- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Tatlım bişeyi ihtiyacın olduğunda yapıcanDuraklamamamiz olmasada yapsak nolur abla sonucunda zarari yok faydali bir corba
Tatlım bişeyi ihtiyacın olduğunda yapıcan
Yoksa gerçekten gerek duyduğunda işe yaramaz
Sen ne güzel veriyon zaten
Duraklama olmadıktan sonra sağlıklı klasik beslenmeden ödün vermicen
Zuhal abla bni gruptan atmasa iyidir:) kndm kacamk yapiyorum yetmiyo bi de tesvik ediyorumSurdum yedim zuhal abla bisey derse suc ortagimsin ona gore satma beni.
baya indim arti olurum diye korkuyom kiz oyuzden sordum ama aci aci super oldu
Sonndaaa:) cok sevndm ablaGünaydınnnnn şirineler
1 günlük kür sonucumu açıklıyorum
Dün 74.6
Bugün 73.9
Fark 0.7
Perşembe ye göre -600
Ben sonuçtan memnun kaldım ama bugünü çok hafif tutmam lazım
Zuhal abla bni gruptan atmasa iyidir:) kndm kacamk yapiyorum yetmiyo bi de tesvik ediyorumAma aci sosn zararsz olcgni dsnuorm cdden:)
Cnm herşeyin eksikliği vücud dengesinide bozuyor Kilo vermeyide etkiliyorZuhal abla sana bisey daniscam.gecen sene bende dehset bir halsizlik vardi .öyleki okulun yokusunu bile cikamiyodum anlatamam .dahiliyeye gittim depo demirim dusmus normal demir eksikligi degil ama galiba bu.neyse 1 ilaç verdi beni mahvetti ishal yapiyo dehset migde bulantisi bende korktum biraktim.simdi onu kullansam tekrar sabredip tuvalet problemide yasarken kilo vermeye etki edermi sence
Yok cnm çok kötü bişey değil ama tabi abartmamak lazım 1 tk yeterliZuhal abla bni gruptan atmasa iyidir:) kndm kacamk yapiyorum yetmiyo bi de tesvik ediyorumAma aci sosn zararsz olcgni dsnuorm cdden:)
Sağol tatlımSonndaaa:) cok sevndm abla
Yok Kızzzz atılırmıatmaz atmaz
Soyledim yan etkileri oldugunu normal dedi.ben bide kilo yaparmi dedim yapmamasi gerekir dedi.bu tarz ilaclar kilo yapiyoya geneldeCnm herşeyin eksikliği vücud dengesinide bozuyor Kilo vermeyide etkiliyor
Bence dr tekrar bi danış ilacın yan etkileri olduğunu söyle belki sana dokunmıcak başka bişey verir
Ama demir eksikliği yada başka bi eksiklik oluncada Kilo veremiyonSoyledim yan etkileri oldugunu normal dedi.ben bide kilo yaparmi dedim yapmamasi gerekir dedi.bu tarz ilaclar kilo yapiyoya genelde
Ee dogru tabi cocuk olunca soz konusu akan sular dururr.. duzenli yapmaya gauret ediorum mutlaka dinleniyorum bazi gunler sadece yuruyusle bitiriyorum.. bole bole gidicez bakalim canim :):) sen kilolari at spor srdindan guzel geliir zatenn :)ay walla sende eski kendimi gördüm :) eski dediğim işte hamilelikten önce. her gün saatlerce spor yapardım, spora aşık olmuştum resmen =) hala çok çok seviyorum tabiki, ama 1 yıl ara verince üzerine aldığın kiloları da ekley,ince eski formuna dönmek zorüstelik spor sütyenindendolayı sü düğümlenmesi oluyo. korkumdan takamıyorum. takmayınca da yavaş sporlar yapmam gerekiyor. şimdilik hayranlıkla izliyorum seni =) inşallah bnm de dönüşüm muhteşem olacak
Evet sebzeyi cok kullan.. yogurduna filan kat.. salatalik kivircik reyhan feslegen dereotu vs sebzeyi cok kullanin.. corba filan.. kilo v3rince wc sorunu cikar.. bide biberiye cayi kaynatmani tavsiye ederim. Ben baska kürde kullaniorum.. cok skur o sorunm yok..Aci gercekten lavaboya cikmamizi sagliyomu bendede basladi o sorun sulu seyler pek yiyemedik diyemi bunyedenmi bilemedim artik
Dogru soyluyosun cnm sebzeye dair bisey kalmadi evde bi alisverise cikmaliyim geneEvet sebzeyi cok kullan.. yogurduna filan kat.. salatalik kivircik reyhan feslegen dereotu vs sebzeyi cok kullanin.. corba filan.. kilo v3rince wc sorunu cikar.. bide biberiye cayi kaynatmani tavsiye ederim. Ben baska kürde kullaniorum.. cok skur o sorunm yok..
oluyor bazen öyle canım.dün uyuya kalmışım .bugün iyisin inşallahKotu bisey olmadi cok sukur bilmiyorumki cnm ya ruh halim oyle
oluyor bazen öyle canım.dün uyuya kalmışım .bugün iyisin inşallahKotu bisey olmadi cok sukur bilmiyorumki cnm ya ruh halim oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?