Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım ya, bu kadar olur. Leslie ye alternatif bişeyler baktım, buldum. Tam yapıcam çocuklar durmadı onları uyut derken belim de çok ağrıyordu. Yapamadım. Şimdi yaptım sporumuDun cok niyetlendim spora aksam eve glnce. Ama bebis ve evi toplamano kdr yordu ki uyuyaklamism:) uyannca da enerjim btmsti zaten gec olmstu. Dusn yapacagim videoyu bile acmisim bilgsyarda o derece azinliydin![]()
Geçmiş olsun Emelcim ya, sen sporsuz da veriyorsun maşallah. benim de belim çok ağrıyor. Fıtık vardı. Doktora gitmeye de korkuyorum ameliyat falan derse diyeGunaydinnnnn kizlarrrrrrr coooook guzelllll bir gun.olsun insallah
Dun biraz spor deneyim dedm birak sporum donemiyorum.bu legen kemigimin orasoii hala cok aciyo
Napiyimmm ya ben de bole vereyim![]()
Gecm8s olsun cnm naber artilar gittimiGunaydinnnnn kizlarrrrrrr coooook guzelllll bir gun.olsun insallah
Dun biraz spor deneyim dedm birak sporum donemiyorum.bu legen kemigimin orasoii hala cok aciyo
oo sabah sabah enerjik gördüm seni =)Aynen canım ya, bu kadar olur. Leslie ye alternatif bişeyler baktım, buldum. Tam yapıcam çocuklar durmadı onları uyut derken belim de çok ağrıyordu. Yapamadım. Şimdi yaptım sporumu
Bebeğim 3.400 doğdu, normal yani. Kızım da öyle doğmuştuAyyy ağzından bal damliyor bana nasıl beslendin bide bebeğin kaç kilo doğdu yazarsan çooook mutlu olurum
İnşaAllah canım ya, tabi kilo herşeyin başı zatenCanim gecmis olsunnn
Kilo verince geciyor ben de de.vardi gecti
Bende bugün kahvaltı yapmadan, çocuklar uyurken yapayım dedim. Hem baksana Hatice ye, en enerjiğimiz o heralde maşallahoo sabah sabah enerjik gördüm seni =)
ben daha yeni hazırladım kahvaltımı. aheste aheste keyfini çıkara çıkara bi yapıym kahvaltımı bebiş uyurken :)
ay walla sende eski kendimi gördüm :) eski dediğim işte hamilelikten önce. her gün saatlerce spor yapardım, spora aşık olmuştum resmen =) hala çok çok seviyorum tabiki, ama 1 yıl ara verince üzerine aldığın kiloları da ekley,ince eski formuna dönmek zorSporsuz da veriliyor kizlar ama sporla bi baska :) bnde sabahn 7snde yurudum geldm smdi spor dersim var ona gidiyoru.
cnm nar ekşisi kalorili ama acı sosta neler var bilemedim =) sür gitsin incecikKizlar cok acil cvp istiyorum çig koftenin yaninda ezme veriyolarya minik kaplarda aci sos yani o kalorili biseymi kahvaltida yesemmi ekmege surup cnm cekti dun salatami yerken 1 cay k aldim karisim super sabaha birakmistim![]()
haticenin morali bozuk herhalde canım. hem kilo hem de ülkenin içinde bulunduğu acınası durum. sanırım o yüzden yok. özletti kendni.Bebeğim 3.400 doğdu, normal yani. Kızım da öyle doğmuştu
İnşaAllah canım ya, tabi kilo herşeyin başı zaten
Bende bugün kahvaltı yapmadan, çocuklar uyurken yapayım dedim. Hem baksana Hatice ye, en enerjiğimiz o heralde maşallah
Diğer Hatice nerde göremiyorumHtc drg
canm bacaklarını zorlamayacagın sporları bırakma en azından derim. yani kollar ve sırt mesela. bir de callanetics gibi neredeyse hiç hareket etmeden yaptığın sporlar var. bir dene canım onda da ağrı oluyor mu acaba ? onu bel ağrısı olanlara özel tasarlamışlardı diye biliyorum. senin sorunun bel değil gerçi ama gene de çözüm olabilir.Gunaydinnnnn kizlarrrrrrr coooook guzelllll bir gun.olsun insallah
Surdum yedim zuhal abla bisey derse suc ortagimsin ona gore satma beni.cnm nar ekşisi kalorili ama acı sosta neler var bilemedim =) sür gitsin incecik![]()
Cnm baktım şimdi 1 kş 18 kalori falanAci gercekten lavaboya cikmamizi sagliyomu bendede basladi o sorun sulu seyler pek yiyemedik diyemi bunyedenmi bilemedim artik