- 21 Temmuz 2015
- 844
- 1.574
- 28
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç aylıktı canım benm iki kızımda 2 aylıkken düzene bindi geceleri 12 de yatarken emziririm 4 te falan kalkar sonra emer yatar 7 gibi falanda sabah kalkarAyyyy bilmiyorum birgulll emmek istiyor oynamak istiyor :)
Bizimde çok ihtiyacımız var yaYahu bu marketteki cocuklar icin bol vitaminli olan sütler bize yararmi![]()
Öyle kötü oldm ki canım akşam ağla ağla kötü kötü rüyalar üstüne eve geldide ii oldum şükürler olsun rabbimeAyyyy allah korumusss canim bosver menu falan en son kalir menu
Rabbim bu igrenc yaratiklara firsat vermesin insallah askerimizi polisimiz ve hepimizi korusun.
Ben aldim da o sutu iciyorum vitemine benm de ihtiyacm var :) spor yaparken gerek diye ama blmiorum artk faydasni gorrmuyum ekstra tadi da cok hos :-DBizimde çok ihtiyacımız var ya![]()
Bu meyveliler falan şekerli diye biliyorum amaBen aldim da o sutu iciyorum vitemine benm de ihtiyacm var :) spor yaparken gerek diye ama blmiorum artk faydasni gorrmuyum ekstra tadi da cok hos :-D
Canım allah korumuş allah yardımcınız olsun allah tüm askerleri ve polisleri ve ailelerini korusunMeraba kızlar dün gece saat 1 gibi eşimi ve arkadaşlarını taşıyan zırhlı araca mayın patlatmışlar çok kötü oldum allahtan mayını patlatırken az geç kalmışlar kimseye bişi olmamış bugün eşim eve geldi çok şükür bugün menümde saçma sapan şeyler oluyo şimdiden özür :)
Allah korusun hepsini..Ca
Canım allah korumuş allah yardımcınız olsun allah tüm askerleri ve polisleri ve ailelerini korusun
Canım benimkiler 8 ayda falan sabaha kadar uyur yani küçüğüde 2 ay sonra 6 aylık olunca ablasının yanına odasını bile ayırmayı düşünüyorum yani seninki niye öyle olmuş yatarken doyurucu bişiler yedir yatma saatine yakın uyutma biraz mesela 9 da yatırıyosan 5den falan sonra uyutma saati gelince uyusunHaticecigim (drg) oglum 8 in icinde
Hatice o sutlerin ne cocuklara.ne dde buyuklere faydasi yok
Ay kuzum allah uzak etsin o belalari insallah. Kudurdu gerizekalilar. Oksijen israfilar baska bisey degil.Meraba kızlar dün gece saat 1 gibi eşimi ve arkadaşlarını taşıyan zırhlı araca mayın patlatmışlar çok kötü oldum allahtan mayını patlatırken az geç kalmışlar kimseye bişi olmamış bugün eşim eve geldi çok şükür bugün menümde saçma sapan şeyler oluyo şimdiden özür :)
Kiz bi kac aylikti? Acikmaz ki sik sik. Bnmki 10 gbi yiyip yatio sabaha kdr uyuyo cogu kez. Bazn 3 gbi kalkio. Ama snnki ole alismis herhalde? Olmaz ama sn uykusuz kalirsin.Dur bugun oyle yapimmm 5 ten sonra uyutmayim.babasi uyutuyo simdi 4 . 15 gibi kalkar mamayi ne zaman versem gece 12 iyi degil mi?