- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Şimdi maydonoz suyumu içiyorum birazdan yatıcam cnm
Hadi sende yatta erken kalk
Ne güzel yarında eksi olacaksın
Bende büyük ihtimalle artı
Şimdi maydonoz suyumu içiyorum birazdan yatıcam cnm
Hadi sende yatta erken kalk
Ne güzel yarında eksi olacaksın
Bende büyük ihtimalle artı
Yaniiiii
Bozuştunuzmu
Aman iyi Allah bozmasın kuzumHe yok oyle genel bugun sabah gec uyaniyoz ya ondan galiba.
Sukur valla bayadir tartismadik bile
AminAman iyi Allah bozmasın kuzum
Sonuc guzel olcaktr ondandir:)Ay niyeyse yarin tartilcam diye heyecanlandim ilk defa
Doğru söze ne denir :) haklısın ablam. Hayırları olmalı insanın, ne olursa olsun evet e döndürmemeli. Bende kırılcak ev sahibi diye tadına bakayım diyorum en azından. Çok olmasa da öyle yemiş oluyorum işteAma hep böyle 1 ileri 2 gerimi gidelim güzelim
Eğer zayıflamak istiyorsak bu işe ciddiyetle ve disiplinle üstüne gidecez
Tedbir bizden takdir Allahtan cnm
Öyle umuyorum Füsun abla,teşekkür ederim. hafta içi diyetime yoğunlaşmam lazım acilindencanım dünden beri çok fazla cıs olmuş yarın toparla kendini suyu gayet iyi içmişsin :)
canım menün gayet güzel olmuş sporu da sanırım bir buçuk saatten fazla yapmıştın o da mükemmel
canım menün bence gayet hafif olmuş neden olmadığını düşünüyorsunbak ne güzel cısları da yememişsin
menün puflar dışında güzel olmuş canım ama onlarında kalorisi çok fazla değilmiş zaten
bence gayet sağlıklı bir menü
yok canım senin kilonla obez olunmaz hem boyunda uzundu sanırım 1.67ydi
menünde gayet iyi canım :)
canım börek dışında menün gayet güzel suyuda iyi içmişsin sporunda güzel
canım kızartmalar haricinde menün gayet güzel sanırım kızartma yediğin için kendini cezalandırmışsın suda gayet iyi
canım kek haricinde menün güzel gözüküyor bir de keşke ekmeği sabah yeseydin içi olmasada ekmek sonuçta
bol cıslı bir gün olmuş canım yarın toparlanalım :)
canim dondurma cisss onun disinda guzel sporunda baya iyi
Gunaydin kizlar hafta sonu kacamaklarim bana tartida agir bir bedel yasatti.
CUMA :83.6
BUGUN:84.6
tami tamina +1 kg deyim.
Soylenecek soz yok
Ama bu hafta bu + 1kg yi vericem sonrada 82 yi gormem lazim hadi bakalim BİSMİLLAH.
Gunaydin hanimlar Ben ayniyim yani 100.9 regli olmadim gunumde yaklasti onun etkisi vardir sanirim canlar Ayyy moralman cokugum zaten sehit haberlerinden dolayi kendimi karartasim var
Aminnncanım bu hafta hiç kaçamak yapmazsan eksiye düşersin bozma moralini hedefine odaklan
canım reglden dolayıdır Allah şehit ailelerine sabır versin
Aminnncanım bu hafta hiç kaçamak yapmazsan eksiye düşersin bozma moralini hedefine odaklan
canım reglden dolayıdır Allah şehit ailelerine sabır versin
Gunaydin hanimlar Ben ayniyim yani 100.9 regli olmadim gunumde yaklasti onun etkisi vardir sanirim canlar Ayyy moralman cokugum zaten sehit haberlerinden dolayi kendimi karartasim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?