. 2 ayda 17 kilo muBende mutlulugumu paylasmak hatta haykirmak istiyorum arkadaslar bunun icin uyelik yaptim sonunda.Hep Forumlari okuyup okuyup cikiyordum.Arkadaslar sonunda sonunda gitti valla gitti benim kilolarda hemde 2 ayda 17 kilo..Bana da artik balik etli balina diyemiyicek kimse daglara taslara paylasasim var mutlulugumu :)
Ozelden yazdim canim Detayli olarak. 2 ayda 17 kilo muornek olarak bir günlük programını yazarmisn acaba
Salatada 1 tatlı kaşığı yağ var corbam ise sehriye corbasi
Canim sanada yazdim programi. Burda belki yazarsam yanlis anlasilir dedim. Ben cok aktif kullanici degilim ama gorursem ihtiyaci olani seve seve paylasirim ben cok cektim cunku zamanindaBurayada yazaydiniz iyiydi bakardik bi :)
Canlar yorumlar için kocaman teşekkür ediyorum kocam geldi hemen banyo yapıp yatay ağrım geçer belki iyi geceler tatlı rüyalar kovalasin sizi Tavşanlar oğlumuda yatirirken böyle söylerim öptüm
Canim sanada yazdim programi. Burda belki yazarsam yanlis anlasilir dedim. Ben cok aktif kullanici degilim ama gorursem ihtiyaci olani seve seve paylasirim ben cok cektim cunku zamaninda
Oyy Hatice ben pek gelemiyorum şimdi okudum. Geçmiş olsun canım. Allah korusun eşini, tüm askerlerimiziMeraba kızlar dün gece saat 1 gibi eşimi ve arkadaşlarını taşıyan zırhlı araca mayın patlatmışlar çok kötü oldum allahtan mayını patlatırken az geç kalmışlar kimseye bişi olmamış bugün eşim eve geldi çok şükür bugün menümde saçma sapan şeyler oluyo şimdiden özür :)
iyi aksamlar kizlar
sabah : kepekli simit peynir zeytin domates salatalik 1 bardak sut
ara : 1 haslanmis misir
oglen : biraz cerez 1 bardak sut
aksam : zeytinyagli taze fasulye 1 dilim tbe salata yogurt
su 3 litre oldu 2 saat yuruyusumu yaptim baya bi de disarida dolandim
Bende mutlulugumu paylasmak hatta haykirmak istiyorum arkadaslar bunun icin uyelik yaptim sonunda.Hep Forumlari okuyup okuyup cikiyordum.Arkadaslar sonunda sonunda gitti valla gitti benim kilolarda hemde 2 ayda 17 kilo..Bana da artik balik etli balina diyemiyicek kimse daglara taslara paylasasim var mutlulugumu :)
Canim sanada yazdim programi. Burda belki yazarsam yanlis anlasilir dedim. Ben cok aktif kullanici degilim ama gorursem ihtiyaci olani seve seve paylasirim ben cok cektim cunku zamaninda
Oyy Hatice ben pek gelemiyorum şimdi okudum. Geçmiş olsun canım. Allah korusun eşini, tüm askerlerimizi
Bugün benim de saçma oldu
Sabah normal kahvaltı
Öğlen oturmadaydım
1 parmak patates 1lokma kurabiye
1 lokma kek, 6/1 simit
2 kaşık havuçlu salata yedim
Akşam elim kötü sebze yapamadım makarna 2 kaşık
Net sorunum var Zuhal abla pek gelemiyorum kusuruma bakmayın olur mu
abla aksam biraz az olmus sankimerhabalar
bugünkü menüm
öğlen 12.30 (sabah kahvaltımı hazırlamıştım ama kahvaltıyı yapamadım işim çıktı )
2 dilim tam buğday ekmeği üzerine sürülmüş labne peyniri
1 yumurta
domates
salatalık
akşam 19.00
pulbiberli yoğurt
bir elma
su 2 litre spor yapamadım malesef
Pardon bu sizin yaptiginiz zandir ve zan gercekten cok gunahtir.Ben forumda listeleri takip ediyordum evet ama basarisizdim oyuzdende paylasicak birseyim yokken ne yazicaktim?Ne yazicaktim? Ben ne icin yemin ettim peki soylermisiniz acaba?Verdigim kilolari diyorsaniz eksigi var fazlasi yok bunun icinde yalan aticak karektersizlikte degilim.reklam yapicak olsamda zaten ulu orta yazardim.Bu nasil bir iftiradir.Allah size selamet versin yinedeçekmediysen Allah çektirsin diyerek başlamak istiyorum .
bence senin derdin site ürün reklamı yapmak. bana özelden yazdınya.
yani bu ne mutlulukmuş onca kilo verirken yoksun sonra birden bire mutluluktan uçup reklam yapmaya başlıyorsun.
bide yemin ediyorsun. kilo vermeye çalışan insanları kandırmaya hakkın yok. ayrıca 2 ayda 17 kilo verdim diyorsun aferin
Slm kızlar
Tükenmiş halde biraz önce eve geldim
Bütün gün çok yoruldum
Menümü yazıp birazdan işe gidecem
Yazdıklarınızı sonra okurum ama bugün yorum yapamıcam çok yorgunum
9.00 1 bar süt içine 2 kş yulaf ezmesi 1 kş Chia tohumu 6 badem
17. 00 et kavurma salata cacık
Suyu hiç ölçemedim ama fazla içmedim heralde
Herkese iyi geceler
hiç doğal değilsin . ben diyeceğimi dedimPardon bu sizin yaptiginiz zandir ve zan gercekten cok gunahtir.Ben forumda listeleri takip ediyordum evet ama basarisizdim oyuzdende paylasicak birseyim yokken ne yazicaktim?Ne yazicaktim? Ben ne icin yemin ettim peki soylermisiniz acaba?Verdigim kilolari diyorsaniz eksigi var fazlasi yok bunun icinde yalan aticak karektersizlikte degilim.reklam yapicak olsamda zaten ulu orta yazardim.Bu nasil bir iftiradir.Allah size selamet versin yinede
abla aksam biraz az olmus sanki
Slm kızlar
Tükenmiş halde biraz önce eve geldim
Bütün gün çok yoruldum
Menümü yazıp birazdan işe gidecem
Yazdıklarınızı sonra okurum ama bugün yorum yapamıcam çok yorgunum
9.00 1 bar süt içine 2 kş yulaf ezmesi 1 kş Chia tohumu 6 badem
17. 00 et kavurma salata cacık
Suyu hiç ölçemedim ama fazla içmedim heralde
Herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?