olsun edebildigin kadar hareket et.. dikkat ederekte verirsin uzulmeMasallhhh cok guzel ben spor yapamiyorum
Bgnku menun de kotu degil bnce canm. Oncedn cok daha az hedgn icn cok gelmis sana:) bir de sporla desteklemedgn icin psikolojik olarak:) arada kacamaklar yapicaz ki uzun sureli olablsin beslenme aliskanliklarmzartık bılemıyorum spora da ara verdım bı sure + olmaya olucam da kesın barı cok olmasa..menume cok daha dıkkat edıcem yarın..
ben mesela yiyeceğim 1 porsiyon sebze yada eti 2 öğüne bölüyom o yüzden genelde öğlenle akşam aynı oluyo bide yapcak başka yemek bulamıyom:) 2 türdende hem öğlen hem akşam parça parça alırsam dah iyi olurmuş gibi düşündüm ama dediğin gibide yaparım .Cnm unuttum söylemeyi
Mesela bugün patlıcan tavuk beraber yemişinya
Öğleyin 1 tabak patlıcan akşam 1 por.tavuk yiyebilirsin yanında salata yoğurtla
Hem akşam Pro alırsan daha çok yağ yakar
Tatlım yola gideceksen mutlaka yiceğini önceden ayarla
Yanına kuruyemiş kurumeyve ayran falan al
Evde sandwıch yapıp götürebilirsin
Eğer dışarda yeme durumun olursa ızgara salata ayran tercih et
menünede sporunada bayıldım vallahi.sporun çok özendirici ama ..benim cesedim çıkar o spordanBU DA BENIM MENUM..
SABAH: SAAT 7:00 de 2 bardak süt ve bir avuc kuru meyve kokteyli cevizle
Biberiye papatYa ve yesilcay karisimi bitki cayim..
12:00 de 2 haslanmis yumurta maydonozlu..
domates salatalik kivircik dereotu
2 kucuk dilim kasar peynir
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Bitki cayi kürum (altin otu.kusburnu.ihlamur 2 bardak)
Derince kasede yesilmercimekli salata
Azicik kabak cekirdegi bi kac tane oyle.
sabah spor dersim= 1 saat: step.aoreobik ve esneme
1 saat yuruyus 6km..
20 dk aletlerle kol bacak karin calistim
2 bucuk lt su
6 bucukta kapadim menuyu
Spor yaptigim icin herseyden almam lazim.. saatlerim sabah erken oldugu icin ders olarak haftada 3 gun ara gunler bos ama ben bos durmuyorum ara gunlerede skstiriyorum degisik sporlar fazla yormcak sekilde beni.. duramiyorum harektsiz :)) gun gittikce daha hafif giriyorum spora bu b3ni kuş gibi yapiyor yormuyor :) benmde yaptikca yapasim geliyor vallahi :))menünede sporunada bayıldım vallahi.sporun çok özendirici ama ..benim cesedim çıkar o spordan
Canım benim daha fazla dikkat etsen daha iyi olacağın sonuçlar alırsınbende menümüyazayım artık
08:30 2dtb ekmeği. domates salatalık. 3-4 zeytin (tam hatırlayamadım ama az yemiştim:) biraz da sahanda yumurta ve çay
11:00 1 elma
13:00 mercimek çorbası -1lahmacun ayran (dışarada yedik bende bunları seçtim dönercide )
16:00 3 yk patates salatası (bu sıradada misafirlikteydik çok güzel mamalar vardı ama hem onlara hem ısrarlara direniş gösterdim salatayla kurtardım paçamı )
19:30 4yk közlenmiş patlıcan biber 3kaşık döner 3kaşık pirinç pilavı yoğurt
yürüyüş yapamadım yani eve gelirken 20 dklık yol yürüdüm ama spor amaçlı değildi pek sayılmaz heralde osuyumda 2ltreyi anca bulmuştur sabah çok güzel başlamıştı halbuki su işi
Emelcim az ama migdm çok kötü bunları bile zor yedim bide az yediğim zamanda az kilo veriyorumHatice ben toplamda 18 kg verdim ve spor neredeyse hic yapmadim :)
Biraz daha verip spor salonuna yazilmayi dusunuyorum ozamana da belim iyilesir insallah bebis de biraz daha buyur
Hulyacigim menun az degil mi :)
ne güzel valla ben çok özeniyom böle yapabilenlere ama ben geçen sene bi çabaladım salona gitmeye ama bana göre değil galiba acayip sıkılıyodum salonda o bantta yürürken zaman geçmiyodu sanki.salonda öyle çok lüks ve kalabalık biyer değildi .Spor yaptigim icin herseyden almam lazim.. saatlerim sabah erken oldugu icin ders olarak haftada 3 gun ara gunler bos ama ben bos durmuyorum ara gunlerede skstiriyorum degisik sporlar fazla yormcak sekilde beni.. duramiyorum harektsiz :)) gun gittikce daha hafif giriyorum spora bu b3ni kuş gibi yapiyor yormuyor :) benmde yaptikca yapasim geliyor vallahi :))
Ohhh maşallah sen böyle yap bizde örnek ol şekerimSpor yaptigim icin herseyden almam lazim.. saatlerim sabah erken oldugu icin ders olarak haftada 3 gun ara gunler bos ama ben bos durmuyorum ara gunlerede skstiriyorum degisik sporlar fazla yormcak sekilde beni.. duramiyorum harektsiz :)) gun gittikce daha hafif giriyorum spora bu b3ni kuş gibi yapiyor yormuyor :) benmde yaptikca yapasim geliyor vallahi :))
Canancigimlutfen bak.emeklerimiz bosa gidiyor tatlim
Feyzacigim cosmussun kizzz cokta salma ama toplarsin sennnn fistikkk
Masallahhh bugunun yildizi sana tatlimmm
İnsallah allah kalbine gore versin canim bende opuyorummm coooookkkk
İste menummm
KAHVALTİ 08.00 1.5 h.yumurta 5 zeytin 1 kkb.peynir 1 c.ekmegi domates
SAAT 10.00 t kahvesi (az sekerli) 2 kucucuk lokum ( tirnak buyuklugu)
OGLE 14.30 ½ simitb1tk labne ½ b.peynir 2 zeytin salatalik
SAAT 16.00 2 erik
AKSAM 20.00 2 tavuk baget salata 2 sb ayran
Su2.5 lt
BU DA BENIM MENUM..
SABAH: SAAT 7:00 de 2 bardak süt ve bir avuc kuru meyve kokteyli cevizle
Biberiye papatYa ve yesilcay karisimi bitki cayim..
12:00 de 2 haslanmis yumurta maydonozlu..
domates salatalik kivircik dereotu
2 kucuk dilim kasar peynir
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Bitki cayi kürum (altin otu.kusburnu.ihlamur 2 bardak)
Derince kasede yesilmercimekli salata
Azicik kabak cekirdegi bi kac tane oyle.
sabah spor dersim= 1 saat: step.aoreobik ve esneme
1 saat yuruyus 6km..
20 dk aletlerle kol bacak karin calistim
2 bucuk lt su
6 bucukta kapadim menuyu
Spor mukemmel bisiyy haftada 2 kez de olsa yapmaya calisin bence.. ben hic birakmayi dusunmuyorum canim sizde baslayin bi yerden insallahOhhh maşallah sen böyle yap bizde örnek ol şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?