Oh ohh iyi olmuş hadi dahada küçülsün inşallahAksam tavuklu mantar sote yaptim 10 gibi sadece 2 kasik tadina baktim.cok guzel olmus sabah kahvaltida onu yiyim dedim 1 dilim cavdarla ay kizlar midem kuculdu heralde bitiremedim bile ekmegimi cok sasirtici eskiden 4 tabak yemek yerdimvah mideme vah
Bende hep tlf.dan girerim bana daha pratik geliyorBilgisayardan girince daha rahat bakiyodumda suan telden o kadar ayrintili bakamiyom yazilanlara.su interneti odeseler artik mutlu oluvam valla.
Herkwse bendende gunaydinlarrr bu arada ben simdilik kacayim
Sayfadskiler gizli değilse Pro üyeler görebiliyor cnmZuhal abla eskiden sayfada kimler var yaziyodu.
Mesela uye olmadan oncede bazen arasturma icin bakarken gosteriyodu
Bi kere bende bakmıştım, bizler ayrı dünyaların insanlarıyızKilo almak isteyenlerin sayfasina girdim.sunu yiyel8m kizlar bunu yiyelim kizlar ek olarak ne yesek kizlar
Cok komik geliyo bana kilo alamamak ya
Ay ben bu hafta iyi gidiyorum maaasallah bu sabah 72.2 ciktim yarin 72 cumayada 71 inşKizlar kahvaltiya gittim acik bufee veeeee evet sozumu tuttum dersem yalan olur tutamadim ve kizartma yedimnn zatenn donustede esimle kavga da ettim senin yuzunden diye o da bana ne yedin ki diyo bide allhim yaaaa
Artik aksam yine yogurt yerim bakalim sabaha kac + olmusum
birazdan markete falan gidip sebze meyve tavuk falan aliyimmm ve bi haftanin yemek planini olusturayim yoksa benim pis bogazim durmayacak
Ruveyde nerede yahuuu guya benin esim di kiz neredesinn neden beni durdurmuyosunnn
Cnm regl dinemi batirdi beni gecen hafta ben herseye saldiriyorum ozaman ozellikle seker cekiyo sanki cnm sabirsiz oluyorumInsallah ozlemmmm sabreden hakediyor vallaaaa
Feyzaaaa gel beni kurtarrrr
Saka yaptim kusme heAsk olsun ozlemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?