- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Bebek isi de zor zahmette rahmet var senin her baktigina bi suru sevap aliyorsun.. allah kolaylik versin.. tek mi cocuk?Hatice o kadar kotu ki 2 saatte bi 40 dk uyuyor en erken 7 en gec 8 debuyumak icin agliyorr mevbur uyutuyorum dabah 5 de 6 da uyaniyor 8 de uyudugundan da bisey yediremiyorum 3-4 gun gece birkez mama verdim daha uzadi hani 2-3 saat uyiyordu dun yapamadim cok yogunum 2 gundur yoruldum sanirim
Menun iyi guzel yerinde olmus :)Bende yaziyim
8:30 2 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
2 d tb ekmeği
3 zeytin
13:00 altinbasak form
Ayran
14:00 5 üzüm
17:30 tavuk
Yoğurt
Salata
2.5 su
Öğlen 45 dk kon biskleti
Birazdanda 45 dk yürüyüş
Sanirim en az sekilde sende gunu kurtarmaya calistin o cümbüstee.. obür gunler telafi etmelisin agir olmus az :) ama yinee iyi kacirmamisin fazla :)Merhabalarr.. menumu yıne erken paylasıyorum bu saatten sonra bısey yemem..
sabah 9 gıbı peynır domates salatalık yag bal kaymak zeytın bı fıncan ıkısı bı arada
10 gıbı az sekerlı turk kahvesı
12 gıbı tokatlı bı arkdası geldı annemın bat dıye oraya ozgu bısey var.. ondan yedık 2 tabak yedım ıcınde yesıl mercımek var haslanms su salca domates bıber sogan dereotu maydanoz fılan.. degısık bıseydı cevızde katıyosun ıcıne.. cok buyuk tabak degıl once yarım aldım baktım guzel ıkıncı tabagı aldm yagsız az tuzlu bısey..sıze de tavsıye ederm yaprakla sarıyomussn ama yaprak cok tuzlu olur dıye sade ekmeksız yedm ben.
3 gıbı bı fıncan daha ıkısı bı arada ıctım mısaırlerımıze bırsuru pasta borek yapmstı annem.. kucuk bı dılım borek yedım.. cok az rus salatası(yoogurtlu makarna salatası/garnıturlu/mayonezsız) yedım..
5 gıbı de pılav yapmıstı annem sulu kofte fılan vardı corba vardı patateslı kremalı fılan..
bı kase corba ıctım pılavın tavuklarndan yedım sulu koftenınde koftelernden otlandm patateslerını yemedm corbada bıraz agırdı cunkuyanında da ayran ıctım koca bı bardak..
menum boyle bugun kahve bıraz fazla oldu.. suyumda 2 lt fılan anca.. spora da pazartesıne kadar mola maalesef.. hepınızı kocaman opuyorum aksam ugrucam yıne..
Kizartmayi yiyip ekmegi yemeseydin iyiydi :) neyse duzelir ins... çıssss çıss olmadanSelam kizlar
bizim seminerler başladı ya iyice yogun oluyorum ben.bir de okul baslasa napcam bakalım.
Sabah 09.00 2 yumurta 1 dilim ekmek
Öğlen 12.00 1 kase bamya 1 küçük kase yogurt.
Ara bir avuç üzüm
aksam 16.00 1 kase Kızartma 3 dilim ekmek.
butun günüm bosa girgitti.hatta bütün haftam bosa gitti.keske yapmasaydim.kendimi tutamayip yiyecegimi bilsem yapmazdim herhalde...
Simdi 1 bucuk saat falab yüruyecegim inşallah telafi ederim
Selam kizlar
bizim seminerler başladı ya iyice yogun oluyorum ben.bir de okul baslasa napcam bakalım.
Ara bir avuç üzüm
butun günüm bosa girgitti.hatta bütün haftam bosa gitti.keske yapmasaydim.kendimi tutamayip yiyecegimi bilsem yapmazdim herhalde...
