💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Zuhal abla sana bisey daniscam.gecen sene bende dehset bir halsizlik vardi .öyleki okulun yokusunu bile cikamiyodum anlatamam .dahiliyeye gittim depo demirim dusmus normal demir eksikligi degil ama galiba bu.neyse 1 ilaç verdi beni mahvetti ishal yapiyo dehset migde bulantisi bende korktum biraktim.simdi onu kullansam tekrar sabredip tuvalet problemide yasarken kilo vermeye etki edermi sence

Duraklamamamiz olmasada yapsak nolur abla sonucunda zarari yok faydali bir corba
Tatlım bişeyi ihtiyacın olduğunda yapıcan
Yoksa gerçekten gerek duyduğunda işe yaramaz
Sen ne güzel veriyon zaten
Duraklama olmadıktan sonra sağlıklı klasik beslenmeden ödün vermicen

Hiim tmm ozaman vucudum bana sırtini donene kadar devam bu haftayi guzel kapicam inş.
Tatlım bişeyi ihtiyacın olduğunda yapıcan
Yoksa gerçekten gerek duyduğunda işe yaramaz
Sen ne güzel veriyon zaten
Duraklama olmadıktan sonra sağlıklı klasik beslenmeden ödün vermicen

Cnm herşeyin eksikliği vücud dengesinide bozuyor Kilo vermeyide etkiliyor
Bence dr tekrar bi danış ilacın yan etkileri olduğunu söyle belki sana dokunmıcak başka bişey verir

Zuhal abla bni gruptan atmasa iyidir:) kndm kacamk yapiyorum yetmiyo bi de tesvik ediyorum Ama aci sosn zararsz olcgni dsnuorm cdden:)
Yok cnm çok kötü bişey değil ama tabi abartmamak lazım 1 tk yeterli

Cnm herşeyin eksikliği vücud dengesinide bozuyor Kilo vermeyide etkiliyor
Bence dr tekrar bi danış ilacın yan etkileri olduğunu söyle belki sana dokunmıcak başka bişey verir
Soyledim yan etkileri oldugunu normal dedi.ben bide kilo yaparmi dedim yapmamasi gerekir dedi.bu tarz ilaclar kilo yapiyoya genelde

Soyledim yan etkileri oldugunu normal dedi.ben bide kilo yaparmi dedim yapmamasi gerekir dedi.bu tarz ilaclar kilo yapiyoya genelde
Ama demir eksikliği yada başka bi eksiklik oluncada Kilo veremiyon
Demekki ilk etapta vücudun tepki gösterdi ilaca bisüre kullanmaya çalış belki alışınca geçer ama ihmal etme

Ee dogru tabi cocuk olunca soz konusu akan sular dururr.. duzenli yapmaya gauret ediorum mutlaka dinleniyorum bazi gunler sadece yuruyusle bitiriyorum.. bole bole gidicez bakalim canim :):) sen kilolari at spor srdindan guzel geliir zatenn :)

Aci gercekten lavaboya cikmamizi sagliyomu bendede basladi o sorun sulu seyler pek yiyemedik diyemi bunyedenmi bilemedim artik
Evet sebzeyi cok kullan.. yogurduna filan kat.. salatalik kivircik reyhan feslegen dereotu vs sebzeyi cok kullanin.. corba filan.. kilo v3rince wc sorunu cikar.. bide biberiye cayi kaynatmani tavsiye ederim. Ben baska kürde kullaniorum.. cok skur o sorunm yok..

Son düzenleme:
Spor yapip halsiz olanlar ispanak kaynatip suyunu icinnn.. yesil mercimegi iyi kullanin :) temel reis gibi ispanak kutum elimde

Eklentiler

• IMG_20150909_125710.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Dogru soyluyosun cnm sebzeye dair bisey kalmadi evde bi alisverise cikmaliyim gene

Reactions: H M
Bugun ekmek cok kacti ya bakalim sabaha yansiyacakmi sabah 1 dilim oglen 1 dlm yedim ama aksami hafif kapatip.ekstra ekmek icin 20 dk kosu planliyorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…