Canım herkesin vakti uymazki birbirine kimi çalışıyor kiminin küçük çocuğu varBnm guzel bir fikrim var
Herkesin zamani birbirine uymayacagi icin kalabaligiz zaten 2-3 gurup olusturup toplu spor yapalim telefonumuz ellerde birisi 2 dakka su hareket desin ornegin ayni anda yapalim.bulusup o saatte yada gece sahura kalkar gibi spora kalkalim
Amin canimAllah rahmet eylesin .yakınlarına sabır versin canım
Başin sagolcun cnm allah rahmet eylesinAmin canim
Az zararla kurtulmaya çalış cnmBen dayimdayim hanimlar ya :-( puff ne yicegimide bilemiorum su an yengem pilav 've patlican yemegi yapti Ama patlicani kizartti bide salata var oda patlicanli ondan yicem sanirim zaten az Evel tavuklu kucuk bi borek yedim Ama elmali kurabiye 've tahinli kurabiye arasindan en masum en unsuz o geldi 1/6 yufkadan yapmis
Kurtardim abla ya 1 kepce yogurt corbasi kozlenmis patlican salatasi 1 kase yogurt 1 kasik pilav onu da ayip olmasin die yedimAz zararla kurtulmaya çalış cnm
Şu türk milletinin kızartma aşkını anlamıyomya yapsalar ya fırında
Neyse çok kötü sayılmaz cnmKurtardim abla ya 1 kepce yogurt corbasi kozlenmis patlican salatasi 1 kase yogurt 1 kasik pilav onu da ayip olmasin die yedim
2 gününde cısslı olmuş cnmDün menü veremedim çok yoğundum kusura bakmayın arkadaşlarım
Sabah: 2 dilim ekmek le klasik kahvaltı
Ara : 1 muz, 10 fıstık
Öğlen kahvaltılıklar 2 dilim ekmek
1 dilim pizza, yarım bardak kola içtim gittiğimiz yerde
Su 3 litre civarı
Spor yok
Bugün sabah
1 dilim kek, 1 elma
Öğlen : 2 dilim fırında menemenli ekmek, kahvaltılıklar, yoğurtlu salata
Akşam: yarım dilim kek
Sabah öğlen ve akşam misafirlikteydim hem de şehirler arası ve dün de böyleydi. Akşam arkadaşın sözü vardı. Tatlı falan hiçbişey yemedim. Bugün de kahvaltıdaaçık büfede hiç cıslı bişey yemedim
Su 3 litre olmuştur geçmiştir
Spor yapamıyorum zaman yok
Öyle oldu abla hep misafirlikte olunca2 gününde cısslı olmuş cnm
Dün menü veremedim çok yoğundum kusura bakmayın arkadaşlarım
Sabah: 2 dilim ekmek le klasik kahvaltı
Ara : 1 muz, 10 fıstık
Öğlen kahvaltılıklar 2 dilim ekmek
1 dilim pizza, yarım bardak kola içtim gittiğimiz yerde
Su 3 litre civarı
Spor yok
Bugün sabah
1 dilim kek, 1 elma
Öğlen : 2 dilim fırında menemenli ekmek, kahvaltılıklar, yoğurtlu salata
Akşam: yarım dilim kek
Sabah öğlen ve akşam misafirlikteydim hem de şehirler arası ve dün de böyleydi. Akşam arkadaşın sözü vardı. Tatlı falan hiçbişey yemedim. Bugün de kahvaltıdaaçık büfede hiç cıslı bişey yemedim
Su 3 litre olmuştur geçmiştir
Spor yapamıyorum zaman yok
Ben menümü yazayım
Kalkınca 2 active
10.00 2 yumurtalı pastırmalı omlet, 4 ý.zeytin
Peynir domates
13.00 yağsız biber sote, yoğurtlu kabak, peynir
1 tb sandwıch Ekm
Akşam baharatlı yoğurt yicem
Su 3 lt olur
Sporu birazdan yapıcam süresini sonra yazarım
Feyzacım böyle oldu haftasonu krizini yine az yiyerek atlattığımı düşünüyorumıkı menunde de cok fazla karbonhıdrat var..Bugun yıne daha ıyı gorunuyo ama kek yerıne daha bbesleyıcı seyler tercıh etseydın bence mıktarı da artırarak ac kalmazdın daha doyurucu olurdu senın ıcın.. suyun gayet ıyı
Guzel menu ablacimBen menümü yazayım
Kalkınca 2 active
10.00 2 yumurtalı pastırmalı omlet, 4 ý.zeytin
Peynir domates
13.00 yağsız biber sote, yoğurtlu kabak, peynir
1 tb sandwıch Ekm
Akşam baharatlı yoğurt yicem
Su 3 lt olur
Sporu birazdan yapıcam süresini sonra yazarım
Canim guzel gunleri dusun ve yiyecegm seylerin emeklerini bos cikarmasini da dusunBenım menum pek ıc acıcı degıl bugun yıne yenıden..Sabahta 75.1ı gordum cuma gunu 74.4tu.. dunkı pıdeler yapıstı her yerıme bırakmıyo benı.. Bugun hafıf gecırıym dedım ama yıne beceremedımm..
Sabah 10 gıbı klasık kahvaltı
1 gıbı bı dılım ekmek bıraz menemen bı tane seftalı
Aksam 6.30 gıbı bıraz pırınc pılavı bı kucuk boy karnıyarık.. (Karnıyarık cok az yagda fırında yapıldı) yanında bı bardak ayran
Cıgkofte fılan yapıyo annem aksama mısafırlerımz varmıs.. kek yaspasta pogaca dunya kadar sey var..ooff offf.. Yemıcem ama sozz.. su saatten sonra tek bı fıncan kahve ıcıcem.. zaten pılav yedım yıne..
su 2tyı gectı spor yarın baslıcamm
Pilav olmasa iyiymiş ama diğerleri güzelBenım menum pek ıc acıcı degıl bugun yıne yenıden..Sabahta 75.1ı gordum cuma gunu 74.4tu.. dunkı pıdeler yapıstı her yerıme bırakmıyo benı.. Bugun hafıf gecırıym dedım ama yıne beceremedımm..
Sabah 10 gıbı klasık kahvaltı
1 gıbı bı dılım ekmek bıraz menemen bı tane seftalı
Aksam 6.30 gıbı bıraz pırınc pılavı bı kucuk boy karnıyarık.. (Karnıyarık cok az yagda fırında yapıldı) yanında bı bardak ayran
Cıgkofte fılan yapıyo annem aksama mısafırlerımz varmıs.. kek yaspasta pogaca dunya kadar sey var..ooff offf.. Yemıcem ama sozz.. su saatten sonra tek bı fıncan kahve ıcıcem.. zaten pılav yedım yıne..
su 2tyı gectı spor yarın baslıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?