Bende yaziyim
Domates
Salatalık
2 d tb ekmeği
3 zeytin
Ayran
Yoğurt
Salata
2.5 su
Öğlen 45 dk kon biskleti
Birazdanda 45 dk yürüyüş
Sanirim en az sekilde sende gunu kurtarmaya calistin o cümbüstee.. obür gunler telafi etmelisin agir olmus az :) ama yinee iyi kacirmamisin fazla :)
Ayy kuzummm Allah yardimcin olsun senin işin daha zor oğlum 3 yaşında bende bebis düşünmeye başladım yaşım iyice geçmeden biraz kilo verip tekrar tedaviye basliycam öptüm seniHulya yazdiklarin benim halimin kopyasi :)
İnan ki tek fark gece boyu saat basi oglumu emzirmem olur
Herkese gunaydin
İnan okurken tuylerim diken diken oldu rabbim hepsini korusun Allaha emanet olsunlarMeraba kızlar dün gece saat 1 gibi eşimi ve arkadaşlarını taşıyan zırhlı araca mayın patlatmışlar çok kötü oldum allahtan mayını patlatırken az geç kalmışlar kimseye bişi olmamış bugün eşim eve geldi çok şükür bugün menümde saçma sapan şeyler oluyo şimdiden özür :)
Selam kizlar
Ara bir avuç üzüm
Merhabalarr.. menumu yıne erken paylasıyorum bu saatten sonra bısey yemem..
sabah 9 gıbı peynır domates salatalık yag bal kaymak zeytın bı fıncan ıkısı bı arada
10 gıbı az sekerlı turk kahvesı
12 gıbı tokatlı bı arkdası geldı annemın bat dıye oraya ozgu bısey var.. ondan yedık 2 tabak yedım ıcınde yesıl mercımek var haslanms su salca domates bıber sogan dereotu maydanoz fılan.. degısık bıseydı cevızde katıyosun ıcıne.. cok buyuk tabak degıl once yarım aldım baktım guzel ıkıncı tabagı aldm yagsız az tuzlu bısey..sıze de tavsıye ederm yaprakla sarıyomussn ama yaprak cok tuzlu olur dıye sade ekmeksız yedm ben.:KK5
3 gıbı bı fıncan daha ıkısı bı arada ıctım mısaırlerımıze bırsuru pasta borek yapmstı annem.. kucuk bı dılım borek yedım.. cok az rus salatası(yoogurtlu makarna salatası/garnıturlu/mayonezsız) yedım..
5 gıbı de pılav yapmıstı annem sulu kofte fılan vardı corba vardı patateslı kremalı fılan..
bı kase corba ıctım pılavın tavuklarndan yedım sulu koftenınde koftelernden otlandm patateslerını yemedm corbada bıraz agırdı cunkuyanında da ayran ıctım koca bı bardak..
menum boyle bugun kahve bıraz fazla oldu.. suyumda 2 lt fılan anca.. spora da pazartesıne kadar mola maalesef.. hepınızı kocaman opuyorum aksam ugrucam yıne..
Bende yaziyim
Domates
Salatalık
2 d tb ekmeği
3 zeytin
Ayran
Yoğurt
Salata
2.5 su
Öğlen 45 dk kon biskleti
Birazdanda 45 dk yürüyüş
Ayy kuzummm Allah yardimcin olsun senin işin daha zor oğlum 3 yaşında bende bebis düşünmeye başladım yaşım iyice geçmeden biraz kilo verip tekrar tedaviye basliycam öptüm seni
BU DA BENIM MENUM..
SABAH: SAAT 7:00 de 2 bardak süt ve bir avuc kuru meyve kokteyli cevizle
Biberiye papatYa ve yesilcay karisimi bitki cayim..
12:00 de 2 haslanmis yumurta maydonozlu..
domates salatalik kivircik dereotu
2 kucuk dilim kasar peynir
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Bitki cayi kürum (altin otu.kusburnu.ihlamur 2 bardak)
Derince kasede yesilmercimekli salata
Azicik kabak cekirdegi bi kac tane oyle.
sabah spor dersim= step.aoreobik ve esneme
1 saat yuruyus 6km..
2 bucuk lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?