• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Dun cok niyetlendim spora aksam eve glnce. Ama bebis ve evi toplamano kdr yordu ki uyuyaklamism:) uyannca da enerjim btmsti zaten gec olmstu. Dusn yapacagim videoyu bile acmisim bilgsyarda o derece azinliydin:KK70:
Aynen canım ya, bu kadar olur. Leslie ye alternatif bişeyler baktım, buldum. Tam yapıcam çocuklar durmadı onları uyut derken belim de çok ağrıyordu. Yapamadım. Şimdi yaptım sporumu

Gunaydinnnnn kizlarrrrrrr coooook guzelllll bir gun.olsun insallah

Dun biraz spor deneyim dedm birak sporum donemiyorum.bu legen kemigimin orasoii hala cok aciyo

Napiyimmm ya ben de bole vereyim :KK43:
Geçmiş olsun Emelcim ya, sen sporsuz da veriyorsun maşallah. benim de belim çok ağrıyor. Fıtık vardı. Doktora gitmeye de korkuyorum ameliyat falan derse diye

Dun biraz spor deneyim dedm birak sporum donemiyorum.bu legen kemigimin orasoii hala cok aciyo

Gecm8s olsun cnm naber artilar gittimi

Aynen canım ya, bu kadar olur. Leslie ye alternatif bişeyler baktım, buldum. Tam yapıcam çocuklar durmadı onları uyut derken belim de çok ağrıyordu. Yapamadım. Şimdi yaptım sporumu
oo sabah sabah enerjik gördüm seni =)
ben daha yeni hazırladım kahvaltımı. aheste aheste keyfini çıkara çıkara bi yapıym kahvaltımı bebiş uyurken :)

Ayyy ağzından bal damliyor bana nasıl beslendin bide bebeğin kaç kilo doğdu yazarsan çooook mutlu olurum
Bebeğim 3.400 doğdu, normal yani. Kızım da öyle doğmuştu
Canim gecmis olsunnn

Kilo verince geciyor ben de de.vardi gecti
İnşaAllah canım ya, tabi kilo herşeyin başı zaten
oo sabah sabah enerjik gördüm seni =)
ben daha yeni hazırladım kahvaltımı. aheste aheste keyfini çıkara çıkara bi yapıym kahvaltımı bebiş uyurken :)
Bende bugün kahvaltı yapmadan, çocuklar uyurken yapayım dedim. Hem baksana Hatice ye, en enerjiğimiz o heralde maşallah

Diğer Hatice nerde göremiyorum Htc drg Htc drg

Kizlar cok acil cvp istiyorum çig koftenin yaninda ezme veriyolarya minik kaplarda aci sos yani o kalorili biseymi kahvaltida yesemmi ekmege surup cnm cekti dun salatami yerken 1 cay k aldim karisim super sabaha birakmistim :-)

Sporsuz da veriliyor kizlar ama sporla bi baska :) bnde sabahn 7snde yurudum geldm smdi spor dersim var ona gidiyoru.
ay walla sende eski kendimi gördüm :) eski dediğim işte hamilelikten önce. her gün saatlerce spor yapardım, spora aşık olmuştum resmen =) hala çok çok seviyorum tabiki, ama 1 yıl ara verince üzerine aldığın kiloları da ekley,ince eski formuna dönmek zor :( üstelik spor sütyenindendolayı sü düğümlenmesi oluyo. korkumdan takamıyorum. takmayınca da yavaş sporlar yapmam gerekiyor. şimdilik hayranlıkla izliyorum seni =) inşallah bnm de dönüşüm muhteşem olacak:KK200:

Kizlar cok acil cvp istiyorum çig koftenin yaninda ezme veriyolarya minik kaplarda aci sos yani o kalorili biseymi kahvaltida yesemmi ekmege surup cnm cekti dun salatami yerken 1 cay k aldim karisim super sabaha birakmistim :-)
cnm nar ekşisi kalorili ama acı sosta neler var bilemedim =) sür gitsin incecik :KK68:

Bebeğim 3.400 doğdu, normal yani. Kızım da öyle doğmuştu

İnşaAllah canım ya, tabi kilo herşeyin başı zaten

Bende bugün kahvaltı yapmadan, çocuklar uyurken yapayım dedim. Hem baksana Hatice ye, en enerjiğimiz o heralde maşallah

Diğer Hatice nerde göremiyorum Htc drg Htc drg
haticenin morali bozuk herhalde canım. hem kilo hem de ülkenin içinde bulunduğu acınası durum. sanırım o yüzden yok. özletti kendni.

canm bacaklarını zorlamayacagın sporları bırakma en azından derim. yani kollar ve sırt mesela. bir de callanetics gibi neredeyse hiç hareket etmeden yaptığın sporlar var. bir dene canım onda da ağrı oluyor mu acaba ? onu bel ağrısı olanlara özel tasarlamışlardı diye biliyorum. senin sorunun bel değil gerçi ama gene de çözüm olabilir.

cnm nar ekşisi kalorili ama acı sosta neler var bilemedim =) sür gitsin incecik :KK68:
Surdum yedim zuhal abla bisey derse suc ortagimsin ona gore satma beni.
baya indim arti olurum diye korkuyom kiz oyuzden sordum ama aci aci super oldu

• Beğen
Reactions: BBD
Aci gercekten lavaboya cikmamizi sagliyomu bendede basladi o sorun sulu seyler pek yiyemedik diyemi bunyedenmi bilemedim artik

Aci gercekten lavaboya cikmamizi sagliyomu bendede basladi o sorun sulu seyler pek yiyemedik diyemi bunyedenmi bilemedim artik
Cnm baktım şimdi 1 kş 18 kalori falan
Yağ Oranı biraz fazla oluyor 1 tk yersen sorun olmaz

Acı bendede etkili oluyor aslında hele küçük süs biberi turşuları varya

Duraklamamamiz olmasada yapsak nolur abla sonucunda zarari yok faydali bir corba

Back