Canım geçmiş olsun rabbim şifa versinçok sağol canım
havaların iyi gitmesini fırsat bilerek gene zor attım kndimi dışarıbana kalsa dışarda sabahlicam :) çıkmadan evvel kendime güzel bi kahvaltı hazırladım :) yulaf kepeği ve yulaf ezmesiyle krep yapıp muz, kuru dut ve yaban mersiniyle tatlandırdım. harika oldu bence=) öğlen dalından tazecik koparılmış iki inik elma yedim. akşama da tavuk şiş salata ve iki dilim kaşarlı pide. hamuru incecikti. kenardaki klın kısımlarnı da yemedim ama gözüm doydu en azından =)
Canım geçmiş olsun rabbim şifa versin
Eet abla ama nasi gozum kalirdi o zmn anlatamam:)) inceydi dilmler ama kasarliydi onyzdn yagliydi:) saglik olsn. Bu arada saglik demisken, gecmis olsn abla.pide olmasaydi daha iyi olabilirdi cnm onun disinda iyi
Bizler iyiyiz cnmSelam arkadaşlar Bugün hiç gelemedim nasılsınız
Bnce menun kotu degil canm. Sadece ogle ile aksamin yerleri degisse daha iyi olrmus:)Canlar menum bugün hiç güzel değil
Sabah yulaf ezmeli süt
Öğlen 1 közlenmiş patlıcan zeytin 1 dilim ekmek
Aksam 2 lahmacun aslında 1 tane ile döndüm sinir oldum kendime
2lt su
Inşallah tatlım bende merak ediyorumsonucu merak ettim. inşallah umduğundan bile iyi olur
Tabiki Kilo verdikten sonra daha iyi bide sağlıklı beslenmeye devam edersen 10 12 Kilo alırsın en fazla sonrasında uğraşmazsınBizde bebek dusunuyoruz 2 gundur esim hic istemiyodu sasirdim tedirgin oldum birdin kilo verdikten sonrami iyi kilolumu diye
Yine pideleri götürdün yanihavaların iyi gitmesini fırsat bilerek gene zor attım kndimi dışarıbana kalsa dışarda sabahlicam :) çıkmadan evvel kendime güzel bi kahvaltı hazırladım :) yulaf kepeği ve yulaf ezmesiyle krep yapıp muz, kuru dut ve yaban mersiniyle tatlandırdım. harika oldu bence=) öğlen dalından tazecik koparılmış iki inik elma yedim. akşama da tavuk şiş salata ve iki dilim kaşarlı pide. hamuru incecikti. kenardaki klın kısımlarnı da yemedim ama gözüm doydu en azından =)
Sabah öğle güzelde akşam olmamış cnmmimoza1974 cok gecmıs olsn canım..
nıclerınızde guzelmsMefkurem N Neshve
menulerıınz genel olarak guzel gorunuyo.Hulya li canım dedıgn gıbı lahmacun olmamıs olsun yarın daha ıyı olur..
Bende menumu yazıym cıkıcam.. yazdıkalrınzı takıp edıyorum ama tek tek yazamadım..
sabah 9.30 gıbı dun cok cekmıstı canım yıyemedım cok gec olmustu bıraz fasuyle yemekı yumurtalıydı sulu degıldı.. kahvaltılık bı fıncan kahve
oglen 1 gıbı dısardaydm bı tost yanında salata.. Tek salatayla doymazdm aksama kadar dısardaydm bugun 6 gıbı baya cay ıctım sekersız.
aksam eve gelınce saat 7 gıbı bıraz leblebı atıstırdm sadece.. bısey yemıcem cunku cıddı manada ıyı geldı bana aksam yemek saatını one cekmekk.. spor yapamadm ama 30 dkdan fazla yurudum dısarda baya tempoluydu sahsensuyumda 2 olmadı bugun cok cok az ıctım havada serındı bıraz bısey de yemeyınce malum.. Neyse bugn boyle olsun yarın yıne cok dıkkat edıcem soz.
hepınızı opuyorum ıyı aksamlar
Hepsi güzel cnmiyi aksamlar kizlar benim menum
sabah : 1.5 dilim tbe kesik zeytin domates salatalik
ara : yarim seftali 1 haslanmis misir
oglen :1 avuc cerez 1 bardak sut
aksam : taze fasulye 2 kasik pilav cacik
2 saat yuruyus + egzersizi yaptim 2.5 litre su ictim yatana kadar 3 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?