💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Eskiden savasta sehit olmanin bi onuru vardi. 40 yilda bi kereydi ve ulkenin gelecegi sana bahliydi. Smdiki sehit haberleri uc bes kndni bilmezin aldgi sacma sapan kararlarla atese atilmis genclerin haberleri. Hangi ulkeyi kurtariyiruz? Kimden?nasil? Bile bile lades simdiki o guzel genclerin hayatlari. Ve sorumlulari haberleri kosklerden saraylardan ogullryla brlikte izliyorlar. Pes dogrusu, pes cunku vatanin sagoldgu falan yok. Vatan zaten elden gitmis de gidiyor da. Sehit haberleri tuzu biberi sadece. Soylenecek bi soz bile yok, Allah islah etsin. Bi felaket gelse kske sorumlularin basina. Kafalarina gojten tas dusse de anlasalar oynadiklari bu cirkin oyunun hic de komik olmadgni. Kndilerinin disndaki insanlarn da degerli oldugunu, kndilerinnknden baska da aileler oldgnu. O askerlern de birer ogul oldugunu anlasalar keske.

Günaydın kızlar
Bende hiç cnm istemesede bildirim yapayım gerçi sabah unutup 2 bar su içtim ama fazla bişey değişmez zaten bolca artı var
Artık ben kendim için yorum yapmıyorum
Bu vücut kafayı yedi iyice yesemde artıyım yemesemde 3 gündür menü su spor hepsi güzel sonuç ortada

Perşembe 74.5
Bugün 75.8
Fark +1.3

Ay cidden abla ndn bole oluo ki cok snr bozucu. Zaten diyet spor kilo berebildgni gornce cekilir hale geliyo zevkleniyo insan. Ama dedgm gbi bn de zamaninda 74te aylarca takili kaldm. Bazn aldm bazn indm ama genelde 74teydm. Snra onmeye basladi durduk yere.

Aaaa cok garip mutlaka bir sebebi vardir abla uzulme banada olduya grcen hop diye 75 oldum çokmüstum resmen

Merhabalarr.. Abla durumun cok farklı evet ama spor sonrası vucut gercekten su topluyo tek sebebı bu dıye dusunuyorumm. Bugun genel olarak artı sabıt ve cok az eksıde olan var.. Bılıyoduk zaten boyle olucagını neyse bugun yenı bı gun yenı bı hafta..

Bende yazıyım sonucumu cuma gunu 74.4 bugun 74.5 fark 100 gram. dun 75.1 cıkmıstm buna da sukur.

Aslında fazla spor yapmak bana yaramıyor
O yüzden bugün yapmıcam yarın yapıcam çarşambada bildirim öncesi olduğu için yapmıcam
Bakalım perşembeye bişey değişecekmi
Normalde takımdan haftaya mezun olacaktım ama bu hafta olacam artık liste stresinden kurtulmak istiyorum
Bi süre sabit kalayım zaten bayram ertesi izine gidiyorum 3 hafta inşallah dönünce tekrar START veririm

abla bana da olmustu ya o birden gidiyo

Çok güzel tatlım valla bende anlamadım
Kız sen cıssları yedinde artıların banamı geldi
ahaha olabilir :) benim metabolizmam bi acayip abla bazen diklat ettigimde veremiyom costugumda veriyom tabi bu cosma isi 2 gun falan dunden beri o kadar uzgunumki olaylardan dolayi sıkıntıdan bile vermis olabilirim

ahaha olabilir :) benim metabolizmam bi acayip abla bazen diklat ettigimde veremiyom costugumda veriyom tabi bu cosma isi 2 gun falan dunden beri o kadar uzgunumki olaylardan dolayi sıkıntıdan bile vermis olabilirim
Elimizden bişey gelmiyoki güzelim Allah vatanımızı milletimizi feraha çıkarsın

Sagol abla.. zaten tee cumartesi eksi cikiyodum.. demekki biraz daha eksi dusmusum.. bu aralar hic bos degilim bide o yuzden sanrm tempoluuu yedigim abur cubur bile fayda etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…