💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Cuma kesin arti olcam bu defa kendimi tutup tartilmayayim hiç bari ziplama yapim azcik ceyregi erise kaybolsa karnimdan kardir :-(

canım orası hıc bellı olmaz. psıkolojının etkısı buyuk bılıyosun.. sen dıkkat et yarın da saf pro yap hatta hem odem atarsın cuma da tartı guldurur senı bakarsın. kafıyelımı oldu ne..

çemkirmek üslübunda farklıymış aferin sana . ayrıca yemezler

Hayir demeyi ogrenmemmiz lazim evet ama kimse bana israr etmediki nefsimden başka hicbir baski altinda kalmadan kendi hür irademle cısss lari karnima kabul ettim
Ayy ozlem ben de yedim bugun yaa beni de zorlayan yok hatra esim gözümün icine baktı yemeyeyim diye sma yedim iste.
kendimi dovesim vardiyetlu ıhnsan evinde kuzartma mı yapar.hem guya esim icin yapmustimben ondan cok yedim

2 ayda 17 kilo zaten sağlıksız kiloluyuz diye herşeye atlayacağımızı sanıyo sanırım gerçekten böyle niyetli insanlarada allah aynı derdi versin

Geçmiş olsun dilekleriniz için allah razı olsun canlar eşimin şu 1 ay içinde atlattığı bu ikinci oldu gerççekten allah kimsenin kocasını almasın başsız bırakmasın bi kere daha anladım kıymetini ve ne kadar ufak şeylere canımızı sıkıp kavga ettiğimizi.geldiğinde ona sıkı sıkı sarıldım oda bana tabiki o gelince evime huzur geliyo neşe geliyo en önemlisi kendimi güvende hissediyorum en kötü şey bile olsa o yanımda ya diyorum allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun ve hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…