💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ay canm diyete basladgmdan beri wc sikntimi cozemedm. Acili yogurdu ne zaman yiyosun? Ve icinde ne var tam olarak? Blki bana da care olur:)

Zuhal ablaaa.. Mefkurem bugun senın tartı gunundu.. Ozellıkle merak edıyorum durumlar ne aceepp??

Bende senın gıbı bu hafta spora ara verdım cunku cok merak edıyorum sporsuz bu haftanın sonucunu

Zuhal ablaaa.. Mefkurem bugun senın tartı gunundu.. Ozellıkle merak edıyorum durumlar ne aceepp??

Bende senın gıbı bu hafta spora ara verdım cunku cok merak edıyorum sporsuz bu haftanın sonucunu
Aaaa yarın cuma mı bu hafta ne çabuk geçmiş tartı geldi bile dün eşime sordm bugün günlerden ne diye salı dedi bende ümitleniyodum iyi son iki gün dikkat edersem baya gider diye

Cnm Aslında hep yarın yazıyodum ama pek süpriz yok
Dün nedense +1 dim
Heralde tek bi peynirli ekmek yedim diye olmaz
Bide dün 3 tane Form içtim banamısın demedi onunda etkisi var heralde
Bugün yinede çok şükür -100 oldum
Az ama artı çıkmadığıma sevindim şahsen

Aaaa yarın cuma mı bu hafta ne çabuk geçmiş tartı geldi bile dün eşime sordm bugün günlerden ne diye salı dedi bende ümitleniyodum iyi son iki gün dikkat edersem baya gider diye
Yaaa 1 hafta daha geçti demi cnm
İşte haftalar aylar çabucak geçiyor farkına bile varmıyoz
Bi süre sonra bi bakmışız 6 ay geçmiş
O zaman bakalım kaç Kilo eksigimiz olacak

Ya Ben fark etmedim nasil bakilirda bilmiuorum sahsen sitede Pek gezinmiom sadece buraya girip Cikom gunluk ne ki
Bana mesaj gelmiş cnm topiğiniz taşınmıştır diye
Önceden başarı hikayelerindeydiya diyet günlüklerine almışlar
Heralde yeterince başarı hikayesi gibi algılamadılar

hıc sorma cuma gunlerı pek bı cabuk gelır oldu..

cumaya gore mı -100 yoksa pazartesınemı bılemedım ama cumaysa zaten cok cok ıyı 74.3tun dıye hatırlıyorm..

Bana mesaj gelmiş cnm topiğiniz taşınmıştır diye
Önceden başarı hikayelerindeydiya diyet günlüklerine almışlar
Heralde yeterince başarı hikayesi gibi algılamadılar
Günlük tarzındayız ya ondan heralde. Ama itiraz etsen, anlatsan anlarlar sanki. Başarı hikayesi değil de ne ki seninki

Günlük tarzındayız ya ondan heralde. Ama itiraz etsen, anlatsan anlarlar sanki. Başarı hikayesi değil de ne ki seninki

Bence de oyle ama devam eden bı surec oldugu ıcın tasındı sanırm konumuz.. 113ten 79a basarı.. 79dan 65e ılerleyen bı surec.

Çokda önemli değil cnm nerde olduğumuz biz yolumuza bakalım

Tatlım evesigün ben yasomu kutlayım diye sizin takıma gelmiştim sayfada senide görünce selam vereyim dedim. Laf lafı açınca biraz yanlış anlama oldu heralde
Kusura bakma öyle bi duruma sebep olmak istemezdim bende kötü hissettim kendimi
Zaten bidaha bi zorunluluk olmadıkça gelmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…