• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Merhaba arkadaşlar dün çok rahatsizdim telefonu elime bile alamadım bugün hala baş ağrısı ve mide bulantısı devam ediyor ama bugün daha iyiyim öptüm hepinizi okuldan çıktım biraz uyuyacağım
Geçmiş olsun cnm
Heralde senin hamişlik bulantılı geçecek
Ben 3 tanedede yaşamadım hiç

C citirkiz canım guncel kılonu hatırlayamadm bende.. 72 fılanmıydı dıcem ama yıne daha zayıf duruyosun..:KK51: ozellıkle pantolonlu resmın varsa yuklersen cok sevınırm suankı halını yanı.. Benımde ust bacaklarm kalın ve kılo versemde sankı bacak aram gorunmucekmıs gıbı yapışık hıssedıyorum hep.. hıcmı gecmez acaba o_O

C citirkiz canım guncel kılonu hatırlayamadm bende.. 72 fılanmıydı dıcem ama yıne daha zayıf duruyosun..:KK51: ozellıkle pantolonlu resmın varsa yuklersen cok sevınırm suankı halını yanı.. Benımde ust bacaklarm kalın ve kılo versemde sankı bacak aram gorunmucekmıs gıbı yapışık hıssedıyorum hep.. hıcmı gecmez acaba o_O
Canm ebru sallinin bacak egsersizleri var 21 gunluk ben onu 40 gun yaptim ve auan istedigim gibi sekillenmeye basladim

Canm ebru sallinin bacak egsersizleri var 21 gunluk ben onu 40 gun yaptim ve auan istedigim gibi sekillenmeye basladim

yaa hemen baslıym bende o zaman.. Bılıyorum ayrı ayrı bacak kol gogus hareketlerını ama sporu yapınca kalıyodu hepsı oyle.. lınk fılan atarmmısn canım dunya tane vıdeo vardır sımdı.. :KK51:

canim bu sabah 70.7 geldim kilo verdikce bacaklar da gidiyo boyle kalmaz merak etme beni gorenler o bacaklar nereye gitti diyo gider bence mutlaka

Damlam ba -yıl-dımmmmm
Kız neymişin ne olmuşun öyle
İyiki vermişin tatlım
Siyah elbiseli olan bi harikaaaaa
Okulda ne tepki verecekler çok merak ediyom
cok tesekkur ederim abla ben ilk 30 kiloyu okul zamaninda vermistim zaten hic tanimadigim kizlar yanima gelip sen diyet mi yapiyosun diyodu yazin da 12 kilo falan verdim iste insan kendin de pek fark edemiyo da 12 kilo da fark edilir heralde

pantolonlu da en kisa zamanda cekinip koyarim canim geldigimden beri nerdeyse hic foto cekinmedim

cok tesekkur ederim abla ben ilk 30 kiloyu okul zamaninda vermistim zaten hic tanimadigim kizlar yanima gelip sen diyet mi yapiyosun diyodu yazin da 12 kilo falan verdim iste insan kendin de pek fark edemiyo da 12 kilo da fark edilir heralde
Edilmezmi güzelim kaç tane yağ paketini atmışın üstünden
Hele uzun süre görmeyen biri daha iyi farkediyor
Kilo düştükçe de az versen bile hemen belli oluyor

yaa hemen baslıym bende o zaman.. Bılıyorum ayrı ayrı bacak kol gogus hareketlerını ama sporu yapınca kalıyodu hepsı oyle.. lınk fılan atarmmısn canım dunya tane vıdeo vardır sımdı.. :KK51:
Ben kendime zumbayla ebru sallinin kurunu usb indirdim tv ye takip yaptim degisik degisik ve sora sppr salonun da basladim benm yaptigim sirf bacak icindi evde yaptigim super harkeetler evde degilim gidince yazraem

Menumu yazayim..

SABAH: sütlü kuru meyveli ve cevizli tarcinli yulaf ezmesi

OGLEN: 2 haslanmis yumurta
Domates salatalik
Zeytin

Bi avuctan az cerez

AKSAM: ayran corbasi

2 bucuk lt su / 1 saat yuruyus / 1 saat step aerobik ve esneme

Menumu yazayim..

Domates salatalik
Zeytin

Bi avuctan az cerez

cok ıyı olmus canm bu hafta hep boyle devam etsın bakalım.. :KK37: suyunda sporunda gayet guzel

kızlar tesekkr ederm sonucta hepımız aynı yoldan gectık anlıyoruz bırbırımızı ve ozellıkle bacak ıcın calısmak ıstıyorum.. sızınde yontemlerınzden yaptıklarınzdan seve seve faydalanabılırm :KK37:

:KK37: Bende menumu yazıyım cıkıcam hemen.. :KK37:

sabah 10 gıbı 1 tane haslanms yumurta peynır kahve domates salatalık zeytın

1 gıbı 6 tane erık

5 gıbı bı kase mantarlı corba bı tabak pılav(kucuk tabak cok degıldı) bı bardak ayran ve 4 tane kofte(fırında baya kuruydu yagsız bısey) o_O

daha da bısey yemedım yemeemmm.. :KK51: dondurma fılan ıkram ettm mısafırlerımz geldı komsu su bu.. dolaptan kurabıye cıkardk fılan hıc bakmadım bıle gozumun ucuylan dahı.. :cool:

suyum 2 lt anca oldu 3 olucagını zannetmıyorum :KK23: sporda leslıe 3 mıle yaptm bugun basladım sporuma ınanılmaz sogmusum baya terlettı benı.. :confused:

neyse hepınızı opyuroum sıdmı cok onemlı ıslerım var. ALISVERIIISSS :KK73:

Allah nazarlardan ve cıslardan korusun menuyu gorelim :-) :-) :-)

Sabah uyaninca kayisili activia
10 .00 1 has yumurta
Domates
Peynir
1 dlm cavdar

3.00 bol yogurtlu ispanak
2 catal kavun

7.00 tarcinli balli süt

Su 2 lt
Spor 100 ziplama arkadas gelcek var bundada bir hatur bir turlu soyle muzik esliginde yuruyuse gidemiyorum

:KK37: Bende menumu yazıyım cıkıcam hemen.. :KK37:

sabah 10 gıbı 1 tane haslanms yumurta peynır kahve domates salatalık zeytın

1 gıbı 6 tane erık

5 gıbı bı kase mantarlı corba bı tabak pılav(kucuk tabak cok degıldı) bı bardak ayran ve 4 tane kofte(fırında baya kuruydu yagsız bısey) o_O

daha da bısey yemedım yemeemmm.. :KK51: dondurma fılan ıkram ettm mısafırlerımz geldı komsu su bu.. dolaptan kurabıye cıkardk fılan hıc bakmadım bıle gozumun ucuylan dahı.. :cool:

suyum 2 lt anca oldu 3 olucagını zannetmıyorum :KK23: sporda leslıe 3 mıle yaptm bugun basladım sporuma ınanılmaz sogmusum baya terlettı benı.. :confused:

neyse hepınızı opyuroum sıdmı cok onemlı ıslerım var. ALISVERIIISSS :KK73:
Pilav azsa gercekten iyi sayilir menun tatlim hadi bakalim

Menumu yazayim..

Domates salatalik
Zeytin

Bi avuctan az cerez

Supersin cnm ah spor ah gel bana gel
Hadise gibi cagirsam gelirmi kiz