- Emoji Skoru
- 3.967
- Puanlar
- 83
Sabah ve akşam güzel cnm
Aslında öğlen yoğurt elma yerine yemeğini yeseydin belki daha iyi doyardın ekmekte 1 dil yetebilirdi
Spor ve su güzel cnm
Bu konuda 2 farklı fikir var cnm
Kimi meyvenin yanında süt yada yoğurt öneriyor meyve şekerinin hemen kana karışmaması için
Bir diğeride meyvenin sade ve aç karnına yenmesini öneriyor
Başka yiceklerle yendiği zaman meyve midede daha çok kalıyor ve eşime yapıp asit üretiyor diyor
Karatay ve montide meyve kahvaltı öncesi önerilir
Spor ve su güzel cnm
Akşam pekmez dışında güzel, o ne alâka anlamadım
Eğer niyetin dünü telafi etmekdiyse öğlen salata Yoğurt yesen daha iyi olurdu, tabi üzüm gi si yüksek meyvelerden belki elma daha iyi olurdu
Aslında 1 lahmacun yeterdi bana göre
Akşam yediğin çerez 100 gr varsa oda 400 -500 kalori yapar bide dondurma şeftali
Bana göre az yiyip çok kalori almışın
Onun yerine salata Yoğurt yeseydin keşke
Sporu birazda olsa yapabilmen güzel cnm
Bildirimler yarın öğlene kadar yapılacak
Sabah güzel olmuş cnm
Öğle ve akşam karbon olmuş ama miktarları az
Bence o kadar Problem değil
Dışardaydın belki bilemiyorum
5 deki öğününü daha erkene alıp salata ayran ekliyebilirdin
Teşekkür ederim tatlım Bu hafta böyle oldu bakalım artık o kadar canımı sıkmıcam
Sabah güzel cnm
Hem üzüm hem karpuz biraz fazla olmuş ikiside gi si yüksek meyvelerden keşke akşamada tavuk salata yeseydin
Madimak ispanagin bi degisigi ot yemegi yani bi nevi :)canım menün güzel gözüküyor madımak yemeği ne ki hiç duymadım sporunda iyi gözüküyor ve suyuda gayet iyi içmişsin
Hurmayi tek sayi yerseniz vitamin olarak vucudunzA doner ama cift sayi yerseniz sekere donusur.. peygamber efendimiz boyle demistir yararlidir ama yine cok fazlasi degil. 5 te fena sayi degil diye yedim :)Menü su spor çok güzel tatlım
Sadece 1 hurma 30 -40 kalori civarı büyüklüğüne göre en fazla 3 tane yeter gibi geldi.
Biliyorum tatlım o yüzden 3 dedimyaHurmayi tek sayi yerseniz vitamin olarak vucudunzA doner ama cift sayi yerseniz sekere donusur.. peygamber efendimiz boyle demistir yararlidir ama yine cok fazlasi degil. 5 te fena sayi degil diye yedim :)
Himm tamam oyleyse.. ya zuhal abla spor dersine gittigim gunler kendimi tutunca ertesi gun iyi geliyor bana 1 kac tane eklemek yoksa daha cok seker istiyo canimBiliyorum tatlım o yüzden 3 dedimya
Madimak ispanagin bi degisigi ot yemegi yani bi nevi :)
Hafif olmus yarin tartiiii ondanmi:)iyi akşamlar
menüm
sabah saat 09.00
2 dilim tam buğday ekmeği
bir kibrit kutusu tulum peyniri
1 tane domates
saat 17.00
2 kaşık yağsız kısır
akşaam 19.00
5 tane ince sarılmış zeytinyağlı sarma
4 kaşık yoğurt
Himm.. hafifffSlm canlarim misafirlerim bu gecede bende pek gelemedim 2 gundur cok yedim
Bugun sadece sabah
1 yumurta 3 kasik yogurt 1 bardak balli tarcinli sut ogle ve aksam 2 kasik yogurt ve gene sut
su 2 lt
1 saat yuruyus bugun spor gunuydu oglumun
Hadi hayirlisi cnmMerhaba arkadaşlar 3 gün gecikti reglim benim hep dakiktir asla geç gelmez 28 gün dedimi olur 31 gün olmuş oluyor bir kez böyle gecikmiş 5 gün hamilelik testi almıştım eve gelip testi yapmadan öyle kala kalmıştım aslında zayifladiktan sonra tedaviye basliycam tim acaba hamile olabilirmiyimki
Hafif olmus yarin tartiiii ondanmi:)
Yok kuzum 2 gundur yediklerimin bedeli tartida bi etken tabi eksi olcam beynime komut verdimHafif olmus yarin tartiiii ondanmi:)
Hurmayı bende çok severim insanın yedikçe yiyesi geliyorHimm tamam oyleyse.. ya zuhal abla spor dersine gittigim gunler kendimi tutunca ertesi gun iyi geliyor bana 1 kac tane eklemek yoksa daha cok seker istiyo canim
Slm canlarim misafirlerim bu gecede bende pek gelemedim 2 gundur cok yedim
Bugun sadece sabah
1 yumurta 3 kasik yogurt 1 bardak balli tarcinli sut ogle ve aksam 2 kasik yogurt ve gene sut
su 2 lt
Dün ne yediğini bilmediğim için bişey diyemiyorumSlm canlarim misafirlerim bu gecede bende pek gelemedim 2 gundur cok yedim
Bugun sadece sabah
su 2 lt
bence iyi olmus Canim umarim aksam acikmamissindirBı sure 5ten sonra bısey yemıcem..kahve bıtkı cayları su dısında bısey tuketmek ıstemıyorumm spor yapmadıgm ıcın boyle telafı edıym dedım.. haftaya normale donucem spor ve menu saatı dengesı bakımından..
sabah saat 10 gıbı kahvaltıda bıraz patates yedım ama kızartma degıl fırında patates yuvarlak az yaglıydı.. peynır domates bı tane haslanms yumurta zeytın salatalık fılan ıste.. bı fıncan ıkısı bı arada..
1 gıbı 4 tane erık bıraz kavun yedım..
4 bucuk gıbı bı tabak bulgur pılavı 3 tane kofte bı kase yogurt.
Menum bu sekılde.. 5ten once sabah ogle aksam yapmaya calısdm kendımcepazartesınsden sonra sporla beraber aksam yemegımı 6ya cekerek devam edıcem.. suyumda bugun baya oldu 2yı gectı bı ltre daha rahat ıcerım.
Tatlım basit karbonhidratlar bizi hem doyurmaz hemde çok çabuk acıktırıriyi aksamlar kizlar
sabah : 1.5 dilim tbe domates salatalik peynir zeytim 1 bardak sut
ara : 1 seftali
oglen : bir avuc leblebi 7 badem
ara : 3 erik
aksam : eriste yogurt salata
eristeyi ortaya koydular o yuzden ne kadar yedigimi saptayamadim biraz fazla kacti sanirim ama hala acim nasil oluyosa bu is
su bugun cok icemedim 2 oldu yatana kadar 2.5 olur spor da klasik 2 saat yuruyus + bisiklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?