- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Profiline kilonuda yaz bak bizimki gibi birbirimizi takip etmemiz kolay oluyo hem90 im ben canim ocak ayi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profiline kilonuda yaz bak bizimki gibi birbirimizi takip etmemiz kolay oluyo hem90 im ben canim ocak ayi
Bendim yaa sorma.. boyum 1.67Boyun kac cnm senin.bu arada aksam resim koymaya calisan sendin degilmi istersen beraber yapalim once ben gireyim bakim bi sirasoyla tarif ederim sana
Sen bilirsin cnmAy canim dun cok ugrastm valla telefonla savastm kapanip durdu bide. Ekrani catlak suan vermedm henuz servise. Yuklemiyim en iyisi sora denerm yine..
Cok iyi uzun olmayi cok isterdimBendim yaa sorma.. boyum 1.67
Oyle yine de uzun sayilmayiz tabi sukur bunada ya.. Rabbim bi hastalik vermemis etmemis hamdolsun..Cok iyi uzun olmayi cok isterdim
8 yillik evliyim 6 yasinda oglum var cnmOzlem cnm evlimisin sende.. ya anca cozuyorum herkesi
Amin Sagol cnm.senin de mutlulugun daim olsun insMasallah allah bagislasin.. erken kalkan erken yol aliyor.. bizde gec olsun guc olmasin dedik bu yaslara denk geldi.. tam zamanydi bnm icin ama sukur huzur versn Rabbim herkese
Cnm kac kiloydum kaca dustun profile kilolarimizu yazalim guzel oluyokizlar biraz karisik oldu eskiden bunlari bulabildim birazi bilgisayarda biraz karisik oldu yuzumu de tam beceremedim ama bu da benim iste
Canım ya ne güzel kaç kiloydun öncedenoldu mu ki
kizlar biraz karisik oldu eskiden bunlari bulabildim birazi bilgisayarda biraz karisik oldu yuzumu de tam beceremedim ama bu da benim iste
sisman olanlarda 107 kilo falanim zayiflarda simdiki halim 112 kilo halimi bulamadim 40 kiloyu gecti iste bacaklarimin ustu de zayifladi tabi baya ama hala biraz fazlalik varwooaawwwne kadar kılo vermıstın kı sen acabaaa.. kac kıloydun suan kac kılosun fılan..ayy soka gırdım.. benımde bacaklarımn ustu kalın ıste bırazcıkk.. bırlesık duruyo ılk resmndekı gıbı.. sımdı de oylemı senın.?
zayıfladkdan sonra erıdımı o bolge ozellıkle.? elbıselerden anlasılmıyo da
o fotoda 107 kiloydum 5 kilo vermis halimdi onu bilerek cekindim zaten before after yaparim diyeCanım ya ne güzel kaç kiloydun önceden
Damlam ba -yıl-dımmmmmkizlar biraz karisik oldu eskiden bunlari bulabildim birazi bilgisayarda biraz karisik oldu yuzumu de tam beceremedim ama bu da benim iste