurt falan ye cnm
Diğerleri çok güzel hele spor göz dolduruyor
Salatam cok doyurucuydu koca bi salata yedim :)) boss gibi gorme yesilmercimek doyurdu:)Tatlim ögleden sonra cok bos seninde acikmassin onş
Abla bugun teyzemdeydim aslinda onune ne koydularsa onu yadim sert seyler cigneyemiyorum disim agrio sicak soguk yok yarin toplarim insallahNeyse en azından olmuşun cnm şişliğin iner bari
Hem sabah hem öğlen yumurta olmuş
Akşamda tek kısırmı yedin salata ayran falan yokmuydu
Menüde hiç sebze salata Yoğurt gözükmüyor
Ay hakkatn zuhal ablaMenü güzel tatlım
Neyseki akşamıda erken kapatmışın
Kız Birgül bigünde menünde cıss olmasın haa
kizkar bugun okulda kahvalti vardi ogleden sonrada oturmam biraz kacamak oldu ama sanirim saat ve aksamki menum telafi eder
KALKINCA 07.00 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTI 10.30 ( okulda ) 1/2 katmer 2 dlm peynirli pide domates salatalik peynir zeytin
OGLE ( misafirlik ) 15.30 patates salatasi ama patates coooook az aldim hep marol sectim yedim 3 y.sarma
SAAT 18.30 baharatli yogurt yiyecegim
su 3 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?