💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Smdi gelebildim eve aileck disardaydik gene:) hava iki gndr guzel sayilir, evde dur dur daraliyorum iyi oldu boyle:)

Menum:)
Sabah
Azcik pestil
Peynir
Domates
Salatalik
Menemen
Bir lokma simit
1 ceviz

Oglen
1 ceviz
3 kuru kayisi

Aksam
Et
Yarim kase corba
Salata
Iki catal makarna

Aksam yemegni bgn erken yedim. 5 olmamisti. Sanrm bir de salatalik yicem smdi cnku gene wc sorunlari var. of bi trlu gcmk bilmiyo. Bi gun iyi bi gun siknti

artık bılemıyorum spora da ara verdım bı sure + olmaya olucam da kesın barı cok olmasa.. menume cok daha dıkkat edıcem yarın..
Bgnku menun de kotu degil bnce canm. Oncedn cok daha az hedgn icn cok gelmis sana:) bir de sporla desteklemedgn icin psikolojik olarak:) arada kacamaklar yapicaz ki uzun sureli olablsin beslenme aliskanliklarmz

ben mesela yiyeceğim 1 porsiyon sebze yada eti 2 öğüne bölüyom o yüzden genelde öğlenle akşam aynı oluyo bide yapcak başka yemek bulamıyom:) 2 türdende hem öğlen hem akşam parça parça alırsam dah iyi olurmuş gibi düşündüm ama dediğin gibide yaparım .
valla yola giderken yanıma elma leblebi falan almıştım ama ... neyse menüyü yaziim bakalım ben beğencenmi ablacım :)

Bende menumu vereyim
Sabah omlet başka bişey yok
Öğlen gumpir yedim ama küçük içinde et ve Rus salatası yok gerçi hiç lezzetli değildi yapan kişiye yağı az kaşari az koy deyince abartmis hiç koymamis
Saat 4 gibi leblebi ve çay
Şimdi acıktım yoğurt ve şeftali yemeyi düşünüyorum yarım saat yürüyüş 2lt şu öpüyorum

menünede sporunada bayıldım vallahi.sporun çok özendirici ama ..benim cesedim çıkar o spordan

menünede sporunada bayıldım vallahi.sporun çok özendirici ama ..benim cesedim çıkar o spordan
Spor yaptigim icin herseyden almam lazim.. saatlerim sabah erken oldugu icin ders olarak haftada 3 gun ara gunler bos ama ben bos durmuyorum ara gunlerede skstiriyorum degisik sporlar fazla yormcak sekilde beni.. duramiyorum harektsiz :)) gun gittikce daha hafif giriyorum spora bu b3ni kuş gibi yapiyor yormuyor :) benmde yaptikca yapasim geliyor vallahi :))

Hatice ben toplamda 18 kg verdim ve spor neredeyse hic yapmadim :)

Biraz daha verip spor salonuna yazilmayi dusunuyorum ozamana da belim iyilesir insallah bebis de biraz daha buyur

Hulyacigim menun az degil mi :)

bende menümüyazayım artık
08:30 2dtb ekmeği. domates salatalık. 3-4 zeytin (tam hatırlayamadım ama az yemiştim:) biraz da sahanda yumurta ve çay
11:00 1 elma
13:00 mercimek çorbası -1lahmacun ayran (dışarada yedik bende bunları seçtim dönercide )
16:00 3 yk patates salatası (bu sıradada misafirlikteydik çok güzel mamalar vardı ama hem onlara hem ısrarlara direniş gösterdim salatayla kurtardım paçamı )
19:30 4yk közlenmiş patlıcan biber 3kaşık döner 3kaşık pirinç pilavı yoğurt
yürüyüş yapamadım yani eve gelirken 20 dklık yol yürüdüm ama spor amaçlı değildi pek sayılmaz heralde o suyumda 2ltreyi anca bulmuştur sabah çok güzel başlamıştı halbuki su işi

Regl donemindeyim dedim arkadaşlar ama bugun 3 gün oldu gecikti karnım çok ağrıyor AHADA oldu diyorum VC gidiyorum bişey yok gecikince çok gergin oluyorum birçok kişi gibi davul gibi hissediyorum eşim gelsin sıcak bir duş alırım belki rahatlar ım biraz şimdiden öptüm sizi

Canım benim daha fazla dikkat etsen daha iyi olacağın sonuçlar alırsın

E
Hatice ben toplamda 18 kg verdim ve spor neredeyse hic yapmadim :)

Biraz daha verip spor salonuna yazilmayi dusunuyorum ozamana da belim iyilesir insallah bebis de biraz daha buyur

Hulyacigim menun az degil mi :)
Emelcim az ama migdm çok kötü bunları bile zor yedim bide az yediğim zamanda az kilo veriyorum

ne güzel valla ben çok özeniyom böle yapabilenlere ama ben geçen sene bi çabaladım salona gitmeye ama bana göre değil galiba acayip sıkılıyodum salonda o bantta yürürken zaman geçmiyodu sanki.salonda öyle çok lüks ve kalabalık biyer değildi .
bende hep zayıflayınca çok spor yapan yapabilen bi insan olarak hayal ediyom kendimi.koşmak istiyom valla.ama hiç alışkanlığa dönüştüremiyorum şu yürüme işini bile çok disiplinsizim galiba.siz kaç kiloydunuz şuan kaçsınız

Ohhh maşallah sen böyle yap bizde örnek ol şekerim

cokmu cok olmus kı acaba..

guzel gorunuyo genel olarak menun.. sımıt batıyo sadece gozume canım olsun bakalım o kadar.

cok ıyı gorunuyo dıcek bısey yok sanırm.. su da ıyı ıcmıssın canım benım..

merhabalar

bugünkü menüm
öğlen 12.30 (sabah kahvaltımı hazırlamıştım ama kahvaltıyı yapamadım işim çıktı )
2 dilim tam buğday ekmeği üzerine sürülmüş labne peyniri
1 yumurta
domates
salatalık
akşam 19.00
pulbiberli yoğurt
bir elma
su 2 litre spor yapamadım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…