- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
hiç doğal değilsin . ben diyeceğimi dedim
iyi aksamlar kizlar
sabah : kepekli simit peynir zeytin domates salatalik 1 bardak sut
ara : 1 haslanmis misir
oglen : biraz cerez 1 bardak sut
aksam : zeytinyagli taze fasulye 1 dilim tbe salata yogurt
su 3 litre oldu 2 saat yuruyusumu yaptim baya bi de disarida dolandim
canım bizimkiler pizza yerken ben pizza yemek istemedim yoğurt ve elmayla idare ettim :)
cok ıyı yapmıssn.. kararlılık dedıklerı bu olsa gerek..
Ben senin bedduanla ne cekerim bilmem ama sen o fesat kalbin ile cok cekersin o kesin.Yinede sozlerim beddua yerine gecmesin isterim ama Allah sana zannin nekadar kotu oldugunu yasarken yasatarak ogretir elbet ozaman Haksiz yere zan altinda kalinca belki nekadar kotu bir sey yaptigini anlarsin .Buda benim sana son sozumdur!hiç doğal değilsin . ben diyeceğimi dedim
Ben senin bedduanla ne cekerim bilmem ama sen o fesat kalbin ile cok cekersin o kesin.Yinede sozlerim beddua yerine gecmesin isterim ama Allah sana zannin nekadar kotu oldugunu yasarken yasatarak ogretir elbet ozaman Haksiz yere zan altinda kalinca belki nekadar kotu bir sey yaptigini anlarsin .Buda benim sana son sozumdur!
Meraba kızlar dün gece saat 1 gibi eşimi ve arkadaşlarını taşıyan zırhlı araca mayın patlatmışlar çok kötü oldum allahtan mayını patlatırken az geç kalmışlar kimseye bişi olmamış bugün eşim eve geldi çok şükür bugün menümde saçma sapan şeyler oluyo şimdiden özür :)
Slm kizlar misafirlerim vardi giremedim pek bugun gorumcem kizlari falan geldi 2 gun bende kalcaklar butun gun ciss yedim tutamadim kendimi ya of cok moralim bozuldu.zayiflamak icin tek olmak istiyorum ya hic tutamiyorum kendimi nasil yencem bunu ya :-(
Sabah guzeldi bugun protein yapim dedim sabah kayisi cayi ve 2 yumurtayla falan basladim aksama dogru cozuttum :-(
ciddi misin aksine benim bagirsak sorunuma iyi geliyo hatta bagirsak sorunu yasayanlara oneriliyo diye biliyorum ama her besin her vucutta ayni etkiyi yapmayabiliyocanım kepeklı sımıt hakkında konusulmstu sanırm burda pek hatırlamıyorum ama umarım dogru bı secımdır hıc gormedım cunku..haslanmıs mısır bana ınanılmaz bagırsak sorunu yasatıyo umarım sen yasamazsn.. aksam da ekmek yemesen daha ıyı olurms ama suyun sporun cok ıyı tabıkı..
arada olur öyle günler ama sık tekrarlama canımSlm kizlar misafirlerim vardi giremedim pek bugun gorumcem kizlari falan geldi 2 gun bende kalcaklar butun gun ciss yedim tutamadim kendimi ya of cok moralim bozuldu.zayiflamak icin tek olmak istiyorum ya hic tutamiyorum kendimi nasil yencem bunu ya :-(
Sabah guzeldi bugun protein yapim dedim sabah kayisi cayi ve 2 yumurtayla falan basladim aksama dogru cozuttum :-(
Oyy Hatice ben pek gelemiyorum şimdi okudum. Geçmiş olsun canım. Allah korusun eşini, tüm askerlerimizi
Bugün benim de saçma oldu
Sabah normal kahvaltı
Öğlen oturmadaydım
1 parmak patates 1lokma kurabiye
1 lokma kek, 6/1 simit
2 kaşık havuçlu salata yedim
Akşam elim kötü sebze yapamadım makarna 2 kaşık
Net sorunum var Zuhal abla pek gelemiyorum kusuruma bakmayın olur mu
Senin gibi bir mesaj yazsaydi bende tabii ki o sozleri yazmamayi isterdim fakat haksiz yere zan yapiyor.simdi ben sana burda ayni sey yapsam ne hissedersin? Yani bukadar sacma bir itamda bulunuyor ve cirkin bir sekilde beddua ederek. Ayni durumda olsam ben anlamaya calisir uymazsa bakar gecerim ne gerek var kendince heveslenip uye olup paylasmak isyeten birine bukadar cemkirmeye?Hos goru guzeldir.Tepkisizlikte ama hiddet kotudur nerde nasil olursa olsun.ortada gergınlık cıkarıcak bısey yok..sen cok guzel kılo vermıssn ama soyledıgn sey bızım beslenme seklımıze uymuyo..Bız bundan sonra yazdıklarımz menuler sekınde beslenmek ıstıyoruz.. bunun dısına cıktıgmzda kılo aldıgımızı gorduk ve bı omur bı urune bagımlı kamladan beslenmek ıstıyoruz.. bu kadar basıt..
Canlar yorumlar için kocaman teşekkür ediyorum kocam geldi hemen banyo yapıp yatay ağrım geçer belki iyi geceler tatlı rüyalar kovalasin sizi Tavşanlar oğlumuda yatirirken böyle söylerim öptüm
vitrin yürüyüşü mühem lahmacun hem patates hm pırınc pılavı fazla olmus gun ıcerısnde ucu bı arada olmus tam..su bıraz yetersız canım spordada sayılmıyo ne yazıkkı 20 dklık vıtrıın yuruyusu
vitrin yürüyüşü müakşam çıktığımdada yürüdüm bari ikisi beraber bişeyler etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?