💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Meraba kızlar dün gece saat 1 gibi eşimi ve arkadaşlarını taşıyan zırhlı araca mayın patlatmışlar çok kötü oldum allahtan mayını patlatırken az geç kalmışlar kimseye bişi olmamış bugün eşim eve geldi çok şükür bugün menümde saçma sapan şeyler oluyo şimdiden özür :)

Ca
Meraba kızlar dün gece saat 1 gibi eşimi ve arkadaşlarını taşıyan zırhlı araca mayın patlatmışlar çok kötü oldum allahtan mayını patlatırken az geç kalmışlar kimseye bişi olmamış bugün eşim eve geldi çok şükür bugün menümde saçma sapan şeyler oluyo şimdiden özür :)
Canım allah korumuş allah yardımcınız olsun allah tüm askerleri ve polisleri ve ailelerini korusun

Ya organik aliyorum da surekli uzun sureli tutulmuyor onlar. Yogurt yapmaya filan iyi oluyor. Yok meyveli süt degil normal

Haticecigim (drg) oglum 8 in icinde

Hatice o sutlerin ne cocuklara.ne dde buyuklere faydasi yok
Canım benimkiler 8 ayda falan sabaha kadar uyur yani küçüğüde 2 ay sonra 6 aylık olunca ablasının yanına odasını bile ayırmayı düşünüyorum yani seninki niye öyle olmuş yatarken doyurucu bişiler yedir yatma saatine yakın uyutma biraz mesela 9 da yatırıyosan 5den falan sonra uyutma saati gelince uyusun

Hatice o kadar kotu ki 2 saatte bi 40 dk uyuyor en erken 7 en gec 8 debuyumak icin agliyorr mevbur uyutuyorum dabah 5 de 6 da uyaniyor 8 de uyudugundan da bisey yediremiyorum 3-4 gun gece birkez mama verdim daha uzadi hani 2-3 saat uyiyordu dun yapamadim cok yogunum 2 gundur yoruldum sanirim

Ay kuzum allah uzak etsin o belalari insallah. Kudurdu gerizekalilar. Oksijen israfilar baska bisey degil.

Dur bugun oyle yapimmm 5 ten sonra uyutmayim.babasi uyutuyo simdi 4 . 15 gibi kalkar mamayi ne zaman versem gece 12 iyi degil mi?
Kiz bi kac aylikti? Acikmaz ki sik sik. Bnmki 10 gbi yiyip yatio sabaha kdr uyuyo cogu kez. Bazn 3 gbi kalkio. Ama snnki ole alismis herhalde? Olmaz ama sn uykusuz kalirsin.

Back