💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

pide olmasaydi daha iyi olabilirdi cnm onun disinda iyi

mimoza1974 cok gecmıs olsn canım..

nıclerınızde guzelms Mefkurem N Neshve

menulerıınz genel olarak guzel gorunuyo. Hulya li canım dedıgn gıbı lahmacun olmamıs olsun yarın daha ıyı olur..

Bende menumu yazıym cıkıcam.. yazdıkalrınzı takıp edıyorum ama tek tek yazamadım..

sabah 9.30 gıbı dun cok cekmıstı canım yıyemedım cok gec olmustu bıraz fasuyle yemekı yumurtalıydı sulu degıldı.. kahvaltılık bı fıncan kahve

oglen 1 gıbı dısardaydm bı tost yanında salata.. Tek salatayla doymazdm aksama kadar dısardaydm bugun 6 gıbı baya cay ıctım sekersız.

aksam eve gelınce saat 7 gıbı bıraz leblebı atıstırdm sadece.. bısey yemıcem cunku cıddı manada ıyı geldı bana aksam yemek saatını one cekmekk.. spor yapamadm ama 30 dkdan fazla yurudum dısarda baya tempoluydu sahsen suyumda 2 olmadı bugun cok cok az ıctım havada serındı bıraz bısey de yemeyınce malum.. Neyse bugn boyle olsun yarın yıne cok dıkkat edıcem soz.

hepınızı opuyorum ıyı aksamlar

Hulya li canım yeni gördüm mesajını. Extra bişey yapmadım aslında. Bulantım vardı ilk zamanlar öyle verdim. Ama bebeğime hiç zararı olmadı elhamdülillah. günde iki ceviz, mümkün olduğunca balık tüketmeye çalıştım. Aslında sağlıklı beslensek hamileyken de normalde de kilo veririz. Yani Kendi adıma fazla fazla yediklerim olmasa ekmeği, meyveyi, hatta tatlıyı bile dozajında yeseydim kilolu olmazdım heralde. O yüzden sen sağlıklı beslenmene devam et canım, inşallah

Bizde bebek dusunuyoruz 2 gundur esim hic istemiyodu sasirdim tedirgin oldum birdin kilo verdikten sonrami iyi kilolumu diye

sonucu merak ettim. inşallah umduğundan bile iyi olur
Inşallah tatlım bende merak ediyorum
Bendeki etkisini bilmediğim için çarşamba yapıp riske sokmak istemedim
Zaten bu hafta ya mezun olcam yada izine çıkıcam buda son detoksum
Çok sıkıldım artık

Bizde bebek dusunuyoruz 2 gundur esim hic istemiyodu sasirdim tedirgin oldum birdin kilo verdikten sonrami iyi kilolumu diye
Tabiki Kilo verdikten sonra daha iyi bide sağlıklı beslenmeye devam edersen 10 12 Kilo alırsın en fazla sonrasında uğraşmazsın

iyi aksamlar kizlar benim menum
sabah : 1.5 dilim tbe kesik zeytin domates salatalik
ara : yarim seftali 1 haslanmis misir
oglen :1 avuc cerez 1 bardak sut
aksam : taze fasulye 2 kasik pilav cacik
2 saat yuruyus + egzersizi yaptim 2.5 litre su ictim yatana kadar 3 olur

Yine pideleri götürdün yani
İncecik falan diye laf kalabalığı yapma yemezler güzellik
Ne dedik cumaya kadar kaçamak yasakkkk
Yarın en az 30 dak spor ellerinden öper şekercim

Sabah öğle güzelde akşam olmamış cnm

Hepsi güzel cnm
Zaten pazartesi bildirimin çok iyiydi heralde Cuma tam atak yapacaksın

Selam kızlar kotam bittiydi yazamadım iki gündür kusura bakmayin
pazartesi 300 gr arti çıktım bu arada.
menüm
sabah09.30 1 haşlanmış yumurta
ara12.00 3 inçir yarım armut
öğle15.00 1 kase börülce yemeği 2 dlm ekmek
aksam 17.00 yarim porsiyon börülceve yogurt
21.30 17 bardağı süt
akşam yemeğinden sonra yürüyüş yaptım tempolu 40 dk kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…