💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Guzel cnm menu halleyde kimmiş sana bişey yapaz o

Menun gayet guzel tatlim su yulaf ezmedini almak bir kismet olmadi aktarda varmi yolumun ustundr aktar var alabilirim

Reactions: H M
Var canim.. yulaf ezmesinin faydasi cok bircok seyde kullanabilrisin ben spor yaptigim zamanlarda daha cok tuketiyorum cnku spordan once ve sora destekleyici bi besin vitemain ve yag yakma acisindan.. kullan biran once alip

Ayy kizlar bgn menumu hangi yuzle paylasicam bilmiyorum Bgn hiic diyet gbi yemedim. Neyin odulunu verdm kndme bilmiyorum ama bgn de boyle olsun neydek

Sabah
Iki haslanmis patates
Bolca yogurt

Ara
Iki haslanmis yumurta

Aksam ( iste burasi bomba )
Bulgur pilavi (5-6 kasik)
Kavun ( miktarina dikkat etmedim pek)
Firinda patatesle kofte ( patateslernden az aldim)
Ekmek ( hayir ne alakaysa )
Vee yarm kase sehriye corbasi

Iki uc gnluk yemegi bi ogunde yedim resmen. Ama asiri acikmstm gozlerm donmustu odul gunum olsn. Neydek

haaa.. dımı bugun gunlerden cuma az once fettahcan dınledm sarkısnda bugun gunlerden pazartesı dunkı ssessızlık bugunun habercısı dıyoduda..
Senin taktik daha iyimisss kiz birisi pazar gunu sarkisi yapsinda ise falan gitmeyelim pazartesi gelmesin gic

Ogunlerin gayet guzel cnm aksamki ekmek sadece fazla gibi

canım bence asırı asırı bı durum yok ortada.. aksam cok gec degılse sorun olucagnı zannetmıyorm tamam kavun ekmek patates bı arada olmams ama 1 dılımden fazla degıldr sanırm ekmek ya da kavun dolu dolu bı tabak degıldır dıye dusunuyorm.. yarın telafı edıcez artık

Iyi aksamlarrrr
9:00 peynirli omlet
1 dilim cavdar ekmegi
Domates
Salatalik

14:00 altinbasak biskivi 1/2 paket
Krem peynir

18:30 firinda sebzeli tavuk
Yogurt
Salata
Su 2.3 3 olur
Spor daha yapmadm aksam insallah
Menun guzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…