• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ay canim dun cok ugrastm valla telefonla savastm kapanip durdu bide. Ekrani catlak suan vermedm henuz servise. Yuklemiyim en iyisi sora denerm yine..

Masallah allah bagislasin.. erken kalkan erken yol aliyor.. bizde gec olsun guc olmasin dedik bu yaslara denk geldi.. tam zamanydi bnm icin ama sukur huzur versn Rabbim herkese

kizlar biraz karisik oldu eskiden bunlari bulabildim birazi bilgisayarda biraz karisik oldu yuzumu de tam beceremedim ama bu da benim iste

Eklentiler

• d3.jpg
    d3.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 64
  • d2.jpg
    d2.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 65
  • d.jpg
    d.jpg
    294,9 KB · Görüntüleme: 67
  • d4.jpg
    d4.jpg
    176 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba arkadaşlar dün çok rahatsizdim telefonu elime bile alamadım bugün hala baş ağrısı ve mide bulantısı devam ediyor ama bugün daha iyiyim öptüm hepinizi okuldan çıktım biraz uyuyacağım

kizlar biraz karisik oldu eskiden bunlari bulabildim birazi bilgisayarda biraz karisik oldu yuzumu de tam beceremedim ama bu da benim iste

wooaawww :KK57: ne kadar kılo vermıstın kı sen acabaaa.. kac kıloydun suan kac kılosun fılan..ayy soka gırdım.. benımde bacaklarımn ustu kalın ıste bırazcıkk.. bırlesık duruyo ılk resmndekı gıbı.. sımdı de oylemı senın.? o_O zayıfladkdan sonra erıdımı o bolge ozellıkle.? elbıselerden anlasılmıyo da

wooaawww :KK57: ne kadar kılo vermıstın kı sen acabaaa.. kac kıloydun suan kac kılosun fılan..ayy soka gırdım.. benımde bacaklarımn ustu kalın ıste bırazcıkk.. bırlesık duruyo ılk resmndekı gıbı.. sımdı de oylemı senın.? o_O zayıfladkdan sonra erıdımı o bolge ozellıkle.? elbıselerden anlasılmıyo da
sisman olanlarda 107 kilo falanim zayiflarda simdiki halim 112 kilo halimi bulamadim 40 kiloyu gecti iste bacaklarimin ustu de zayifladi tabi baya ama hala biraz fazlalik var

Damlam ba -yıl-dımmmmm
Kız neymişin ne olmuşun öyle
İyiki vermişin tatlım
Siyah elbiseli olan bi harikaaaaa
Okulda ne tepki verecekler çok merak ediyom

Back