💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

. 2 ayda 17 kilo mu ornek olarak bir günlük programını yazarmisn acaba

Canlar yorumlar için kocaman teşekkür ediyorum kocam geldi hemen banyo yapıp yatay ağrım geçer belki iyi geceler tatlı rüyalar kovalasin sizi Tavşanlar oğlumuda yatirirken böyle söylerim öptüm

gecmıs olsun dıkkat et kendıne.. yarın daha ıyı bı sekılde beklıyoruz senı..

iyi aksamlar kizlar
sabah : kepekli simit peynir zeytin domates salatalik 1 bardak sut
ara : 1 haslanmis misir
oglen : biraz cerez 1 bardak sut
aksam : zeytinyagli taze fasulye 1 dilim tbe salata yogurt
su 3 litre oldu 2 saat yuruyusumu yaptim baya bi de disarida dolandim

Oyy Hatice ben pek gelemiyorum şimdi okudum. Geçmiş olsun canım. Allah korusun eşini, tüm askerlerimizi

Bugün benim de saçma oldu
Sabah normal kahvaltı
Öğlen oturmadaydım
1 parmak patates 1lokma kurabiye
1 lokma kek, 6/1 simit
2 kaşık havuçlu salata yedim
Akşam elim kötü sebze yapamadım makarna 2 kaşık

Net sorunum var Zuhal abla pek gelemiyorum kusuruma bakmayın olur mu

canım kepeklı sımıt hakkında konusulmstu sanırm burda pek hatırlamıyorum ama umarım dogru bı secımdır hıc gormedım cunku.. haslanmıs mısır bana ınanılmaz bagırsak sorunu yasatıyo umarım sen yasamazsn.. aksam da ekmek yemesen daha ıyı olurms ama suyun sporun cok ıyı tabıkı..

Canim sanada yazdim programi. Burda belki yazarsam yanlis anlasilir dedim. Ben cok aktif kullanici degilim ama gorursem ihtiyaci olani seve seve paylasirim ben cok cektim cunku zamaninda

çekmediysen Allah çektirsin diyerek başlamak istiyorum .
bence senin derdin site ürün reklamı yapmak. bana özelden yazdınya.
yani bu ne mutlulukmuş onca kilo verirken yoksun sonra birden bire mutluluktan uçup reklam yapmaya başlıyorsun.
bide yemin ediyorsun. kilo vermeye çalışan insanları kandırmaya hakkın yok. ayrıca 2 ayda 17 kilo verdim diyorsun aferin

tekrardan gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne.. bence zannettıgn kadar kotu olmamıs oglen neyse de aksam keske daha hafıf yeseymıssn.. gercı bahanen var senın.. bugunluk boyle olsn ama daha ıyı olucagna ınanıyorum..

abla aksam biraz az olmus sanki

Slm kızlar
Tükenmiş halde biraz önce eve geldim
Bütün gün çok yoruldum
Menümü yazıp birazdan işe gidecem
Yazdıklarınızı sonra okurum ama bugün yorum yapamıcam çok yorgunum

9.00 1 bar süt içine 2 kş yulaf ezmesi 1 kş Chia tohumu 6 badem

17. 00 et kavurma salata cacık

Suyu hiç ölçemedim ama fazla içmedim heralde

Herkese iyi geceler

Pardon bu sizin yaptiginiz zandir ve zan gercekten cok gunahtir.Ben forumda listeleri takip ediyordum evet ama basarisizdim oyuzdende paylasicak birseyim yokken ne yazicaktim?Ne yazicaktim? Ben ne icin yemin ettim peki soylermisiniz acaba?Verdigim kilolari diyorsaniz eksigi var fazlasi yok bunun icinde yalan aticak karektersizlikte degilim.reklam yapicak olsamda zaten ulu orta yazardim.Bu nasil bir iftiradir.Allah size selamet versin yinede

bugun o kadar seyın ıcınde ıyı bı menu olmus kocaman kocaman alkıslarr.. suyun sporunda olsa daha ıyı olurmus ama bu da guzel..

hiç doğal değilsin . ben diyeceğimi dedim

canım o cicilerin içinde iyi dayanmışsın :) menün çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…