💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

sarma yapıyordum canım kızımda kısır istedi sarmadan sonra yaptım onuda kısır geç oldu o yüzden biraz yazmayı unutmuşum canım kısırın yanında yeşillik yedim

Evettttt kızlar 1 haftanın daha sonuna geldik
Yarın öğlene kadar bildirimler gelsin
Bakalım herkes ne durumda
Tartı yüzünüzü güldürsün canlar

Geçen haftaki Kilo
Bugünkü Kilo
Fark
Yüzde

Böyle yazılırsa sevinirim

Menü su spor çok güzel tatlım
Sadece 1 hurma 30 -40 kalori civarı büyüklüğüne göre en fazla 3 tane yeter gibi geldi.
Hurmayi tek sayi yerseniz vitamin olarak vucudunzA doner ama cift sayi yerseniz sekere donusur.. peygamber efendimiz boyle demistir yararlidir ama yine cok fazlasi degil. 5 te fena sayi degil diye yedim :)

Hurmayi tek sayi yerseniz vitamin olarak vucudunzA doner ama cift sayi yerseniz sekere donusur.. peygamber efendimiz boyle demistir yararlidir ama yine cok fazlasi degil. 5 te fena sayi degil diye yedim :)
Biliyorum tatlım o yüzden 3 dedimya

Slm canlarim misafirlerim bu gecede bende pek gelemedim 2 gundur cok yedim
Bugun sadece sabah
1 yumurta 3 kasik yogurt 1 bardak balli tarcinli sut ogle ve aksam 2 kasik yogurt ve gene sut
su 2 lt
1 saat yuruyus bugun spor gunuydu oglumun

Hafif olmus yarin tartiiii ondanmi:)

Bugun sadece sabah
1 yumurta 3 kasik yogurt 1 bardak balli tarcinli sut ogle ve aksam 2 kasik yogurt ve gene sut
su 2 lt
Himm.. hafifff

Hadi hayirlisi cnm

Himm tamam oyleyse.. ya zuhal abla spor dersine gittigim gunler kendimi tutunca ertesi gun iyi geliyor bana 1 kac tane eklemek yoksa daha cok seker istiyo canim
Hurmayı bende çok severim insanın yedikçe yiyesi geliyor
Belki kuru erik yesen o daha az kalorili 1 tanesi 8 kalori onu daha fazla yiyebilirsin
Tatlım bide sen ana öğünde değil ara öğünde yemişinya onun için dedim
Ara öğünler 100 -150 kalori olması gerekir
Sütle beraber baya oluyor ozaman

Bugun sadece sabah
su 2 lt

süt ürünleri ağırlıklı bir gün olmuş canım :) menü güzel gözüküyor sporunda harika

Bugun sadece sabah
su 2 lt
Dün ne yediğini bilmediğim için bişey diyemiyorum
Sabah güzel öğle akşam tabiki az

iyi aksamlar kizlar
sabah : 1.5 dilim tbe domates salatalik peynir zeytim 1 bardak sut
ara : 1 seftali
oglen : bir avuc leblebi 7 badem
ara : 3 erik
aksam : eriste yogurt salata
eristeyi ortaya koydular o yuzden ne kadar yedigimi saptayamadim biraz fazla kacti sanirim ama hala acim nasil oluyosa bu is
su bugun cok icemedim 2 oldu yatana kadar 2.5 olur spor da klasik 2 saat yuruyus + bisiklet

bence iyi olmus Canim umarim aksam acikmamissindir

Tatlım basit karbonhidratlar bizi hem doyurmaz hemde çok çabuk acıktırır
Vücutta daha çabuk şekere dönüştükleri için insülin yükseliyor çabuk yükselen insülin çabukda düşer o yüzden açlık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…