💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

oglen olmams canım keske meyvenı barı yemeseydın onun yerıne yogurt salata fılan yeseydn daha ıyı olurdu.. suyunda ıyı canım benımm..

gayet ıyı canım benım menun.. spor su hepsı cok ıyı

Bugun ne savaslar verdim yahu. Cok sukur yemedigimi yemedim. :) yarin daha dikkatli insallah.. sporumda var ksmetse
Kız bizde yemediğin için tebrik ettikya ne atarlanıyon
Zaten Kilo vermek istiyosak bu sınavları başarıyla geçmemiz lazım
Benimde yarın sınavım var öyle misafirlik falan değil
Nikah yemeği ve herkes bişey yapıcak kaç çeşit hamurişi pasta tatlı olur bilemiyorum
Yarınki menümü bekleyin anacım

canım menun genel olarak guzel gorunuyo senın de yazdıgn gıbı kunefe ve lahmacun dısında.. ayyy cokta severım kunefeyı bılıyomusnnn en sevdıgım tatlı dıyebılırmmmm..

canım dondurma olmamıs aksam da bulgur pılavı tamam ama 6 kasık bence yıne cok canım.. spor da ıyı canım benım.. suyunda gayet yerınde..

Cnm benimde gecen oyle oldu ya cok moralim bozuldu 1 gun sadece tarcinli sut ictim 1.5 indim sabah bakinca dogrumu bilmem ama dene istersen

Öğlen yoğrdm azdı abla 5.6 tatlı kaşığı çok acıkmıştm akşamda ekmeği ondan yedim öğlen az olduğu için dengelenir inşallah suyumda 3 ü geçti

yulaf ezmesı cok tok tutuyo canım ıyı yapmıssn sabah tercıh etmekle.. aksam yerıne oglen tercıh etseydın daha ıyı olurdu sanırm cıkolatanı da.. suyun bıraz yetersız gıbı sporun gayet ıyı kuzucm..

Kızlar menümü yazayım
Sabah 2 dlm ekmek 2 yumurta kahvaltılıklar5.6 tane üzüm
Öğlen 4.5 kuru kayısı az yoğrt
Akşam2 dlm ekmek patlıcan yemeği yoğrt
canı aksam ekmegın 1 olsayms daha ıyı olurms. yanında yogurt yemen cok ıyı olmus.. genel olarak guzel gorunuyo zaten pek bısey yememıssn

Yok ya atarlanmadim. Mazlumdum bugun yani onu dedm :)) evet bakalim seninki ne olacak zuhal abla. Sagolsun destegnz icin :)

iyi akşamlar herkese
çok yoğun geçen bir günü daha atlattım
menümü paylaşayım
sabah saat 08.00
2 dilim tam buğday ekmeğinin üzerine sürülmüş labne peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 büyük bardak şekersiz yeşilçay
17.30a kadar birşey yemeye fırsat bulamadım sonra bir elma yedim
akşam 19.00
kızımla yüzmeye gittik hava çok sıcaktı çok karnım acıktı dayanamadım bir simit yedim başkada bir şey yemedim
bugün epey sağlıksız oldu ama yarın telafi edeceğim

İkisi biaradanın içinde ne var tatlım
Kahveyle süt tozumu
Ben şimdiye kadar ne aldım nede içtim
Önceden Cappuccino içiyodum uzun süredir onuda bıraktım
Neskafeye süt koyup içemiyomusun

hazır paketlerde satılan ablacım.. sut tozu ve kahve var aynen.. dırek kahve cok sert bas agrısı yapıyo sutlede yapsam.. sut tozu da bıraz zararlı ama gunluk 1-2 fıncansız hıc yapamıyorum okul donemınde cok alıstm bu 2sı bı aradaya..
bu arada bız mutfakta oturuyoruz o yuzden her an bısey yeme gereksınımı duyuyorum..

canım ekmek cok fazla degılmı sence de.. aksam barı 1 yeseymıssn.. arada da cok meyve olmus

sporun cok ıyı gorunuyo ama canım

Salonda otursan kim bilir napıcan canım

Gerçi sabah erken ve güzel olmuş cnm
Simit olmasa iyiymiş ama sende sık yiyen biri değilsin keşke yanında ayran falan içseydin
İnşallah yarın sağlıklı bi menü olur cnm

Bende eğer iş yapmıyosam mutfakta oturuyom tabiki elimde tlf. Şu anda olduğu gibi
Ağzımda hiç boş durmaz ya su ya bitki çayı yada kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…