💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

hiç doğal değilsin . ben diyeceğimi dedim

canım aynı mesajı bende alırken tahmın ettm reklam oldugunu.. Cevap vermedm cunku gerek yok bızım beslenme seklımz ortada ekstra takvıyelre ıhtıyacımz yok sonucta terch meselesı.. Bız saglıklı beslenme adına bıcok sey yapıyoruz baska urune gerek yok zaten bu kadar basıt..

menün gayet iyi kuzum sadece akşam ekmek yemeseydin de olurmuş ama oda nazar boncuğu olsun :) her zamanki gibi mükemmel yürümüşsün

hiç doğal değilsin . ben diyeceğimi dedim
Ben senin bedduanla ne cekerim bilmem ama sen o fesat kalbin ile cok cekersin o kesin.Yinede sozlerim beddua yerine gecmesin isterim ama Allah sana zannin nekadar kotu oldugunu yasarken yasatarak ogretir elbet ozaman Haksiz yere zan altinda kalinca belki nekadar kotu bir sey yaptigini anlarsin .Buda benim sana son sozumdur!

Slm kizlar misafirlerim vardi giremedim pek bugun gorumcem kizlari falan geldi 2 gun bende kalcaklar butun gun ciss yedim tutamadim kendimi ya of cok moralim bozuldu.zayiflamak icin tek olmak istiyorum ya hic tutamiyorum kendimi nasil yencem bunu ya :-(
Sabah guzeldi bugun protein yapim dedim sabah kayisi cayi ve 2 yumurtayla falan basladim aksama dogru cozuttum :-(

ortada gergınlık cıkarıcak bısey yok..sen cok guzel kılo vermıssn ama soyledıgn sey bızım beslenme seklımıze uymuyo.. Bız bundan sonra yazdıklarımz menuler sekınde beslenmek ıstıyoruz.. bunun dısına cıktıgmzda kılo aldıgımızı gorduk ve bı omur bı urune bagımlı kamladan beslenmek ıstıyoruz.. bu kadar basıt..

Haticecim kaynamış mesajın arada çok özür dilerim büyük geçmiş olsun canım

canım sonucta yasamın boyunca etrafında bırılerı olucak hıc bı zaman yalnız degılız.. hayır demeyı ogrenmemız lazım hep beraber..

ciddi misin aksine benim bagirsak sorunuma iyi geliyo hatta bagirsak sorunu yasayanlara oneriliyo diye biliyorum ama her besin her vucutta ayni etkiyi yapmayabiliyo
canim ben sabah ve aksam ekmegi bilincli olarak yiyorum tabi aksam pilav falan olmadikca sistemim boyle otursun istiyorum

arada olur öyle günler ama sık tekrarlama canım

elin için tekrar çok geçmiş olsun Rüveydecim cıs yemişsin ama azar azar yemişsin çok sorun olmaz akşam çok az olmuş canım bence

Senin gibi bir mesaj yazsaydi bende tabii ki o sozleri yazmamayi isterdim fakat haksiz yere zan yapiyor.simdi ben sana burda ayni sey yapsam ne hissedersin? Yani bukadar sacma bir itamda bulunuyor ve cirkin bir sekilde beddua ederek. Ayni durumda olsam ben anlamaya calisir uymazsa bakar gecerim ne gerek var kendince heveslenip uye olup paylasmak isyeten birine bukadar cemkirmeye?Hos goru guzeldir.Tepkisizlikte ama hiddet kotudur nerde nasil olursa olsun.

Cuma kesin arti olcam bu defa kendimi tutup tartilmayayim hiç bari ziplama yapim azcik ceyregi erise kaybolsa karnimdan kardir :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…