💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

guzel olmus bence.. hem aksamıda erken kapatmıssn.. tuvalet sorunu ıcın lımonlu salatalıklı suyu denedınmı bılmıyorum burda Zuhal abla paylasmısdı benım cok ısımı gordu sagolsun..

Canm ben 83 u gormustum :) suan 77 yim ama sanki 70 gibi hissediorum kendmi :)) benim sporda 45nci gunum iste.. duzenli olarak yani.

sabah öğlen ve ara güzel ama kızartma olmamış ııh hele 3 dilim ekmekle beraber hiç olmamış canım

Hatice ben toplamda 18 kg verdim ve spor neredeyse hic yapmadim :)

Biraz daha verip spor salonuna yazilmayi dusunuyorum ozamana da belim iyilesir insallah bebis de biraz daha buyur

Hulyacigim menun az degil mi :)
Himm ya bemm vucudumun ihtiyaci var.. ben bide seviorum o yuzden yapiorum sporsuz bnde veriyorum ama bu sekilde faha iyi motive oluyorum

Bgnku menun de kotu degil bnce canm. Oncedn cok daha az hedgn icn cok gelmis sana:) bir de sporla desteklemedgn icin psikolojik olarak:) arada kacamaklar yapicaz ki uzun sureli olablsin beslenme aliskanliklarmz

tesekkur ederm canım benım..

aynen aslında onu dusundugm ıcın ben yavas kılo vermek ıstıyorum boyle arada ınıs cıkıs olsun ama sonunda hedefıme ulasıym 6 ay ıcerısnde.. spor yaptıgm zaman olsun yapmadıgm zaman olsun.. ılerde de boyle olucak cunku bılıyorum.. 3-5 kıloya kadar tolere ımkanıda sunucam kendıme.. bılmıyorum ne kadar dogru dusunuyorm ama hedeflerm bu yonde..

guzel olmus bence.. hem aksamıda erken kapatmıssn.. tuvalet sorunu ıcın lımonlu salatalıklı suyu denedınmı bılmıyorum burda Zuhal abla paylasmısdı benım cok ısımı gordu sagolsun..
Onu denemistm tatlim ama mucize olmadi. Bi de aurekli ayni problem. Sadce diyet zamnlarnda oluo:) sizlerde de var mi ayni sknti doktra gtmeli mym acaba

cok az olmus bence menun.. su da bırazck yetersız olms sporda yedıkelrıne gore ıyı bence..

Himm ya bemm vucudumun ihtiyaci var.. ben bide seviorum o yuzden yapiorum sporsuz bnde veriyorum ama bu sekilde faha iyi motive oluyorum
Aynen cnm bn de spor fanlar danim:) 4 senedir nerdyse her gun yapiordm sadce hamilelik ndnyle ara verdm. Smdi ufaktan eski rutinime doncm insallah:) spor candir:) sevin sevdirin:)

hem lahmacun hem patates hm pırınc pılavı fazla olmus gun ıcerısnde ucu bı arada olmus tam.. su bıraz yetersız canım spordada sayılmıyo ne yazıkkı 20 dklık vıtrıın yuruyusu

Aynen cnm bn de spor fanlar danim:) 4 senedir nerdyse her gun yapiordm sadce hamilelik ndnyle ara verdm. Smdi ufaktan eski rutinime doncm insallah:) spor candir:) sevin sevdirin:)
Oylee oyleee evettt katiliyorumm sevelim sevdirelim :)

Cok az degilmi canim acikirsin sanirim kazinir gacur gucur miden:)

mercimek çok kalorili bir yiyecek canım keşke bir tabakla sınırlandırsaydın böreği öğlen yemişsin bir şey demiyorum o yüzden akşam yemeğini erken yemen çok iyi olmuş

canım guzel bence menun.. labneye cok alsma bence dıyebılcegm sadece bu spor da olmuyo maalesef arada yarın telafı edersn emınım..

Pilavi yemeyeydin ya da lahmacunu.. tavizini 1 yerde gosterseydin patlicanda var kozlenmiss uh uhhh.. diger gunler cok dikkat ett :)

Onu denemistm tatlim ama mucize olmadi. Bi de aurekli ayni problem. Sadce diyet zamnlarnda oluo:) sizlerde de var mi ayni sknti doktra gtmeli mym acaba

dıyet zamannda hemen hemen herkes yasıyodur sanırm bu problemı.. doktorluk bısey yok ama sana ıyı gelen seyı bulman lazım bazen kuru kayısı ıncır bazen ılık su bazen baharatlı yogurt.. ıllakı bırı ıse yarar dıye dusunuyorumm..

canım guzel bence menun.. labneye cok alsma bence dıyebılcegm sadece bu spor da olmuyo maalesef arada yarın telafı edersn emınım..

ben de zaten yarın normal peynir yemeyi düşünüyordum canım valla pazartesi önemli bir işim var ona hazırlık yapmam lazım bu hafta spor yapabileceğimi zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…