Ben kendimi sıktıkça veremiyom cnm o yüzden gittiği kadar gitsin yada yerinde saysın yukarı çıkmadıktan sonra sorun yokanladm abla benım aklımda 74.3 gıbı kalms nedense.. yıne cok ıyı bence..hafta ıcı 73lerı gorup cumayada 74e tamamen veda edersn dıye dusunuyormm..
Himmm evet anladim smdi Bende ordan bulmustum senin hikayen yeterince basarisi hikayesi masallahBana mesaj gelmiş cnm topiğiniz taşınmıştır diye
Önceden başarı hikayelerindeydiya diyet günlüklerine almışlar
Heralde yeterince başarı hikayesi gibi algılamadılar
Bnce topigi aktif olarak menu paylasim amacli jullandgmz icn zuhal abla snnki basari hikayesi ama bzm daha yolumz var:)Bana mesaj gelmiş cnm topiğiniz taşınmıştır diye
Önceden başarı hikayelerindeydiya diyet günlüklerine almışlar
Heralde yeterince başarı hikayesi gibi algılamadılar
Aslında bu hafta çok güzel gittin cnmBende p.tesi -400 dum Ama yarin gecen cumadaki kilomda olcam buyuk ihtimal regl olcam daha 6 gun var Ama hava degisiminden sanirim agrilarim hat safhada :-(
Neresi olursa farketmez cnmBnce topigi aktif olarak menu paylasim amacli jullandgmz icn zuhal abla snnki basari hikayesi ama bzm daha yolumz var:)
Bencede Ben de kendimden eminim regl e bagliyorumAslında bu hafta çok güzel gittin cnm
Kilo değişmesede yanlış yapmadığına göre sorun yok demektir
ben de konuyu bulamadiydim :)Kızlar topiğimiz günlüklere taşınmış farkettinizmi
Evet benim de aklım gep dun yedikkerimdeSlm güzeller bugun dehset sicak var bugunde suyum tavan yapmassa ben bu isi beceremicem su isini yanliz kilo degil
Oglumu spora yazdirdim komsumla gidiyoz yuruyus bahanesi oldu banada 1 saat yurumus oluyorum bakalim yedigim cislar bana yarin ne dicek.
Ohhh seni kandirdik kilo aldirdik mi
Yoksa bizi yedigin halde azcik vermissin mi dicekler bakcaz artik
Slm güzeller bugun dehset sicak var bugunde suyum tavan yapmassa ben bu isi beceremicem su isini yanliz kilo degil
Oglumu spora yazdirdim komsumla gidiyoz yuruyus bahanesi oldu banada 1 saat yurumus oluyorum bakalim yedigim cislar bana yarin ne dicek.
Yiyin yiyin şimdi paçanız tutuştu demiEvet benim de aklım gep dun yedikkerimde
cuma stresi sardı fena halde
üstüne üstlük bir de regliyim
kahrımdan oglen bile yemedim yani meyve yedim.iyui mi ettim bilmem
Senin yürüyüş olayı süper olmuş özlem.
Kız emel seninki reglidenmiki yoksa yediğin hamurişlerinden olmasınYa kizlar ben paxartesi -600 dum ama sanirim yarin + cikacak 13 de regl o etkiler mi ki acepp
Kız halâmı bulamadın nerdesin yaben de konuyu bulamadiydim :)
Bnce bu kez de pacayi yorttin ama bi daa olmasin dicekler:)Slm güzeller bugun dehset sicak var bugunde suyum tavan yapmassa ben bu isi beceremicem su isini yanliz kilo degil
Neyse tatlım bundan sonrasına bakalım heralde dün iyiydi menün bugünde biraz dikkat edersen düşersin belki eksiyeZuhal ablaaaaa
Pazartesi ve sali yedim dogruu
Aa bacaklari cok agriyor birde kayisi yiyemedim 2-3 gun wc sorunuda var aman yawwww zuhal abla utandirdin beniii asluda sen degil ben utandimm :)
Gel ablam ya, ben mutlu oluyorum seni bizim takımda gördüğüme. Zaten ilk öyle tanımıştım, iyi ki gelmişsin yaniÇokda önemli değil cnm nerde olduğumuz biz yolumuza bakalım
Tatlım evesigün ben yasomu kutlayım diye sizin takıma gelmiştim sayfada senide görünce selam vereyim dedim. Laf lafı açınca biraz yanlış anlama oldu heralde
Kusura bakma öyle bi duruma sebep olmak istemezdim bende kötü hissettim kendimi
Zaten bidaha bi zorunluluk olmadıkça gelmicem
Bence de ablacım, öyle yap ya. Koruma evresi gibi düşünüp rahatlarsan belki daha hızlı gider kilolar. Pek bilgili değilim ama aBen kendimi sıktıkça veremiyom cnm o yüzden gittiği kadar gitsin yada yerinde saysın yukarı çıkmadıktan sonra sorun yok
Ama bayram hedefine ulaşamıcam o kesin
Bu hafta Onu bunu denemicem sadece normal menümü yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?